Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютър за игри до 900 лв

Featured Replies

Компютъра ще бъде за мой съученик.Той има монитор.

Доста си изчерпателен.Дай малко по-сериозно.Монитор(големина),какви игри точно?Щото от Блек опс 3 до ЛОЛ има разлика ;) 

Плюс това,сигурно това е вече 3-та такава тема в рамките на седмица.Предусещам борбата на Атлони и Пентиуми.Та виж другите теми,изписано е доста

Редактирано от lindroos1 (преглед на промените)

преди 16 минути, Roujin Z написа:

Пичагата си търси компютър за игри, къв е този dual core? :D Ако махнеш това SSD можеш да вземеш много добър intel core i5, пък SSD си взимай по-нататака ако искаш. И защо 350W захранване като GTX 750ti ти иска 400W. За същите пари и малко отгоре си взимаш CoolerMaster B600W

PS: И не забравяй че идва коледа и нова година... за тия пари страшна машина можеш да си вземеш ако почакаш.

Редактирано от Oscar D. Santana (преглед на промените)

Пич явно живееш в няква илюзия? Какви промоции и какви 400W? А с това че вместо SSD ще сложиш I5 ме уби напълно.

SSD-то е 100 лв. а не 300 лв. та и да го махнеш няма как да вземеш процесор които е над 400 лв.

А машината е с консумация под 200W та преди да се излагаш публично седни се информирай за тия неща.

На празниците "промоцията" ще е дигане на цените не сваляне. 

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Оскаре,наистина си за оскар.Дано не си като пича с пентиума,да ръсиш глупости навсякъде.Нищо лично,разбира се

Наистина я покажи къде са тия евтини i5-ци?Плюс,има сайтове,дето ти смятат консумацията.

Стегни се... Intel Core i5-4460 3.2GHz - 364лв http://mallbg.com/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%80-I5-4460-32G-6MB-BOX-LGA1150_47626.html
(147лв от dual core който предложи Roujin + 106лв от SSD-то и стават 253лв, тая 750ti 100 процента ако се разтърся ще я намеря за по малко пари, все пак и аз бях с такава преди и я взех за 240 някъде.+ казах че ще трябва да се додават малко пари, но както виждаш сабраха се ;)

Редактирано от Oscar D. Santana (преглед на промените)

Извинявам се за малкото данни които дадох.На компютъра ще се играят игри като фифа 16, АРК.

преди 1 час, COD написа:

Извинявам се за малкото данни които дадох.На компютъра ще се играят игри като фифа 16, АРК.

Щом ще се играе FIFA, то препоръчвам Athlon конфигурацията защото аз съм с Пентиум-а на Roujin и не се представя добре точно във FIFA:
https://www.youtube.com/watch?v=c-No-hchznU
Както виждаш не е на добре...
https://www.youtube.com/watch?v=2_rv3XaggO4
Тук процесора е по-слаб от 860K, като и може и да се клоква 860 не е трудно и ще върви още по-добре играта :)

преди 9 минути, Just Human.. написа:

Щом ще се играе FIFA, то препоръчвам Athlon конфигурацията защото аз съм с Пентиум-а на Roujin и не се представя добре точно във FIFA:
https://www.youtube.com/watch?v=c-No-hchznU
Както виждаш не е на добре...
https://www.youtube.com/watch?v=2_rv3XaggO4
Тук процесора е по-слаб от 860K, като и може и да се клоква 860 не е трудно и ще върви още по-добре играта :)

Сега ще излезе, от тъмното, оня с Пентиума и ще ви размаже с тестове, как две ФИФИ 15 вървят едновременно на компа му с по 100 и косур фрейма. :D

Той Пентиума не може да кара такива смешни игри.Изписва съобщение “Играта е много слаба за тоя процеосор.Пуснето го на 1 ядро,на 0.12 mhz “

За Фифа 16 нито котлона нито пентиума са добра идея. Най-добре да се вземе I5 и да се събират пари за GTX950 или по-добра.

INTEL CORE i5-6500, 3.20GHz, 6MB, BOX, LGA1151, Skylake 

KINGSTON 8GB DDR4 2133MHz HyperX FURY, CL14 

TOSHIBA 1000GB 7200rpm 64MB SATA III, P300 

MSI H110M PRO-VD, H110, DDR4 2133MHz, VGA, DVI, LGA1151 

EVGA Захранване 430W Active PFC, 100-W1-0430-KR 

DEEPCOOL Кутия SMARTER, mATX, Black, USB3.0 - Противна история та най-добре да се напъне за по-добра.

Крайна цена 912 лв.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

4GB DDR3 1600 A-DATA
HDD TOSHIBA DT01ACA100 1TB 32MB SATA3
Case DELUX DLC-MV875 Middle Tower
PSU Chieftec GPA-400B8 400W
GB R737WF2OC-2GD /R7 370
AMD CPU FX X8 8300 3.3GHz 16MB 95W AM3
ASUS M5A78L-M LE AM3+

Обща стойност - 901.22 лв. с ДДС

Нещо различно... Само някой да каже дъното с кой биос пристига... Иначе може и с FX-6300, като там ще има по-добро захранване/видео/кутия

преди 9 часа, lindroos1 написа:

Доста си изчерпателен.Дай малко по-сериозно.Монитор(големина),какви игри точно?Щото от Блек опс 3 до ЛОЛ има разлика ;) 

Плюс това,сигурно това е вече 3-та такава тема в рамките на седмица.Предусещам борбата на Атлони и Пентиуми.Та виж другите теми,изписано е доста

Те в другите си имаха някакви изисквания. Тук изискванията са за игра. Ето:

detski-obrazovatelen-kompiutyr.jpg

преди 8 часа, COD написа:

За АРК е идеален тоя. Няма смисъл да се дават 900 лева, защото все тая ще върви и в двата случая. 

преди 7 часа, Agentpat™ написа:

Сега ще излезе, от тъмното, оня с Пентиума и ще ви размаже с тестове, как две ФИФИ 15 вървят едновременно на компа му с по 100 и косур фрейма. :D

И аз  малко по-сериозно. Фифата не я играя, но май каза, че искала процесор. За сметка на това си купих ARK  и там се искат две GTX980Ti  за 1920х1080. Общо взето 900 лева стигат за четирите вентилатора на GTX980Ti  и капачката на процесора + шнура на захранването.

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Току що, G-Max112 написа:

Не ,че нещо,ама не можеш да го полееш с вода докато работи.Гледах го в един клип,и така се отключва до 110000 mhz.

Току що, G-Max112 написа:

Нали от шеги не разбираше,всичко на сериозно взимаше?Аз завиждам де,те от Пентагона само на 5-човека в света са го дали.И ти си един от тях!Та,направи клип как го поливаш.

преди 5 минути, G-Max112 написа:

Лично аз имам G3258 и не знам кого къде пръска но на 4.4Ghz не подкарава FIFA 15... От кризата 3, LoL, CS:GO съм доволен, но когато играта иска повече от 2 ядра и на 5 гига да го качиш си е все тая :)

Ти си болен да вярваш на FPS-то на FIFA-та... Само като чуеш звука как забива и с каква скорост реагират играчите ти става ясно. И стига спами пишлеме на 13 години, тръгнало да хейтва AMD, а не знае да си измие задника като хората...

преди 1 минута, G-Max112 написа:

На бабати г*за хейтър...

/SAdFacCEEE

Айде лягай ,че утре бабати ще ти бърше г*за айде!

https://www.youtube.com/watch?v=KEEuXQf29Z4

Давай да те видя как лично ти качваш клип в YOUTUBE с FIFA15, заглавието да е FIFA15 - KALDATA-BG и да те видя колко кадъра ще изкараш на 4.2GHz... За обидите съм те докладвал и очаквам наказание за теб

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.