Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нямам достъп до интернет с кабел

Featured Replies

• Автор

Във вирус тотал ми пише 16/54, а в коментарите казват че няма проблем. Това е кей гена за играта имам го от доста време. А и също съм бил в секцията за инфектирани системи, така че ако имаше проблем мисля че нямаше да ги има.

Мисля че причината да не ме защити е че бях с 360 тотал секурити. След това сложих есет. Последно да слагам тези 3-те. Много ми е важно антивирусната да ме спира когато влизам в вредни сайтове както прави есет.

Другото нещо е пандата безплатна ли е? Защото аз постоянно сменям кодовете на есета и ми упдейтната.

Казвайте какво да правя.

Поздрави! :)

• Отговори 121
  • Прегледи 10,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Инсталирах всичко:

1. Програмите си работят без аз да трябва да ги включвам или нещо такова?

2. Не мога да повярвам колко програми са нужни. Винаги съм мислел, че един есет оправя нещата.

3. А всъщност това което сме изчистили какво е правило?

4. Офф Топик: снимката на JB и Selena какво изразява. Или по-просто казано защо си я сложил. :)

• Автор
преди 1 час, Alex&Vanko^ написа:

Как се държи компютъра и нета?

Като цяло в нета никакви проблеми. И компютъра се държи добре, но има нещо странно което преди не ми се е случвало.

Аз принципно ползвам само старт менюто и понякога то не иска да отговаря. Опитвам се да пусна някоя папка например "музика" и то не я пуска, натискам я още няколко пъти и ми я пуска 3-4 пъти. Такъв проблем съм нямал, а преди да преинсталирам системата е била на 2 години и както казах с един есет.

Също понякога мозилата не ми отговаря, не знам това нормално ли е? От натоварване ли е - все пак съм отворил 2-3 таба.

• Автор

Ама аз не мисля че проблема е от пандата. Защото и преди нея мисля че го имаше.

Лека нощ от мен! ;)

Редактирано от Swiftypoppin (преглед на промените)

Не искате да ме отразите, че тази машина има устройство с несъвместимост с Windows 7

Преди няколко поста писах да се закачат всички използвани устройства и да се направи сканиране за съвместимост на Windows  с този компютър

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Цитат

Error: (11/28/2015 10:07:38 PM) (Source: Microsoft-Windows-HAL) (User: )
 Description: The platform firmware has corrupted memory across the previous system power transition.  Please check for updated firmware for your system

https://www.kaldata.com/forums/topic/247928-нямам-достъп-до-интернет-с-кабел/?do=findComment&comment=3248599

• Автор

Добре какво трябва да направя. В диспечера на приложения няма никакви проблеми.

Закачаш всички устройства, които се използват на машината. Изтегляш Windows 7 Compatibility Advisor и го стартираш като админ. Като завърши анализа на машината, ще извади доклад на сканирането.

• Автор
преди 1 час, ExaFlop написа:

Закачаш всички устройства, които се използват на машината. Изтегляш Windows 7 Compatibility Advisor и го стартираш като админ. Като завърши анализа на машината, ще извади доклад на сканирането.

надявам се че е това

Файл : win7.htm
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=d5ef524bc1

Файл : win7.mht
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=e7b3dec40a

преди 9 минути, Alex&Vanko^ написа:

Аз питах за това и съм забравил после! Разсеян съм малко! Каква е периферията защото има проблем с този XFast USB?

Периферията е мишка, клавиатура и камера и 3те работят.

• Автор
преди 1 час, Alex&Vanko^ написа:

Това е сериозна грешка и остава да деинсталираме драйвера изобщо Suite-a на AMD Catalist и да пробваме това което ти дадох.Драйвери на АМД правят понякога проблеми. Аз съм сигурен, че B-Boy Style ти е дал вярно решение иначе.Тука както виждаме удря Интернет Експлорера а той е вързан за Уиндоуса като вградена част в него.

И другото което се сещам е да деинсталираш Xfast USB и да видиме без него какво е положението.Това не е драйвер а да ти забърза скоростта на трансфер.Но е напълно достатъчен като такъв за мишка клавиатура и уеб камера.

И сподели точен модел и марка на мишката клавиатурата и камерата.

Ако и това не помогне те оставям в ръцете на колегата ExaFlop защото се изчерпвам вече.

Когато опитам да влезна в сайта ми пише

Sоrry, something went wrong

An unexpected error has occurred.

Technical Details

може ли да ми дадеш нов линк. И ако може да посочиш кое точно трябва да изтегля.

Последно Xфаст Усб-то да го махам ли?

А клавиатурата и мишката са китайчета и имената им са някакви китайски, А пък на камерата не пише нищо, дори не помня кога съм я купувал.

• Автор
преди 25 минути, Alex&Vanko^ написа:

http://support.amd.com/en-us/download

Изтегли тулчето Automatically detect and install! И на мен ми дава грешка. Но махни стария и рестартирай първо! Да деинсталирай и него заедно с видео драйвера.

Аз лично не харесвам ASRock дъна! Следващия път вземи ASUS или Gigabyte.

JKyaK18.png

проблем

След като махнах драйвера рестартирах. Това ми излиза когато го инсталирам. Също ако може да ми кажеш кои от нещата от драйвера трябва да сложа.

xyk8y3P.png

кажи кое ми трябва и кое не

• Автор
преди 19 минути, Alex&Vanko^ написа:

Да разбирам ,че AMD Catalyst install manager не може а другото може. Добре без него. И виж в Уиндоус Контрол панела дали ще се появи икона; Catalyst Control Center!

AMD Catalyst Install Manager 08.00.0916 ти това го имаше! Махна ли го или не и затова е в сиво?

Давай всичко останало.

Не разбрах при инсталиране кое да сложа и кое не?

Защото последния път като слагах B-Boy Style каза това което не ми е нужно като това за стрийването и гаминг апп.

И също какво трябва да правя? В Програмите нямам нищо свързано с АМД.

• Автор
преди 13 минути, Alex&Vanko^ написа:

Абсолютно всичко както си е отметнато на картинката! В сиво го имаш и затова не можеш да го размаркираш примерно.

Никога не съм имал карта на AMD ATI и компонентите не са ми известни!

Пак нищо не стана същият проблем. Ето и лог.

Файл : Report.xml
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=b01d9f8033

Това което прави е че ми инсталира неща като това за стрийма и гаминг аппа и центъра, но всякаш същинският драйвер не го инсталира.

http://www.wagnardmobile.com/DDU/?q=node/43 свали, разархивирай. Рестартирай в Safe mode и стартирай. Деинсталирай ATI Display driver. Рестартирай.

• Автор

Да има го.

След като го деинсталирам да инсталирам ли новия драйвер?

• Автор

Ем аз точно нея използвам. И преди съм я използвам с б-бой. Пускам я натискам да махне драйвера и го маха. След това се рестартира, но при инсталацията на драйвера ми излиза ерора.

• Автор
преди 6 минути, Alex&Vanko^ написа:

Важен ли е този Catalyst install manager! Без него какво става.Може ли сега да се размаркира?

Не няма никаква промяна в маркирането. Мисля че всъщност това е програмата която инсталира или поне така излиза на картинките в гооле. Нямам никаква идея.

Какво следва? Драйвър все още нямам.

• Автор

Добре на кои от отметките да сложа както на тези в картинката?

В сафе моде ли да го правя?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.