Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нямам достъп до интернет с кабел

Featured Replies

Ето разпознал го е шукюр!

С десен бутон върху него 6550 в дивай менажера и дали This device working properly

Други проблеми има ли?

• Отговори 121
  • Прегледи 10,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 1 минута, Geeks_to_Go написа:

Ето разпознал го е шукюр!

С десен бутон върху него 6550 в дивай менажера и дали This device working properly

Това устройство работи правилно.

Цитат

Аз принципно ползвам само старт менюто и понякога то не иска да отговаря. Опитвам се да пусна някоя папка например "музика" и то не я пуска, натискам я още няколко пъти и ми я пуска 3-4 пъти. Такъв проблем съм нямал, а преди да преинсталирам системата е била на 2 години и както казах с един есет.

Също понякога мозилата не ми отговаря, не знам това нормално ли е? От натоварване ли е - все пак съм отворил 2-3 таба.

За тези проблеми какво е положението?

• Автор
преди 1 минута, Geeks_to_Go написа:

За тези проблеми какво е положението?

Това със старт менюто не ми се е случвало скоро. Последно е преди се е случвало преди да напиша този пост който си цитирал.

Моля те напиши по обстойно за всичко не на едно само да отговаряш и аз пак да питам за второто и така.

• Автор

Не съм се изразил правилно. Имах предвид, че тези проблеми или ги няма или просто не ги хващам.

В момента не виждам никакви проблеми.

Само че не знам как да махна AMD Gaming Evolved, който го имам от стария видео драйвър.

Няма го в Добавяне или премахване на програми?

Радвам се мале 5 страници!:D

• Автор
преди 7 минути, Geeks_to_Go написа:

Няма го в Добавяне или премахване на програми?

Радвам се мале 5 страници!:D

Няма го в Добавяне и премахване на програмите и също в geek го няма.

Даже са малко 5 страници, ако бяха тук и постовете на Алекс§Ванко щяхме да сме двойно. :)

Geek Uninstaller? Добре къде го виждаш?

Не искам пак наново с драйвера! Нито грубо да го махаме!

Пречи ли ти?

• Автор
преди 4 минути, Geeks_to_Go написа:

Geek Uninstaller? Добре къде го виждаш?

Не искам пак наново с драйвера! Нито грубо да го махаме!

Пречи ли ти?

Пуска се с уйндолса. Да геек унинсталер.

Не ми пречи, просто ще го спра да не се пуска с компютъра.

Редактирано от Swiftypoppin (преглед на промените)

Exit от трея и го спри процеса с Таск менажера!

https://download.sysinternals.com/files/Autoruns.zip

Изтегляш и разархивираш! Стартираш Autoruns и му махаш чавката в секция Logon и както си върху него горе има Х delete entry.

Последно:

http://www.bleepingcomputer.com/download/securitycheck/

Да видиме нещо.

• Автор
преди 4 минути, Geeks_to_Go написа:

Exit от трея и го спри процеса с Таск менажера!

https://download.sysinternals.com/files/Autoruns.zip

Изтегляш и разархивираш! Стартираш Autoruns и му махаш чавката в секция Logon и както си върху него горе има Х delete entry.

Готово спрян е.

До автора на темата - Човече и 300 страници да изпишете тоя освен зловредни инструменти друго няма да ти даде . Пусни тема в антивирусния отдел

преди 2 часа, Geeks_to_Go написа:

И Windows 7 е стар така че има ли значение?

преди 1 час, Geeks_to_Go написа:

Пишат нови драйвери за нови ОС!! И това ли не ти е ясно! Ще се занимават да пишат за стар хардуер и ОС!! Боже и ти си модератор! За времето на седмица за нейното време и драйвер!

Стара ОС, нова ОС - датата е 25.11.2015г. Що ли така? Сигурно 'щот те не му разбират, а ти - да...8493706Q.png

Какво ще направиш с по-нов драйвер? По-добър звук или по-бърз нет? Какво е по-новото в драйвера като поддръжка след като ОС го няма?

Забравих че пишеме в български форум и освен да се включи някой да си каже колко разбира и да те оплюе! Къде е възпитанието и уважението където на запад го имат по дефолт. Кат гледам този B-Boy Style не е успял.  Едва ли е бог?

Ми викайте го него да помага. Спирам да помагам! То бива!

• Автор
преди 1 час, adersa написа:

До автора на темата - Човече и 300 страници да изпишете тоя освен зловредни инструменти друго няма да ти даде . Пусни тема в антивирусния отдел

Ето я причината да не отида там още в началото:

ozTdLPd.png?1

Правилно , че трябва един човек да помага! Следващото е типично за наш форум! В школата , където се е учил това абсурд да го каже!

Има ли нещо насрано или засрано авторе?

на 1.12.2015 г.,, Geeks_to_Go написа:

Какво ще направиш с по-нов драйвер? По-добър звук или по-бърз нет? Какво е по-новото в драйвера като поддръжка след като ОС го няма?

Забравих че пишеме в български форум и освен да се включи някой да си каже колко разбира и да те оплюе! Къде е възпитанието и уважението където на запад го имат по дефолт. Кат гледам този B-Boy Style не е успял.  Едва ли е бог?

Ми викайте го него да помага. Спирам да помагам! То бива!

Моля, спри да ме намесваш във всеки свой пост...Джиткай си там и не се занимавай с мен и не говори от мое име ако обичаш. Никъде не съм казал, че разбирам от всичко...спри да ми слагаш думи, които не съм изричал.

на 1.12.2015 г.,, Swiftypoppin написа:

Ето я причината да не отида там още в началото:

ozTdLPd.png?1

Не мисля, че сте ме питали и да съм дал съгласието да се публикува лична коренспонденция...Подобни интриги не са ми по вкуса!

на 1.12.2015 г.,, Geeks_to_Go написа:

Правилно , че трябва един човек да помага! Следващото е типично за наш форум! В школата , където се е учил това абсурд да го каже!

Има ли нещо насрано или засрано авторе?

Кое по-точно е абсурд, че не те разбрах? И ти случайно да не си би да четеш мисли да знаеш какво ще кажа или не?

Дотук явно с уважението ти...но това е нормално...от човек, който си мени мнението през ден!

Ма те твойте фенове идват и създават конфликтна ситуация! Да се търси при теб само специализирана помощ дори и за елементарни неща ли? Извинявам се наистина ако си се обидил! Изобщо нямаше да те споменавам.

Не, не съм се обидил. Не съм в 5-ти клас. Просто първо съобщението не бе предназначено за публично четене и второ не сте го разбрали правилно. Идеята на съобщението не бе да се обидят колегите, че видиш ли аз съм най-добрия, а просто че след прилагането на 100 съвета ситуацията може да излезе от контрол и после ще ми го пратите и ще кажете оправяй се нали си спец. Никой не иска да поема случаи след като вече са направени стотици промени, защото се изпуска контрола над ситуацията (така е и в чужбина). Там сме отказвали помощ на потребители, които не следват съветите ни и въпреки предупрежденията ни да не сканират с еди какво си, те продължават да го правят. В случая не става въпрос, че някой от вас е дал съвет, който е повредил нещо, а че се използват инструменти без определена последователност и се дават съвети от 100 човека на един път и накрая се получава ефекта - "много баби, хилаво бебе". Както виждаш/те не съм се намесил в темата и съм те оставил да си джиткаш (и в другите теми в които помагаш/те), защото знам, че имаш/те идея какво правиш/те и защо и съм благодарен, че ми спестявате и работа дори. (то и далеч не всички случаи дори са за нашия подраздел). Сега вече ако не се справите няма проблеми да се пробвам и аз, но това не означава, че и аз ще го реша на 100%...няма гаранция, защото всеки случай си е особен. А това, че автора на темата е поискал помощ и от мен по Л.С. докато и вие помагате не е по моя вина. Именно и аз затова не се включих от уважение към вас. А куриоза бе, че накрая се оправи и сам чрез System Restore-.a Здраве да е...важното е да има happy end, а кой е помогнал не е толкова важно. Не сме на заплата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.