Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за теглене на клипове от YT канал

Featured Replies

здравейте търся програма за теглене на клипове от YouTube канал в смисъл всичките клипове на 1 път не да си играя да ги тегля 1 по 1 или начин да добавя всички клипове на дадения канал в плейлист(който разбира се не е направен от собственика на канала)

преди 3 часа, Rustislav Petrov написа:

здравейте търся програма за теглене на клипове от YouTube канал в смисъл всичките клипове на 1 път не да си играя да ги тегля 1 по 1 или начин да добавя всички клипове на дадения канал в плейлист(който разбира се не е направен от собственика на канала)

Дърпаш оттук Wise Video Downloader.

Мисля, че ще ти свърши работа. Дори при по-малки файлове, ок. 50 МБ (това при мрежа 20 Мб/с), докато поставиш линка в програмата, те ще са свалени.

Програмата е голяма фурия.

Има си и собствена търсачка за клипове и музика.

Забележка: Нещо не иска да сваля файлове с продължителност 50 мин. и нагоре. Преди не помня такова нещо.

4kdownloader - няма конкуренция... ако не те интересува качеството става и download helper (добавка за firefox и chrome) - сваля само до 720p

Редактирано от the professor (преглед на промените)

преди 27 минути, the professor написа:

4kdownloader - няма конкуренция...

Наистина ли? И как сваляш това клипче с 4kdownloader?

Редактирано от Mlechko (преглед на промените)

Any video converter

Програмата е безплатна, избираш си с какво качество да ти свали клиповете, и още куп опции, сваля и цели канали или плейлисти.

Редактирано от M.Stoychev (преглед на промените)

преди 47 минути, M.Stoychev написа:

Any video converter

Програмата е безплатна, избираш си с какво качество да ти свали клиповете, и още куп опции, сваля и цели канали или плейлисти.

Тази програма не работи с Windows 10. Не знам защо я лансираш, но поддръжката е изоставена. Може да свали клип, но не конвертира видео. По никакъв начин не можеш да конвертираш. :no-no:

Дори пиратите не искат да я качват.

преди 1 минута, Mlechko написа:

Тази програма не работи с Windows 10. Не знам защо я лансираш, но поддръжката е изоставена. Може да свали клип, но не конвертира видео. По никакъв начин не можеш да конвертираш. :no-no:

Интересно как под Windwos 10 свалих и конвертираш над 200 клипа преди 1-2 седмици ?! 

преди 20 минути, M.Stoychev написа:

Интересно как под Windwos 10 свалих и конвертираш над 200 клипа преди 1-2 седмици ?! 

Интересно, с преинсталиран на чисто Windows 10 съм, на два дни. Да ти направя ли видео клипче да му се радваш на функционалността? Ще направя от инсталацията до конверсията, при това и с админско право се опитвах и пак не започва конвертиране. Няма по-голяма шашма от този конвертор.

преди 4 часа, M.Stoychev написа:

Даа, не може да конвертира нищо ...

Определено не може. Вмъкни субтитри и гледай шоуто на 21-ви век как започва СЕГА! :emoji_smiley-01:

Кой говори за субтитри ? Иска се сваляне на клипове от You Tube в плей листа а не един по един !!! 

преди 5 минути, M.Stoychev написа:

Кой говори за субтитри ? Иска се сваляне на клипове от You Tube в плей листа а не един по един !!! 

Плейлиста си го има и IDM - Internet Download Manager. Нарича се "Опашка". По-удобен защото ти извежда бутон до плеъра за сваляне на клипа, не се изисква от потребителя да копира, да отваря програма, да поставя... И е някак много неучтиво да предлагаш фалшиви програми, които не си вършат функцията, за която са предназначени.

Фалшив си ти ! Прочети пак заглавието на темата !!! 

''здравейте търся програма за теглене на клипове от YouTube ... "

Не се пита ''Как да сваля клипове", а "Програма за сваляне на клипове" 

Гледайки горните ти постове освен да се заяждаш и правиш на велик разбирач едно предложение по темата не видях ! 
Надявам поне автора да си е свършил работа с една или друга програма ;)

Редактирано от M.Stoychev (преглед на промените)

преди 1 час, M.Stoychev написа:

Фалшив си ти ! Прочети пак заглавието на темата !!! 

''здравейте търся програма за теглене на клипове от YouTube ... "

Не се пита ''Как да сваля клипове", а "Програма за сваляне на клипове" 

Гледайки горните ти постове освен да се заяждаш и правиш на велик разбирач едно предложение по темата не видях ! 
Надявам поне автора да си е свършил работа с една или друга програма ;)

Остави го, не се занимавай с тоя. Пълен въздух под налягане е !!!! Преди време вдигна война с мен, че CyberGhost криптира само трафика през браузера :D:D:D  смятай колко вдява ;) . 

преди 50 минути, snipi написа:

Остави го, не се занимавай с тоя. Пълен въздух под налягане е !!!! Преди време вдигна война с мен, че CyberGhost криптира само трафика през браузера :D:D:D  смятай колко вдява ;) . 

Ти все още ли си вярваш? Когато подкараш P2P, тогава ела пак и ме заплюй, както обичаш да го правиш всеки път. Ще те докладвам при всяка възможност, защото знам кой си.

ПП: сигурно се имаш за някакъв спец, но си някъде в нулата, едвам излизаш от нея, повярвай ми колко си гол и бос. Внушението, че си част от легион, е типично за психично разстроените хора, по-специално бродещите клошари из улицата. Те сами си вярват и си внушават, че работят.

• 4 седмици по-късно...
на 11/24/2015 at 9:16, the professor написа:

ако не те интересува качеството става и download helper (добавка за firefox и chrome) - сваля само до 720p

Моля?

Да ти покажа ли колко клипове 1080р съм свалил с тоя адон?

Програмата e   YouTube Video Downloader.

https://kat.cr/youtube-video-downloader-ytd-4-9-0-1-pro-patch-appzdam-t10550569.html

Копираш URL адреса,поставяш го в програмата и Готово.Можеш да конвертираш всичко.Супер програмка (PACH)

:)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.