Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безжична аналогова телевизия

Featured Replies

Здравейте мозъци.

Правя стабилен ремонт вкъщи и ми се иска да пусна телевизията безжично.
Телевизията е аналогова, няма никакви приемници карти и зависимости.
Имам 4 телевизора.

Не може да няма устройство, което да хваща коаксиалният кабел и да пуска сигнала безжично. И на всеки телевизор да си сложиш приемниче (донгъл) може би и да си подава този гинал на телевизора, следователно, няма зависимост от тунери и т.н.

НЕ МЕ устройва излъчването чрез рутер. Нямам WiFi  на телевизорите.

Нещо подобно, но в БГ не ги намирам: http://www.marmitek.com/en/product-details/watch/wireless-tv/analogue-tv-anywhere.php

Като тоя на снимката с вграден тунер не съм виждал тука, има сендери за AV сигнал ама няма да ти свършат това което искаш.

Редактирано от ined (преглед на промените)

• Автор

Ами ... не съм убеден и какво е действието на този от линка, но ... мисълта ми е чисто и просто подаване и приемане на този аналогов сигнал ! А телевизора си е тунер и всичко останало! Неможе да няма толкова просто нещо!
Или в краен случай, всеки ресийвър трябва да е с тунер, което е глупаво....

Освен AV Sender или друго подобно устройство. като на линка, друго едва ли ще ви върши работа.

Устройството от линка се състои от две устройства предавател и приемник, за да се осъществи връзката.

Не ми е ясно дали при него може да се гледат различни TV chanells. Защото при Sender може само един канал.

Което го прави безполезно.

Защо, не пуснете по един коаксиален кабел и да си решите проблема (хем правите ремонт). По сигурно от това, здраве му кажи.

Освен AV Sender или друго подобно устройство. като на линка, друго едва ли ще ви върши работа.

Устройството от линка се състои от две устройства предавател и приемник, за да се осъществи връзката.

Не ми е ясно дали при него може да се гледат различни TV chanells. Защото при Sender може само един канал.

Което го прави безполезно.

Защо, не пуснете по един коаксиален кабел и да си решите проблема (хем правите ремонт). По сигурно от това, здраве му кажи.

• Автор

Ами... жени и деца... какво да  ви кажа.  Сега плана е един, докато го правим ще се промени, накрая ще е трети. Опитвам се да се улесня, но май май ще си остане кабенака и ще заложа по някой метър повече и така...

Опъвай си кабелите, Дори предвиди и не един. И не слушай жени и деца. Проектанта би трябвало да е написал къдее и какво да се прекарва.

Като смяташ че жена ти и детето ти са по-компетентни от специалист - оправяй се сам. Тия глупости, които си ги мислиш няма да станат. Другата година като минеш на цифра или оптика пак ли ще ремонтираш?

• 5 седмици по-късно...
  • Автор

Аз намерих решение и с най-голямо удоволствие влязох да споделя, но няма да го направя заради отворковци като @Филипов . Които иска да знае как реших проблема, нека ми пише на ЛС. 

Тия глупости, които си ги мисля - станаха ! Аз телевизия не гледам, освен онлайн, така че хия не ми е за цифрови и други гпупости, но това съм го казал по-горе. 
Сега - ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ коелги ! Живи и здрави !

Приятел! Честита Коледа на цялата ти фамилия. Пиша на Ти, защото съм селянин, но ще ти кажа, че имаш много грешно мнение за колегата.  Шеф на сервиз за аудио и видео техника, инженер с поне 40 години стаж, а не като теб, да му кажеш че е отворко, то значи, че ти самият си затворко. Пък ако искаш сподели за твоите велики открития. Белким хората те разберат за какво си питал, а сега недоволстваш! Не по този начин младеж. Има още много да къртиш стените, докато научиш как се прави необходимата инсталация. Пожелавам ви приятно посрещане на новата година! И умната с тока, хей! Той няма приятели като ТЕБ!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 1 час, How_to написа:

Аз намерих решение и с най-голямо удоволствие влязох да споделя, но няма да го направя заради отворковци като @Филипов . Които иска да знае как реших проблема, нека ми пише на ЛС. 

Тия глупости, които си ги мисля - станаха ! Аз телевизия не гледам, освен онлайн, така че хия не ми е за цифрови и други гпупости, но това съм го казал по-горе. 
Сега - ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ коелги ! Живи и здрави !

Във форум(а) всеки помага с каквото може и както може и споделя знания, ако има желанието. Няма защо да се правиш на обиден (пък и ти да обиждаш). Или споделяш твоето знание, или по-добре нищо не казвай. Човек би си помислил, че продаваш някаква техника, и темата е фалшива, колкото да кажеш, че имаш проблем и си намерил решение, свързано с определен хардуер, който продаваш, а не го споделяш, за да избегнеш критиките. Никой уважаващ себе си човек не би си губил от времето за да научи нещо със съмнителна стойност (и да ти пише лс).

Редактирано от djagi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.