Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор между два сродни лаптопа.

Featured Replies

Здравейте,
имам огромна дилема и понеже утре смятам да си закупя един от следните два лаптопа:
https://zora.bg/hp/350-j4t25es/26339
https://zora.bg/hp/pavilion-15-p152nu-k6y19ea/27446

Моля за помощ - мнения, че аз вече се обърках :D

Аз също се обърках. Мисля  и всеки друг би се объркал, ако не знае за какво ще се ползва тоя лаптоп. За  работа аз бих  взел лаптоп с SSD  за тия пари, без значение на видеокартата и процесора. За игри не бих си взел лаптоп  или поне не и лаптоп за 1000 лева. За Skype  и филми просто бих спестил 500 лева. 

• Автор

По-скоро за работа ще го ползвам. От скоро се занимавам с програмиране и ми трябва нов ЛАПТОП - задължително, защото стария не става за нищо за не повече от 1000 лева. Не съм сметнал за нужно да е със SSD.Колкото до игрите. Не, че няма да си играя някоя игра от време на време, но не го вземам за това. :)

Първият процесора му е на по-високи честоти (и двата са I3 не става въпрос за 4 ядрени) но с по-слаба видеокарта.

Голяма грешка. SSD  напълно променя компютъра, а след време като се запълни с боклуци, забавянето е много по-малко. Преди около 6 месеца взех един Lenovo  за 920 лева с SSD  и i3. Перфектен е, дори като екран - матов. Кофти, че е бюджетна серия, но за работа толкова, за украса повече. Лаптопа се ползва за работа - програмиране и други нещица. Светкавица. 

http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire_E5_572G-acer_aspire_e5572g_NXMV2EX_007

Ето ти с добър процесор и по-добра видеокарта както и по-добра батерия като може да му добавиш още рам (55 лв.) и SSD за оставащите 300 лв.

Минуса му е гланцовия дисплей.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.