Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на MP3/MP4 плейър

Featured Replies

Здравейте съфорумници. Бих желал да се посъветвам с хората, които са на ти с аудио техниката и главно плейърите. Понеже идват коледните празници искам да се зарадвам с нещо хубаво, а понеже съм меломан и около 70-80% от времето ми слушане на музика, бих искал да е качествено. Та.. Към темата. Бюджетът ми не е много голям- 350-400 лева. Наскоро разглеждах iPod Touch в сайта на Apple, но те нито доставят до България, нито знам колко са им добри продуктите. Ще ми се да е нещо със touch screen, но мога да обмислям и варианти, които са без такъв. Благодаря Ви предварително, за отделеното време!

Преди време бях гледал Samsung Galaxy Player, но не много нов продукт  и дали се намира по нашите магазини.

Ipod Touch се предлага в BG, но цената му не е ниска.

Ако наистина сте меломан и харесвате качествената музика, бих Ви посъветвал да се насочи към нещо което просвирва Flac и Losless, файлове.

Не случайно споменах Samsung Galaxy Player, който идва с Android и може да му се инсталира какъвто искате аудио плеър от Google Play магазина.

Редактирано от oic (преглед на промените)

• Автор
преди 8 минути, oic написа:

Преди време бях гледал Samsung Galaxy Player, но е много нов продукт  и дали се намира по нашите магазини.

Ipod Touch се предлага в BG, но цената му не е ниска.

Ако наистина сте меломан и харесвате качествената музика, бих Ви посъветвал да се насочи към нещо което просвирва Flac и Losless, файлове.

Не случайно споменах Samsung Galaxy Player, който идва с Android и може да му се инсталира какъвто искате аудио плеър от Google Play магазина.

За Samsung Galaxy Player-а не съм много сигурен, защото до колкото знам Samsung не се занимават много много с разработване *като цяло* на аудио продукти. Знам, че бюджета ми не е много голям, но пък се стремя към нещо, което ще използвам в доста дълъг период за напред. Ако все пак имате някакви други предложения, бих се радвал да ги чуя!

Apple Ipod Touch, не знам колко им издържат батериите, но Ipod Nano не се славят с много добри батерии.

Вижте това: Sony MP4 NWZA15B High Res

Mакар,че е с малък диспей, мисля че е по-добро от към звук и батерия от Touch-a.

Вариант е да си вземете един Smart Phone с Android, с добра батерия. И си го ползвате за мп3 плеър.

• Автор

Нека не забравяме, че има огромна разлика м/у телефон и специално у-во за слушане на музика. Вярно е, че телефоните са много неща в едно, но тези много неща не са толкова качествени, колкото едно, предназначено само за една работа

• Автор

За слушалки не съм мислил, но очевидно ще трябва.. А предполагам, че ще е трудно тези 2 неща да се вместят в този бюджет...

Еми аз лично бих предпочел да дам повече пари за качествени слушалки. Просто го допълвам като идея, защото за мен примерно реално се губи смисъла хубав плеър, без качествени слушалки.

• Автор
преди 5 минути, techmaniac написа:

Еми аз лично бих предпочел да дам повече пари за качествени слушалки. Просто го допълвам като идея, защото за мен примерно реално се губи смисъла хубав плеър, без качествени слушалки.

По принцип какъвто и плейър да използвам, слушалките ще трябва да са in ear, а не over или on ear, освен когато пътувам. Можете да предложите някаква комбинация или пък какво вие бихте взели за тази сума

Добър вечер!

Ето 1 предложение\комбо от мен:

1. Плейър - http://www.fiio.eu/index.php?route=product/product&path=68&product_id=97    или алтернативно събирате малко повече за това http://www.fiio.eu/index.php?route=product/product&path=68&product_id=86

2. Усилвател - http://www.fiio.eu/index.php?route=product/product&path=59&product_id=53

3. Слушалки - http://www.musicworld.bg/bg/m_4220000/i_46251/Superlux_HD330.html 

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.