Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп бюджет 550 лв за леки игри

Featured Replies

Добър вечер приятели , бих искал да ми препоръчате лаптоп за леки игри от времето на windows XP от типа на :  cs 1.5  gta vice city , san andreas , max payne 1,2 ,painkiller ,need for speed underground 2 от този тип игри . За по тежки заглавия си имам настолна машина , но от време на време си ходя на хижата и реших да си купя лаптоп поне за такива по леки игрици. Няма значение от марка просто ако може да не е под 15 инча екрана . И ако е на по ниска цена от бюджета още по добре стига да си става поне за тези игри които посочих . Надявам се да проявите разбиране , искренно ви благодаря  

P.S  По възможност предложенията ви да са от тех..маркет и те..полис понеже имам отстъпка от тях , поздрави

До 550 лева каквото и да вземеш, ще е с вградена графика. Ще стане за SA, Лично съм я пробвал на подобна машина. NFSU2  навремето бе  взискателна повече  към процесор, но към днешна дата не е. Вградената графика пък е много по-бърза от тогавашните видеокарти, които се ползваха за тая игра. Абе...вземай каквото ти хареса. Тия дни ми попадна един лаптоп за 470 лева със Celeron N3050. Става. Все пак ако намериш нещо с Pentium, ще е по-добър избор заради малко по-високата честота на видеокартата. 

• Автор

Благодаря ви много  за отговорите по принцип съм на ясно за какво ще го купувам и тоест дори да е с  интегрирано видео да не се притеснявам че ще се задъхва на подобни игри , най тежкото което бих играл е world of warcraft lich king  естествено на 1280х720 и на медиум детайли ако е възможно да я понесе но главно за по леки игрички дори и от времето на win 98 . Но по възможност да е от техномаркет понеже в лрая на седмицата ще ходя на оглед да видя за какво става дума :)

P.S Какво мислите за asus ,acer моделите в този ценови клас дали ще са добър избор ?

Редактирано от Daniel95 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.