Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бизнес с внос на коли

Featured Replies

Здравейте ! Мисля от доста време да се занимавам с внос и продажба на коли от чужбина . Разбира се има много неизвестни неща за мен та ако има някой занимавал се

или имащ познания в областта ще се радвам много ако сподели с мен . Кое е по изгодно на автовоз да си докараш 4 5 коли или на ход , откъде се търсят колите от чуждите интернет сайтове или от автокъщи ,каква надценка се слага на автомобилите , какви са таксите който ще трябва да се платят на място .

Благодаря

Надценката мисля, че ти можеш да си прецениш. И между другото, гледай да си направиш хубава репутация в началото, че после трудно се оправя. ;)

• Автор
преди 2 минути, niki292002 написа:

Надценката мисля, че ти можеш да си прецениш. И между другото, гледай да си направиш хубава репутация в началото, че после трудно се оправя. ;)

Съгласен съм , добрата репутация винаги помага в бизнеса и живота

С автовоз е по-евтино! Иначе гориво и такси за всяка кола по отделно, а недай си боже да има някаква повреда по колата, я по двигателя, я по електрониката,,,  тогава ще ти излезе солено.

Купуването на колите е най изгодно от обяви на частни лица.Зависи от коя страна ще бъде,но навсякъде си имат сайтове за обяви,които са със снимки и данни.Ще е нужно обаче да има преводач,да прави пазарлъка.

• Автор
Току що, Димитър 59 написа:

Купуването на колите е най изгодно от обяви на частни лица.Зависи от коя страна ще бъде,но навсякъде си имат сайтове за обяви,които са със снимки и данни.Ще е нужно обаче да има преводач,да прави пазарлъка.

добре говоря английски ще се разберем

преди 18 минути, ivan93bg написа:

С автовоз е по-евтино! Иначе гориво и такси за всяка кола по отделно, а недай си боже да има някаква повреда по колата, я по двигателя, я по електрониката,,,  тогава ще ти излезе солено.

Как го рече и отсече.

Към питащия - уточни си за коя чужбина става дума (Гюргуво също е в чужбина), какви коли - за продажба та цяло или за части, от къде ще ги купуваш - ог една автокъща ли или от различни градове.

От Великобритания - автовоза струва 500 паунда, а на собствен ход разхода е 400 евро. Освен това - ако са в различни градове - дали автовоза ще обикаля с теб? този вариант е добър, ако колата/колите нямат застраховки и транзитни номера.

преди 9 минути, Димитър 59 написа:

Е, то ообяви от фирми са рядкост. В автокъщите колите пак са на частни лица.

• Автор
преди 3 минути, jhoro написа:

Как го рече и отсече.

Към питащия - уточни си за коя чужбина става дума (Гюргуво също е в чужбина), какви коли - за продажба та цяло или за части, от къде ще ги купуваш - ог една автокъща ли или от различни градове.

От Великобритания - автовоза струва 500 паунда, а на собствен ход разхода е 400 евро. Освен това - ако са в различни градове - дали автовоза ще обикаля с теб? този вариант е добър, ако колата/колите нямат застраховки и транзитни номера.

Е, то ообяви от фирми са рядкост. В автокъщите колите пак са на частни лица.

Германия Италия от 1 град ще гледам да е за да не харча излишно пари за гориво коли до 10 000 лв. мисля че са най търсените

преди 4 минути, Krasimirov написа:

Германия Италия от 1 град ще гледам да е за да не харча излишно пари за гориво коли до 10 000 лв. мисля че са най търсените

В България да.

Закъснял си с 20 години. 

В България всичко е задръстено с кочини от цяла Европа, а и не само. При това хората са изградили канали отдавна и там си има хора, които да проверяват тамошните обяви. Естествено, с местен телефон и добро познаване на езика. При това един човек не се занимава из цяла страна, а е разделено на райони. Също и с автосервизи и застрахователи. Та забрави да се докопаш до нещо читаво и на добра цена - поне 2 прекупвачи не ти мърдат. Отделно на това разни руснаци о друго от бившите соц страни купуват доста по на едро - пазарът там е много по-голям и ненаситен. Отделно и тук си трябва сервиз за привеждането в търговски вид.

За начало почни работа към някоя автокъща или сервиз да се пообучиш и ако и след това ти е останал мерак - изборът е твой.

• Автор

Мисля че е доходоносно всеки ден изкачат нови автокъщи  следователно има и търсене

преди 1 час, Krasimirov написа:

Мисля че е доходоносно всеки ден изкачат нови автокъщи  следователно има и търсене

Дали има чак такова търсене или просто гледат да си инвестират парите някъде?

преди 11 часа, Филипов написа:

Закъснял си с 20 години. 

В България всичко е задръстено с кочини от цяла Европа, а и не само. При това хората са изградили канали отдавна ...

Точно това мислех да ти напиша още вчера. Освен, че в БГ се напълни - в Германия пък е пообрано. Това ми го е казал точно такъв човек - от 15-20 години се занимава с внос на коли.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.