Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам да избягам от вкъщи

Featured Replies

Колко от вас обърнаха внимание в кой раздел се намират?
Колко от вас на 11-13-15 години са създавали перфектно построени и оформени теми във форум, поддържали са разговор, отговаряли са на питания и мотивирано са обосновавали малоумните си отговори?!?!
Малко ли ви е цял форум за изява, та наскачахте детето (по презумпция е дете, разбира се)?

Пуснал е темата във вторник, а последното му влизане е в четвъртък - май е повече порастнал от вас, щом не си е направил труда да спами безмислено и не е намерил смисъл да ви отговаря на брилянтните попадения.

Засрамете се малко...

пп. Ако искате.

ппп. И ако можете, разбира се!

Правих го навремето - за 2 седмици, последния курс на механотехникума. Не си спомням много. Помня само, че след това се върнах...

преди 19 часа, Мойра написа:

Как мислиш, твоята реакция по повод написаното в тази тема типична ли е за бг форум или не?

Именно, че не е. Аз се възмущавам от тъпизмите ви вместо да изръся поредното "по-добре баба му да го прати в казармата".

преди 1 час, Kieli написа:

Именно, че не е. Аз се възмущавам от тъпизмите ви...

Аз пък си направих някои изводи относно някои неща, свързани с теб и предполагам, че пишещите в тази тема също са го сторили.

Приятни мигове в бг форумите! :tongue2:

Прави си каквито искаш изводи. Аз пък съдейки по теб разбирам, че българският манталитет няма да се промени и по-лошо - манталитетът на българската жена.

• 3 седмици по-късно...

Що бе Драганчо.Абе да ти кажа ли с такова име не ще избягам ами направо ще се самоубия бе,кой мрази така децата си не мога да разбера,че да и дава тея имена :D

• 7 месеца по-късно...

И как можем да ти дадем съвет какво да правиш като дори незнаем причината. Емм да не остана и аз по назад ти препоръчвам да бягаш колкото се може по далече или пък ако не ти се стои толкова в вас отиди в някой приятели.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.