Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колебая се между няколко смартфона

Featured Replies

преди 3 минути, Verjil Todorov написа:

Аз май вече взех решение и ще купя Хуауей-я. Видях всякакви мнения колкото добри толкова и лоши но това е  нормално все пак е среден клас телеофон. Благодаря на всички за помощта

P1M-а е по-добър!

Много зависи как се използва телефона, дали си го пазиш и т.н

Жив и здрав и да се похвалиш като го вземеш.

Huawei има един  мой познат  и често блокира ,а и частите са от най-различни фирми.Но пък камерата на Huawei  прави много хубави снимки.

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Това зависи и от това как го ползва. Ако го е заблъскал с 100893428425734897 "оптимизиращи" приложения и ако му е оставил едва 50-100mb свободна памет, как няма да блокира ? Все едно ти да можеш да вършиш максимум 2 неща наведнъж, а аз да ти възложа 50.

Здравейте, някой взимал ли си е от gsm-one.eu зарядно за смартфона, защото моето нещо се прецака. Гледам там продават различни част и намерих  зарядно, но ми се иска някой да изкажете мнение, ако е възможно? Гледам  в София имат магазин на  бул, "Витоша" 16, знаете ли как мога да стигна до там?

преди 2 минути, emanuela444 написа:

Здравейте, някой взимал ли си е от gsm-one.eu зарядно за смартфона, защото моето нещо се прецака. Гледам там продават различни част и намерих  зарядно, но ми се иска някой да изкажете мнение, ако е възможно? Гледам  в София имат магазин на  бул, "Витоша" 16, знаете ли как мога да стигна до там?

Хубаво беше да пуснете нова тема за избор на зарядно.

Не сте споменали какъв е телефона.

И моето оригинално се прецака на 6-я месец и с взех Energizer 1A 2USB за андроид телефон. И съм доволен.

Гледам има и за специално за Samsung и други модели.

преди 32 минути, oic написа:

Хубаво беше да пуснете нова тема за избор на зарядно.

Не сте споменали какъв е телефона.

И моето оригинално се прецака на 6-я месец и с взех Energizer 1A 2USB за андроид телефон. И съм доволен.

Гледам има и за специално за Samsung и други модели.

Както каза, зависи и какъв е телефона. Ако е като S4, чийто зарядно е на 2A и не ще да зарежда на 1A (както при моето S4) е добре да го спомене. Е, показва иконка за зареждане, но батерията пада.

Здравей ако ти трябва личното ми мнение от тях е наи добре да земес самсунга

преди 16 минути, icaka_eminem написа:

Здравей ако ти трябва личното ми мнение от тях е наи добре да земес самсунга

Най-лошия избор от всички. Ти изобщо виждал ли си го на живо, или изобщо прочете ли какви са му характеристиките, за да коментираш ?

Принципно може малко да си прав но не и ако рутнес сравнително с другите две предложения те и рутна ти не стават дори е почти невъзможно да се рутнат но и да успеис пак не може да ги сравнис с самсунга

Абсолютно нищо не разбрах. Научи се да пишеш грамотно, за да можем да те разбираме!!!

преди 23 часа, icaka_eminem написа:

Принципно може малко да си прав но не и ако рутнес сравнително с другите две предложения те и рутна ти не стават дори е почти невъзможно да се рутнат но и да успеис пак не може да ги сравнис с самсунга

Момче, дори и от 6 годишната си нокия, пак ще го напиша по грамотно от тебе.

преди 2 часа, niki292002 написа:

...

Не бре търси си зарядно.

на December 13, 2015 at 17:43, emanuela444 написа:

Така става като в една тема се задават различни въпроси от различни потребители.

Редактирано от algor (преглед на промените)

.......

Редактирано от algor
спам (преглед на промените)

Вие двамата бъдете така добри другия път като видите нещо нередно да го докладвате, а не да коментирате кой какъв е.
Правилата са ясно написани, нали?

OFF

на 10.12.2015 г. at 13:04, П.е.т.ъ.р написа:

В тая тема стана каша. Правило на форума е въпроси да се задават в съществуващи теми, но това е тема за избор на телефон която е актуална. Автора още не си е избрал а се появява нов "играч" който е със различни изисквания и става мазало, кой на кого отговаря не е ясно.

@Verjil Todorov иди до офис на оператора виж какво ще ти предложат, дали изобщо ще ти дадат апарат на лизинг.

За парите който можеш да отделиш такса плюс вноска 30лв месечно има 2-3 заслужаващи си апарата. P8 lite и Vibe P1m.

Докладвах още на предната страница, когато написах ето този пост. 

Често пиша от андроид таблет, мобилната версия на форума е бъгава .

А Вие сте писали един-два поста над мен, не беше ли редно заедно със съвета да отделите въпроса в нова тема?

да,да знам правилата...... 

Цитат

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

Цитат

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.