Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой да ми обясни как се хакват телефони, компютри

Featured Replies

Та значи не знам откъде да започна... познат се занимава с техника и прочие... и не знам как по-точно да го обесня, но спрямо неговите действия се страхувам :D Човека за 3 минути може да ти развали телефона повече да не го включиш, и без да ти пипа компютъра да ти го ***** да не го пуснеш 2-ри път да ти изгори дъното... Просто ми е интересно как ги прави тея работи... Преди имах проблем със стийм, като вляза и всеки път някакъв в френд листа ми ми контролира акаунта... може да пише на някой докато си играя най-спокойно CS:GO... И му казах на момчето, и повече тоя човек в стийм не го видях... Питал съм го, ама не ми казва :D. И просто питам поне на теория някой да ми го обесни... Също не ме бива в обясненията... Ако някой разбра нещо, ще се радвам на малко теория и др. :3 

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Това е все едно да кажеш искам някой да ми обясни как да си ремонтирам колата. Трябват много знания, четене и труд, за да започнеш да разбираш. С 2-3 думи не се става хакер. А и твоя познат разбира от техника. Не хаква компютри или телефони, а просто прави така, че да има достъп до тях.

• Автор
преди 5 минути, Емил Костов написа:

Това е все едно да кажеш искам някой да ми обясни как да си ремонтирам колата. Трябват много знания, четене и труд, за да започнеш да разбираш. С 2-3 думи не се става хакер. А и твоя познат разбира от техника. Не хаква компютри или телефони, а просто прави така, че да има достъп до тях.

Човека може да източва дебитни карти и др... както казах, страх ме е, затова се допитвам не просто да знам как да се предпазвам а и г/д по какъв начин ми изнамира информацията, къде ми е грешката.... Защото ако той го може, не е единствен... + ходя в сайтове които не трябва... (deep web)

Редактирано от Иван Иванов 69 (преглед на промените)

Това, че предполагаш какво прави човека с нищо не помага на никой от форума. Не знам какво правиш в тези (deep web ) сайтове, но тук това си е вече на твоя отговорност. Искаш да се предпазиш. Тогава сядаш и започваш да учиш от-до. Ще мине доста време докато натрупаш опит и информация и няма да се притесняваш. Не става с 2 думи или с 2 команди да се защитиш. Ти дори сам не знаеш от какво.

преди 32 минути, Иван Иванов 69 написа:

Та значи не знам откъде да започна... познат се занимава с техника и прочие... и не знам как по-точно да го обесня, но спрямо неговите действия се страхувам :D Човека за 3 минути може да ти развали телефона повече да не го включиш, и без да ти пипа компютъра да ти го ***** да не го пуснеш 2-ри път да ти изгори дъното... Просто ми е интересно как ги прави тея работи... Преди имах проблем със стийм, като вляза и всеки път някакъв в френд листа ми ми контролира акаунта... може да пише на някой докато си играя най-спокойно CS:GO... И му казах на момчето, и повече тоя човек в стийм не го видях... Питал съм го, ама не ми казва :D. И просто питам поне на теория някой да ми го обесни... Също не ме бива в обясненията... Ако някой разбра нещо, ще се радвам на малко теория и др. :3 

Всички тиоя неща стават с мноого знания. Не е като да кажеш "Искам да си сваля тоя файл'....И не става за два дни.

Може да ги хакеш в земята - колкото по-отвисоко толкова по-качествено е хакването.- примернот 13-я етаж.

преди 39 минути, Иван Иванов 69 написа:

Човека може да източва дебитни карти и др... както казах, страх ме е, затова се допитвам не просто да знам как да се предпазвам а и г/д по какъв начин ми изнамира информацията, къде ми е грешката.... Защото ако той го може, не е единствен... + ходя в сайтове които не трябва... (deep web)

Що не го причакаш пред входа ,и с една метална тръба да го хакнеш ти него :) Той няма да знае ...

преди 2 часа, Иван Иванов 69 написа:

Обяснението е просто. Ползва вътрешна информация. Как това е вече друг въпрос. Що не вземе да ми хакне моя комп а? Щяло да ми изгори дъното ... ам първо ще се наложи да има достъп до машината само,че как ще стане това? Що се връзвате на всякакви уж баш майстори ?

Чакай бе мой човек.Ванка,ти от вратата та за краката.Тая работа не е сок чикар.Кви телефони.За Symbian-HellOX.За андроид-KingRoot,не го бъркай с KingoRoot-за него ти трябва комп.KingROOT инсталваш на тела натискаш роот ноу и си готов.

Редактирано от _nib_ (преглед на промените)

Ето нещо интересно за тези които имат Steam

Отваряте сайта http://store.steampowered.com/app/253750

Пишете SEARCH (не в търсачката а просто така в сайта ) пишете това 1v7531 

и получавате стиим бадж

• 1. Visit the Ikaruga Steam store page and login.
  • 2. Type search on your keyboard and press ENTER.

Attention: Don't use the search field! Wait until the website has loaded completely and than type the word "search" on your keyboard. Press the "enter/return" key to confirm the input.

• 3. Type 1v7531 in the popup window and press ENTER.
  • 4. Have fun with the “Red Hering” badge!
на ‎30‎.‎12‎.‎2015‎ г. at 20:55, Иван Иванов 69 написа:

Ако ти трябва хакер можеш да си намериш в интернет. Има хора, които предлагат такива услуги срещу заплащане.

• Автор
на 30.12.2015 г. at 21:42, KiriL Cox написа:

Що не го причакаш пред входа ,и с една метална тръба да го хакнеш ти него :) Той няма да знае ...

Неп, админ ми промени заглавието... Не ме интересува как се хакват, а как да се предпазя... и откъде проникват.

преди 23 часа, sky1 написа:

Ако ти трябва хакер можеш да си намериш в интернет. Има хора, които предлагат такива услуги срещу заплащане.

знаеш ли сайтове ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Не сте напълно прави, хакери са също и програмистите. На някой хора им е като хоби на други занаят. Не всеки може да стане хакер, като те гледам тебе ти си мислиш че приятеля ти е накарал човека който ти е бърникал в стийма да му изпуши компа, просто ти е сменил паролата. И аз мога да източвам дебитни карти, моите обаче :D

Само аз ли правя разлика между хакер и кракер? Относно темата... Автора, най-лесния начин да хакнеш компютър е като получиш физически достъп до него и го залееш с кофа вода.

P.S.: Някой може ли да ми каже как се прави термо-ядрена (водородна) бомба? Един приятел прави такива ама не иска да ми каже как. Аз няма да правя ами само да знам как да се защитя ако гръмне...

преди 11 минути, TheSeer написа:

Само аз ли правя разлика между хакер и кракер? Относно темата... Автора, най-лесния начин да хакнеш компютър е като получиш физически достъп до него и го залееш с кофа вода.

P.S.: Някой може ли да ми каже как се прави термо-ядрена (водородна) бомба? Един приятел прави такива ама не иска да ми каже как. Аз няма да правя ами само да знам как да се защитя ако гръмне...

P.S.: Някой може ли да ми каже какъв е номера на бог. Един приятел каза че го има ама не иска да го каже. 

7

20

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

на сряда 30 Декември 2015 г. at 20:55, Иван Иванов 69 написа:

това става много лесно примерно с "ЧУК" а това за компютъра няма как да стане без да го пипне  или да пипне по електрическата инсталация докато комютъра е включен в нея или в интернет кабелно... пък може твоя човек да е бил "оня" дето те тормози в стийм...

Редактирано от the professor
граматични грешки (преглед на промените)

преди 6 часа, the professor написа:

това става много лесно примерно с "ЧУК" а това за компютъра няма как да стане без да го пипне  или да пипне по електрическата инсталация докато комютъра е включен в нея или в интернет кабелно... пък може твоя човек да е бил "оня" дето те тормози в стийм...

Да прав си, ако беше процесор примерно, видео нещо на което да му контролираш волтажа или примерно оборотите на вентилаторите от биоса, бих разбрал но дъното няма логика. Вече съществуват вируси и за биоса така че нищо чудно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.