Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Когато отварям batch файл не ме пита

Featured Replies

Как да направя че когато отварям batch файл да ме пита дали искам да го отваря? Не съм натискал на отметката да не ме пита

Редактирано от Ивайло Иванофф (преглед на промените)

преди 7 часа, Ивайло Иванофф написа:

Как да направя че когато отварям batch файл да ме пита дали искам да го отваря? Не съм натискал на отметката да не ме пита

Ако сте с Windows 7/8/10 включете UAC на последното ниво за сигурност. След Windows 7, Операционната Система вече има и SmartScreen.

Ако пък случайно сте изключили опцията...вижте как да си я върнете:

http://helpdeskgeek.com/how-to/re-enable-always-ask-before-opening-this-type-of-file-check-box-in-windows/

http://247pearsoned.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/8892/~/internet-explorer%3A-no-download-prompt-appears

Не ме разбирате. Когато два пъти ляв бутон на batch файл ми го отваря директно без да ме пита, а преди това ме питаше дали искам да го отворя изписваше ми Security нещо си там и отдолу "Run" или "Cancel"

Редактирано от Ивайло Иванофф (преглед на промените)

Много добре ви разбираме...моля прочетете внимателно поста ми и изпълнете указанията в него!

Като допълнение:

Изтеглете следния файл => bat

Кликнете върху него с десен бутон на мишката и изберете Merge.

Човека се е объркал нещо, само ако се опиташ да го отвориш .bat като админ пита UAC дори да е в ниво Default. При .reg файл пита.

преди 4 часа, Highagain написа:

Човека се е объркал нещо, само ако се опиташ да го отвориш .bat като админ пита UAC дори да е в ниво Default. При .reg файл пита.

Грешката е при теб. И bat файловете питат, стига автора да им е задал командата.

преди 50 минути, Mlechko написа:

Грешката е при теб. И bat файловете питат, стига автора да им е задал командата.

При мен грешка няма, явно грешката при теб е че обичаш да се облизваш след като си поел бяла течност :)

и така когато файла е създаден от мен на компютъра ми не ме пита....ноо когато сваля .bat файл от непознат сървър хост, тогава пита. Какви команди какви глупости ми пишеш? трябвало да задам. 8558606J.jpg

преди 11 часа, Highagain написа:

При мен грешка няма, явно грешката при теб е че обичаш да се облизваш след като си поел бяла течност :)

и така когато файла е създаден от мен на компютъра ми не ме пита....ноо когато сваля .bat файл от непознат сървър хост, тогава пита. Какви команди какви глупости ми пишеш? трябвало да задам.

Преди говореше за UAC, а сега изведнъж говориш за SmartScreen. За кое последно си мислиш и говориш? Това са ти думите: само ако се опиташ да го отвориш .bat като админ пита UAC дори да е в ниво Default. При .reg файл пита.

Още не си наясно с компютрите, а лаеш като малко куче. -> ЦЪК

Редактирано от Mlechko (преглед на промените)

Ти експерт ли си, явно не знаеш елементарни неща за сигурността! :) Както писах по горе при мен грешки не съществуват.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.