Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обоснована тирада за състоянието на раздел "Игри"

Featured Replies

Здравейте, съфорумници драги! Както може би някои от вас знаят, аз съм потребител от близо 8 години на форума, главно активен в раздел "Игри" и съм видял както и възходите, така и паденията на тази забравена част от нашето "общество".

Проблемът ми главно се състои в това, че от около 2-3 години буквално всичко там е занемарено, позволете ми да се обоснова:

1. Откакто най-сериозният модератор там, Митко, лека му пръст, мой близък приятел, се спомина, правилата се налагат единствено и само от глобалните модератори на раздела и то с известни въпросителни.

2. Откакто новият дизайн беше въведен, дори никой не влезе в продължение на, предполагам вече близо година, за да отбележе някои теми като важни, за да се избегнат многобройните отваряния на нови, свързани, с вече отговорени въпроси.

3. Всички мои опити за каквото и да било вдъхване на живот и оформление на раздела потънаха в някаква бездънна бездна, след като един глобален модератор, чието име няма да споменавам, каза, че ще повдигне въпроса на "по-висока инстанция". Знаете ли за какво? За преименуването на двата раздела, свързани с конзоли, с цел включване на новото поколение такива, излезли през 2013 (!).

Това са само някои от нещата, които ми идват на ум, но искам да отправя въпрос към ръководството на форума, публично, ще го бъде ли този раздел или е просто там, за да събира прах и да лежи на стара слава, със своите мнения, залъгващ, че има активни хора, които могат да решават проблеми и да помагат.

Искам ИЗРИЧНО да отбележа, че нямам за цел да съдя който и да е от ръководството на форума за тяхно действие/бездействие, все пак те си вършат работата отлично в другите раздели.

Поздрави!

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

Може да се предложи да има и модератор в раздела, който да отговаря само за игри и съответно да е запознат с тази материя. Не виждам причина това да не се направи, но нека да чуем и други мнения.

А аз забелязвам, че напоследък масово се пускат теми за пиратски игри, казваме, че не можем да му помогнем, а той започва да ни чете конско "как няма да дава по 200 лева за игри всеки месец".

Не е само раздел Игри и надолу не е цветущо положението.

Антивирусния раздел замира.

А от как си заминаха Людмил И Дявола на доброто хардуерния раздел е каша.

Бързия Джо а и не само той влизат много рядко, няма кои да модерира.Голяма част от екипа не влиза с месеци.

Преди време теми заминаваха в коша заради не тагнати линкове сега на никой не му прави впечатление. 

Нямам нищо против разделите които не са с техническа насоченост, но е малко тъпо Форума да се води хардуерен а най-посещаваните раздели и темите с най-много мнения да нямат нищо общо с техниката.

Липсва ми възможността да скривам теми и мнения които не ме интересуват и са ми досадни. 

преди 3 часа, Sydie написа:

Това са само някои от нещата, които ми идват на ум, но искам да отправя въпрос към ръководството на форума, публично, ще го бъде ли този раздел или е просто там, за да събира прах и да лежи на стара слава, със своите мнения, залъгващ, че има активни хора, които могат да решават проблеми и да помагат.

Предлагаш се за модератор и въдворяваш ред в любимия раздел.

• Автор
преди 1 час, Ken написа:

Предлагаш се за модератор и въдворяваш ред в любимия раздел.

Не мисля, че нещата се случват точно толкова лесно. Като за начало действително бих искал някакво становище от страна на ръководството на форума - все пак аз не съм кой знае какъв фактор във взимането на едно такова решение, бих искал да провокирам дискусия.

To ако беше само този раздел омазан... с мед да го намажеш!

Колко раздели са леш щото няма адекватна модераторска намеса май идея си нямаш!?

Тук одавна и сатанАло бетер BG -MAmma.

преди 1 час, skalata_73 написа:

To ако беше само този раздел омазан... с мед да го намажеш!

Колко раздели са леш щото няма адекватна модераторска намеса май идея си нямаш!?

Тук одавна и сатанАло бетер BG -MAmma.

пускам доклади за дублирани теми - познай дали ме отразяват изобщо

едно и също у нам си колко раздела

преди 2 часа, Sydie написа:

Не мисля, че нещата се случват точно толкова лесно. Като за начало действително бих искал някакво становище от страна на ръководството на форума - все пак аз не съм кой знае какъв фактор във взимането на едно такова решение, бих искал да провокирам дискусия.

Защо мислиш така ? Просто и ти, както много други не искате да поемете отговорност за нещо, на което уж държите. Ако може другите да го оправят за да може да го ползвате.

• Автор
преди 2 минути, Ken написа:

Защо мислиш така ? Просто и ти, както много други не искате да поемете отговорност за нещо, на което уж държите. Ако може другите да го оправят за да може да го ползвате.

Мисля, че табелката под името ми говори друго, бих искал да не лепиш етикети на всички хора. :)

преди 3 минути, Sydie написа:

Мисля, че табелката под името ми говори друго, бих искал да не лепиш етикети на всички хора. :)

Чудесно ! Вече можеш да въведеш ред в раздела.

преди 45 минути, Sydie написа:

Честито сега докато 

Цитат

вкарай раздела в час, пък ако ти остане време прескочи и надолу.                               

Един съвет, като ти писне да пускаш нови теми обедини старите.

Направи тема със заглавие "Всичко за името на играта" CS:GO, GTA V и т.н и събери всичко на едно място.

Да е чисто и прегледно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.