Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Овърклок на GA-Z77-DS3H

Featured Replies

преди 11 часа, XECUTIONER написа:

Ха-ха, да включи XMP на 1333MHz рейтната памет?! Джони, засрами се. Автора може да направи ръчен оувърклок на паметта, но как ще му помагаш не знам. Просто не ставаш.;)

ХЕСчо,преглътни за миг женската си злоба и поздрави Нико_ за новата му играчка в "похвали се"-Лоджи Г27!

Всеки знае,че си лаладжия със Семпронче и не се напъвай:

1.Момчето не е казало рама дали е 10600 или 12800!

2.Независимо каква е,дори 12800/1600МХз да е-ще запали на 1333МХз,ако не зададе ХМРто ;) -с твоето Семпронче и дъно-тия неща не ги знаеш или разбираш.

3.Продължаваш с бисерите:"Ха-ха, да включи XMP на 1333MHz рейтната памет?!"-има дори рам на 10600,която поддържа ХМР-линк за пример,а и не е единствената!

4.Пропускаш:

преди 12 часа, dl777 написа:

Де да те знам кви програми ползваш и кво правиш-в биоса трябва да имаш XMP (extreme memory profile) и да зададеш Enabled,има си зададени профили,а и ръчно човъркане...Де да те знам-може паметта да не поддържа или заради i3ката да не ще или нещо бъркаш.Не се коси-голяма работа,че е на 1333.Слагай 3570Kто и кулер и ще го мислим и клока му и клок на рама,ако искаш.

5.Забравяш,че съм клоквал 3570К,а ти дори и не си пипал комп с такъв процесор.

И-обещавам пред всички,които видят темата,че ще помогна на момчето да си клокне проца до стабилни 4.2-4.3ГХз-предвид това,което съм казал още в първия си пост от темата,а и рама,ако желае!Ти можеш ли да го обещаеш-друг път,нали?-не си виждал или пипал Z77 и 3570К никога и всеки го знае...

Зарежи хардуера на тези,които разбират,а ти си пиши във вибокса или темичките за думички и усещане за идиот,моля те!

• Автор

Отказах се да наливам пари в нова конфигурация.Тъй като вече имам i5-3570k ще клоквам него.Ще взема евтиното охлаждане и ще гоним 4 Ghz.

Когато го взема ще обновя темата.За сега благодаря на всички.

преди 42 минути, kolib4iata написа:

Отказах се да наливам пари в нова конфигурация.Тъй като вече имам i5-3570k ще клоквам него.Ще взема евтиното охлаждане и ще гоним 4 Ghz.

Когато го взема ще обновя темата.За сега благодаря на всички.

С 40левовото охлаждане ще държи добри температури и на 4.2ГХз,а може да се пробва и на 4.3,но едва ли няма да посинее (екранът) без вдигане на волтаж.

• Автор

Него ще взема.Няма да го цедим.Целта ни ще е стабилност при 4 ghz.

Спокойно,няма да е цедене на 4.2ГХз.Като ми мине наказанието-ще го клокнем (обикновено отнасям 1 до 3 месеца,тъкмо ще си взел кулера:13:).

Нямаш грижи-няма да си първия,на когото помагам по скайпа (щот съм наказан:D),но ще си последният.Сега идва ерата на форумния трол: хес,джейсън,раймонд,121212 или там,която му е клиничната картина в момента-дано нещо някога научи и наистина помогне на някого,не само да им търси драйвъри в нета на децата.:13:

на 21.01.2016 г. at 22:32, XECUTIONER написа:

ХЕСчо писа пак глупости!

ХЕСчо,разбирачо,

точно както предположи бате ти Джони (предположения,базирани на опита му,а не кат теб голяма уста,а знания и опит-никакви),рама е 12800 и пали на 1600 с XMP ;) :

8590232R.jpg

Айде-със здраве да си го ползваш!Кат вземеш кулер-тогава ще го мъчим на повече.Сложи шота с теста,че на тоя се виждат само 2 ядра на 4ГХз,че не под товар,та льольото ХЕСчо да не вземе пак да се обажда неподготвен.

пп 4те ядра са на 4ГХз-шина 100,множител 40 на всяко.Под товар в бенч му вдига температурата от 65 до 74 градуса на различните ядра,а и пастата е калпава освен кулера...Ако иска да сложи шотове.

Редактирано от dl777 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.