Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скайп в Windows 10 /за компютър/

Featured Replies

Инсталираха ми Windows 10 на чисто нов компютър. Не знаех, че за Windows 10 има т.наречения интегриран/вграден/ скайп. Инсталирах си нов, който свалих през сайта на скайп. Пробвах видеоразговор, въпреки, че нямах камера. При "отваряне" на зелената слушалка, разговорът се затваряше. Изобщо не тръгваше брояч за разговор. Така е и сега.Настройките на скайп са разрешени за всички в списъка на скайп.  Деинсталирах и инсталирах скайп отново от сайта на скайп няколко пъти, но проблемът остава. Какво пропускам? Каква ми е грешката? 

преди 54 минути, НЯМАСВОБОДНИИМЕНА написа:

Инсталираха ми Windows 10 на чисто нов компютър. Не знаех, че за Windows 10 има т.наречения интегриран/вграден/ скайп.

Няма „интегриран/вграден“ скайп в уиндоус 10.  Пробвал си с бутона видео разговор, въпреки, че си без камера и пропада разговора.А пробва ли с другия бутон за разговор,който е само с слушалка?

• Автор

Да, аз само с нея отговарям, т.е. само със слушалката, предвид факта, че нямам камера. Винаги правя така, дори когато съм имала. И вече ако искам камера, в последствие си отварям и камерата. Но винаги първо вдигам без камера. Чудех се... да не би в самия уиндоус да трябва да се разреши самото приложение скайп. Но то си работи, аз си провеждам чатове. Единственото, което не мога да направя е, да проведа разговор, независимо дали обикновен, или видео. Броячът не тръгва. Отчита ми "затворен" разговор. Все едно затварям на човека отсреща.

Вчера сложих камера. Виждам се сама , като отворя настройките на скайп за видео. Но проблемът за разговор си остава същия.

Извинявам се, че питам с такава некомпетентност, но и аз вече не зная какво да правя. Благодаря !

Само с един абонат ли е проблема? Пробвайте с друг.  Или опитайте с тестовия разговор. С вграденото приложение скайп има ли пак проблем?

• Автор

С всички абонати има проблем. С никой не се получава разговор. Последно не разбрах има ли или няма вградено приложение, тъй като в предния отговор г-н Димитър 59 казва, че няма. И как да открия вградения, ако има такъв?  

Четох в сайта на скайп, че има интегриран/вграден за телефоните с уиндоус 10. Но аз компютрите не видях. А защо бях наведена на мисълта, че има и за компютър? Ето защо:

Ние купихме два компютъра - чисто нови, без операционна система. Г-жата, която инсталира уиндоус и на двата, първо инсталира моя компютър, а след това втория.  Когато е инсталирала моя, не е забелязала да има скайп на него, затова е изтеглила един от сайта на скайп и го е сложила на компютъра ми. Аз установих проблема, за който пиша и започнах да се ровя за решението му, като и казах за това. 
След това тя инсталира уиндоус 10 и на втория компютър и е забелязала, че се е появил скайп, без тя да е  теглила и инсталирала такъв изобщо. Това ни навява на мисълта, че очевидно има вграден  скайп.  

Има, да. Разделен е на две приложения, едното е "Видео на скайп", другото е "Съобщения" с второто се чати само.

XFhGGh1.png

• Автор

Ааа, страхотно, не знаех. В понеделник ще се поровя пак, за да я потърся, че става дума за служебния компютър. Ето, че си имало особености.  А дали е възможно да съм деинсталирала? Взех да се притеснявам. А как да стигна и аз до това, което сте показали на картинката? От старт-менюто? И после? 

Извинете, че Ви занимавам, но сте ми много полезен! Благодаря Ви!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.