Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Перфектният ден

Featured Replies

Перфектният ден на една жена ******************************* 08.15 Събуждане с гушкане и целуване 08.30 Кантара показва 2кг по-малко от вчера 08.45 Закуска в леглото: Фреш и кроасан. Отваряне на подаръци - скъпо бижу, внимателно избрано от галантен обожател. 09.15 Гореща вана с благоуханни масла 10.00 Малко гимнастика във фитнеса с красив и забавен личен треньор. 10.30 Маска за лице, маникюр, педикюр, миене на косата, балсам, сешоар. 12.00 Обяд с най-добрата приятелка в модно заведение. 12.45 Случайна среща с бившата приятелка на партньра - надебеляла е с 7 кг. 01.00 По магазините с приятелки и неограничен кредит. 03.00 Следобеден сън. 04.00 Пристига огромен букет рози от таен обожател. 04.15 Малко стречинг в фитнеса, следвант от масаж от млад симпатичен здравеняк, които твърди, че не е масажирал толкова перфектно тяло. 05.30 Пробване на скъпи дизайнерски дрехи пред огледалото. 07.30 Вечеря на свещи, танци със завързани очи, комплименти. 10.00 Горещ душ (сама) 10:50 Занасяне на ръце до току що оправеното и изгладено легло. 11.00 Гушкане. 11.15 Сладък сън в неговите силни ръце. Перфектният ден на един мъж: ******************************* 06.00 Будилникът звъни. 06.15 Свирка. 06.30 Мощно и задоволително сутрешно сране. Четене на спорта и последната страница на вестника. 07.00 Закуска: пържола и яйца, кафе и тост, приготвени от гола прислужница. 07.30 Лимузината пристига 07.45 1-2 малцови уискита по пътя към летището. 08.00 Полет в частен самолет. Свирка от стюардесата. 09.30 Лимузина с шофиор. Благи дръпки от холандска трева. 09.45 Голф с Робърт де Ниро и Пъф Деди 11.45 Обяд: Fast food, 3 бири, бутилка Дом Периньон. 12.15 Свирка. 12.30 Малко баскет. Игра на вързано с Джордан и Леброн. Победа след забивка през Майкъл. 02.15 1-2 уискита в лимузината по път към летището. 02.30 Полет към Монте Карло. 03.30 Следобеден излет в морето. Риболов. Всички придружителки са голи. 05.00 Полет към къщи. Масаж от Анджелина Джоли. 06.45 Сране, душ, бръснене 07.00 Новините по тв: Майкъл Джексън екзекутиран, Царя заминава за Мадрид (и няма да се връща повече), Марихуаната, Кокаина и белите робини са легализирани. 07.30 Вечеря: Омари за предястие, Дом Периньон (реколта 1953), голяма сочна пържола, сладолед сервиран върху голите цици на Памела. 09.00 Коняк и кубинска пура пред телевизора. България бие Англия с 4:0. 09.30 Секс с 3 жени (всичките и с лесбийски наклонности) 11.00 Масаж. Вкусна пица и студена бира в жакузито. 11.30 Свирка за лека нощ. 11.45 Сам в леглото 11.50 10 секундна пръдня, която сменя 4 пъти звученето, разтърсва прозореца и кара кучето да излезе от стаята.

Всичко хубаво, ама ако жена прочете "ерфектният ден на един мъж" ще се хване за косата :speak:

Перфектният ден ...

<{POST_SNAPBACK}>

Браво пич, тоя път по с време си постнал "смешката" :speak:

хахахахаха :wors: от къде ти идват тея уе. много е яко. с приятелката го четохме заедно и кво да и кажа :wors: казе че ще ми вика пръдльо ;) ама нищо де аз пък ще и казвам порцеланка :speak:

хахахахаха :wors: от къде ти идват тея уе. много е яко. с приятелката го четохме заедно и кво да и кажа  :wors:  казе че ще ми вика пръдльо  ;)  ама нищо де аз пък ще и казвам порцеланка :speak:

<{POST_SNAPBACK}>

Малииииииииииииии вие сте егати двойката :wors: :clap

Поредното перфектно представяне на Tragedy във Веселба Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Поредното перфектно представяне на Tragedy във Веселба Публикувано изображение  Публикувано изображение  Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

че кой ще ни разсмива ако не Tragedy. :speak:;):wors:

Готино, но към перфектния ден на жената може да се добави: секс с тренжора във фитнеса, с масажист, а може и с маникьористката, ако е готина пичка.

Публикувано изображение адски добро!!!Миленски просто перфектно както винаги де... Публикувано изображение

суперско;) хареса ми...еее верно,че според мен на мъжа свирките му идват в повечко... ;)

Редактирано от Missing`[f] (преглед на промените)

На мъжа свирките никога не му идват в повечко!!! Нали знаеш какво казма Мечо Пух- Колкото повече,толкова повече!!! ;)

• 2 седмици по-късно...

Харесва ми ... Но повече от двете ме кефи Перфектният ден на жената! Публикувано изображение

:P Ама какво е това свирка ;) Кака ми каза, че ги прави, а на мен не иска... Къде е магазина? Ако може някой да ми изпрати...
  • 1 година по-късно...
:) хахаха евалата на Tragedy,браво продължавай в същия дух :wors: , ама перфектния ден за мъжа малко ме уплаши хихихиих, виж за деня на жената нищо лошо не мога да кажа, дай боже всяка една жена да има такъв перфектен ден Публикувано изображение хихихих още веднъж поздрави :)
  • 4 години по-късно...

Горкото куче

:wors:

И хоп..показва се,че мъжа прави повече неща през деня от-колкото жената

Добре, поправям се и на

Горкия мъж-мъж,куче...

:)

Много хубавко! Жената така може да живее 100 години - всъщност половината живеят така, другата половина им завиждат, че живеят така. Ама на мъжа много му е трудна програмата бе, хора, - толкова мазно ядене, толкова акане, четири свирки и един як секс... Тази програма за колко време важи?

Много хубавко!

Жената така може да живее 100 години - всъщност половината живеят така, другата половина им завиждат, че живеят така.

Ама на мъжа много му е трудна програмата бе, хора, - толкова мазно ядене, толкова акане, четири свирки и един як секс... Тази програма за колко време важи?

Мдам,хич не му е лесно значи-за един ден при това

:):no-no::lol6:

Мдам,хич не му е лесно значи-за един ден при това

:):no-no::lol6:

Пак рискувам май да стана смешна, ама май мъжете свирката не я таксуват за секс, а? То така - между другото за разгрявка!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.