Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор между nexus 5x,lg g3 32gb,a5(2016),huawei p8/g8,

Featured Replies

Зае*и ги тия сусуци, бе човек ! Ники ти каза, че имат проблеми, може да е с по-добър дисплей, но като дефектира ще платиш 400 лева за един дисплей със смяната, кой знае дали ще е оригинален... LG Nexus 5X е много надежден телефон, не вярвам да го носиш без калъф, така че няма какво пластмасата да те притеснява. ( ако вземеш S6 ще разбереш за мазните отпечатъци отзад ) Fingerprint-а, който трябва да си плъзгаш пръста за мен лично е отвратително досаден, ако е по-мазен едвам отчита. S6 най-много да получи следващия андроид и това ще е. При обикновена употреба не можеш да направиш разлика в бързината на самсунга, дисплеите или камерата... ( OIS може да е недостатък, защото аз снимам видеа, но на фона на цената и поддръжката се пренебрегва)

OIS е огромен бонус. Не е нужно да си носиш някакъв стабилизатор от сорта на gimbal. S6 е много хубав смартфон, но само ако ти си му първия собственик. Един приятел го има и честно казано доста трудно се драска стъклото. 

• Автор

Купих си samsung galaxy s6 gold platinum. Телефона е уникален, единственото нещо което не ми харесва е слабата батерия

С всичките модове които има, не се притеснявай за батерията. Въпреки, че моя S4 има с почти 1000mAh отгоре, S6 изкарва повече.

преди 1 час, Yup написа:

Купих си samsung galaxy s6 gold platinum. Телефона е уникален, единственото нещо което не ми харесва е слабата батерия

Със здраве да си го ползваш.
Май надскочи 600-те лева бюджет или втора ръка го взе?
Нормално е първите дни да не ти стига батерия, защото го ръчкаш и му се кефиш непрестанно, но ще нормализираш ползването, а и има икономичен режим на работа.

Сложи ли му 6.0.1, че гледам излязал ъпдейта?

преди 15 минути, algor написа:

Със здраве да си го ползваш.
Май надскочи 600-те лева бюджет или втора ръка го взе?
Нормално е първите дни да не ти стига батерия, защото го ръчкаш и му се кефиш непрестанно, но ще нормализираш ползването, а и има икономичен режим на работа.

Сложи ли му 6.0.1, че гледам излязал ъпдейта?

Излязал е ъпдейта, ама мен изобщо не ме кефи как изглежда новия TouchWiz. Някакво такова бяло... бляк... Но честито на автора на @Yup. :) Ако не му стига заряд, винаги може да вземе някоя портативна батерия която подържа qualcomm quick charge 2.0, доста бързо зарежда. На мен една обикновенна на Xiaomi ми зарежда телефона за час, час и половина, а си представям quick charge 2.0...

• Автор

Да с marshmallow съм вече, телефона го взех за 625 от olx с 20 месеца гаранция и 2 кейса

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.