Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон до 400-450 лева

Featured Replies

преди 25 минути, Chudomir31 написа:

Тъй като все още размишлявам, искам да попитам относно Iphone 5C. Тоест предполагам, че камерата и дисплеят са хубави понеже е Iphone, а батерията как е? И струва ли си за 600 лева? Малко надхвърля бюджета, но ще съм съгласен да дам повече при положение, че е Iphone - марка, на която мога да се доверя!

Вчера мернах в Техно - маркет или -полис, не помня точно, че чисто нов 5S беше около 750-770.
Направи усилие, ако можеш разбира се, да отделиш тези пари и никога и по никакъв повод няма да съжалиш за инвестицията си.
С много по-добри параметри във всяко отношение е от 5C, а цената не е кой знае колко по-висока.

Аз взех за приятел 5S от някакво малко магазинче за 700 :D Ясно, че гаранцията я няма, но цената ще падне с появата на iPhone SE, а и за 620 лева се взима LG G4, който със сигурност е много по-добре от iPhone 5S, лично за мен.

преди 18 минути, Монката написа:

Аз взех за приятел 5S от някакво малко магазинче за 700 :D Ясно, че гаранцията я няма, 

Отново бъркаш и не показваш да имаш елементарни познания - ако апарата е чисто нов, то международната гаранция започва да тече от активирането на апарата и се обслужва перфектно от Криейтив център.

Тоест от голямо или малко магазинче, чисто новия Apple апарат си върви с 1 година гаранция.

Това го знам, просто нямаш международна гаранция и кутията е отворена, телефона е нов с лепенките, но гаранцията не е международна.

• Автор

Замислих се относно закупуването на стар флагман - Samsung Galaxy S4. Някой случайно да знае някое местенце, където да го погледна? Засега намерих rvmobile. Някой ако знае, моля да помогне!

преди 1 час, Chudomir31 написа:

Замислих се относно закупуването на стар флагман - Samsung Galaxy S4. Някой случайно да знае някое местенце, където да го погледна? Засега намерих rvmobile. Някой ако знае, моля да помогне!

Според мен не си струва толкова стар телефон. Ако искаш флагман, по-добре S5.

• Автор

Той е прекалено скъпичък за мен. Sony Xperia M4 Aqua също ми хвана окото, гледам, че доста загрявал, а и не харесвам много стъкления гръб, но може и него да избера!

Мяташ се от мнение на мнение и от решение на решение.Така трудно ще избереш нещо.Ако има някой модел,който ти е харесал още като си си помислил за него,и като си го видял,вземай го.

Не, отвратително скъп е нов, а тези RVmobile са малко магазинче на кино Одеон, доколкото знам. S5 също е зле за тези пари, LG G3 е най-добрия избор според мен, той превъзхожда и Samsung S5.

Нямам предвид, че са лоши телефони, просто вървят много скъпо за това, което са.

Редактирано от Монката (преглед на промените)

преди 7 минути, Монката написа:

Не, отвратително скъп е нов, а тези RVmobile са малко магазинче на кино Одеон, доколкото знам. S5 също е зле за тези пари, LG G3 е най-добрия избор според мен, той превъзхожда и Samsung S5.

Нямам предвид, че са лоши телефони, просто вървят много скъпо за това, което са.

S4 не си струва ако го взимаш нов. Друго е, ако го взимаш запазен, втора употреба и с гаранция. Да не говорим, че можеш да го вземеш доста изгодно от оператор или по-точно от техен офис, където има по-заседяли бройки. (например, във Вивакома на Мол България виждам да продават Note 2 и S3 в комплект със Samsung Galaxy Gear на доста изгодни цени, не се вижда от сайта им)

Току що, niki292002 написа:

S4 не си струва ако го взимаш нов. Друго е, ако го взимаш запазен, втора употреба и с гаранция. Да не говорим, че можеш да го вземеш доста изгодно от оператор или по-точно от техен офис, където има по-заседяли бройки. (например, във Вивакома на Мол България виждам да продават Note 2 и S3 в комплект със Samsung Galaxy Gear на доста изгодни цени, не се вижда от сайта им)

Е, да, но за тези пари има доста по-изгодни LG-та. Нито нов S5 си струва, нито пък S4.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.