Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Рутер ZyXEL AMG1302-T10B моля за съвет

Featured Replies

• Автор
на 10/03/2016 at 22:39, Wankata написа:

Току-що, подсетен от тази тема, си ъпдейтнах моя рутер, също Zyxel, само че по-стар модел. От време на време също забиваше, но се оправяше след рестарт, сега ще видим как ще се държи. Направих си бекъп на настройките, както е описано - не се наложи да го ползвам. След ъпдейта променени настройки или някакви други проблеми няма.

Официален линк за твоя модел: ftp://ftp.zyxel.com/AMG1302-T10B/firmware/

Рапорт даден!

Днес ми се обади един комшия все му излиза проблем я с компа я с рутера последно му смених паролата ,защото я дал а бг не му плащали и да я сменим смених му я.После ново 20       3 дена нямал нет, от компанията били виновни дошли ресетнали му рутера и пак старата парола там.Отидох направих гимнастиката и го питам за кабел за рутера имали ,че ми трябва извади даде ми кабела флашнах го ,доволен съм.Това е положението сега 

снимка

Само да питам Ванката сега по добре ли е рутера или същата работа?

Редактирано от Gangosa (преглед на промените)

Ми не откривам някаква кой знае каква разлика. Откак съм го ъпдейтнал, не е забивал, не е създавал проблеми, не ми е спирал нетът... Няма никакви грижи. Правих разни гимнастики, сменях гнезда, закачах нови кабели отзад, че в момента има още един компютър вкъщи... Ми пак няма грижи. Вчера ме нямаше почти цял ден и бях изключил цялата система. След като я включих, мисля, че всичките приемници и други устройства се свързаха малко по-бързо, ама може и аз да си въобразявам нещо. То няма и какво толкова да се случи, де. Или работи, или не работи., не правиш нищо друго на тая джаджа - тя само излъчва...

• Автор
преди 17 минути, Wankata написа:

То няма и какво толкова да се случи, де. Или работи, или не работи., не правиш нищо друго на тая джаджа - тя само излъчва...

Така е,но нали съм си параноик си мисля да измия мръсотията с новия фирмуер, но запомни всички настройки и тръгна нет всичко както и при твоя .Аз сложих само 1 бин файл 6.2 мб има и друг в архива ,но не го знам за кво е 

както Ексафлоп спомена. 

преди 17 минути, Wankata написа:

То няма и какво толкова да се случи, де. Или работи, или не работи., не правиш нищо друго на тая джаджа - тя само излъчва...

Така е,но нали съм си параноик си мисля да измия мръсотията с новия фирмуер, но запомни всички настройки и тръгна нет всичко както и при твоя .Аз сложих само 1 бин файл 6.2 мб има и друг в архива ,но не го знам за кво е 

Ексафлоп каза ,че бил за нещо сега 

Цитат

първо правиш бакъп на конф. файла, след това флашваш и накрая правиш Restore conf file.

не съм го правил това.

Редактирано от Gangosa (преглед на промените)

• Автор
преди 3 часа, Wankata написа:

Ми не съм се сетил... Ей ся, пускам си едно кафе и сядам на настолния...

ПП. Няма такава опция, не е чак толкоз умен...

Може само да му се зададе от колко до колко часа да излъчва, но не и автоматичен рестарт. Рестартът си остава само ръчен.

Тази опция пише нещо май наблюдение ,но няма за ресатарт и при мен май

Screenshot_150316_02_20_52.png

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.