Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми операционна система за стар компютър ?

Featured Replies

• Автор

Така ,да ви кажа в крайна сметка какво стана. Значи първо пробвах с Windows 95 и Windows 98, и двата вървяха перфектно на машинката, нямаше никакви забележки. В крайна сметка обаче се спрях на WIn XP - LITE - SP2 Build 2162. Някъде прочетох че тази версия е много подходяща за моя процесор, понеже е супер орязана и плюс това е така направена че още в началото по подразбиране се избира Standart PC with C-Step i486 (това е от менюто което изкача когато още в началото натиснете ф5). Windowsa зареди в 56 МБ РАМ !!! За сега се държи повече от добре, супер стабилен е , всичко върви много бързо, въобще не се осеща че машината е АМД К6-2 на 300. Абе въобще много съм доволен от този моднат windows. !!!

Windows Me + BGPhonetic + Office2000 това е моето предложение това на Cyrax 266 MHz , 128 RAM, 2 GB HDD , 16 MB VANTA върви мн добре и отговаря точно на изискванията. Но ако ще го позваш за комерсялна употреба нма да ти свърши работа

Windows Me + BGPhonetic + Office2000 това е моето предложение това на Cyrax 266 MHz , 128 RAM, 2 GB HDD , 16 MB VANTA върви мн добре и отговаря точно на изискванията. Но ако ще го позваш за комерсялна употреба нма да ти свърши работа

Когато си купих компютъра преди 3 години и колко половина той дойде с лицензирано копие на Windows ME.Не знам аз ли тогава не разбирах( :P ) ,но сега като се сетя направо...За мен това е най-лошо направения Уиндоус някога. :rolleyes: Не го препоръчвам на никого

• 2 седмици по-късно...

Ами не е лошо да дадеш линк за този Windows cool.gif Че и аз да го пробвам, понеже имам една стара машина от преди 6 години и все още работи - Cyrix 233Mhz, 128RAM, 6GB. То едно нормално ХР pro със SP2 върви що-годе добре. :ph34r::):)

слагай му win 95 или 98 аз бих го пробал с 98 и би трябвало да ти варвят програмките стига да имаш минимума ресурс за програмата няма да е от уиндоуса както има написано по горе

Когато си купих компютъра преди 3 години и колко половина той дойде с лицензирано копие на Windows ME.Не знам аз ли тогава не разбирах( :) ) ,но сега като се сетя направо...За мен това е най-лошо направения Уиндоус някога. :ph34r: Не го препоръчвам на никого

И защо да не е? Не че оспорвам, просто питам, защото не съм го ползвал.

Би трябвало да е по-добър от 98 щом е по-нова версия ... :)

• 10 месеца по-късно...
  • Автор

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от stanley56
Нарушаване правилата на форума (преглед на промените)

WinXP има следните минимални изисквания:

CPU: 233MHz

RAM: 64MB

Едно видео от порядъка на 4МВ за офис работа ще е добре.

Веднъж като резервен вариант в бившата ми работа се наложи да ползвам един архаичен компютър, докато моя бе на поправка... конфигурацията беше:

350MHz, 128MB RAM, 6GB HDD, 8MB video

Инсталирах му WinXP Pro SP2, MS Office XP. Работеше си гладко, дори ей така го тествах с един Photoshop CS2 и можеше да се работи с него, макар и доста мудно.

Иначе пък филмчетата си вървяха добре :)

1-ви вариант: Debian с Fluxbox

2-ри вариант: Fluxbuntu - За начинаещ

3-ти вариант: Slackware с Fluxbox - За по-напреднал

4-ти вариант: DSL - Ако харда е малък

5-ти вариант: Windows 98

Всяка една от тези OС-и върви на компютър с над 64МБ рам и 350Мхц процесор.

Може пък да поекспериментирам с някой линукс

Няма да съжаляваш. :yanim:

• 2 седмици по-късно...
Ако си сложиш 98 няма да имаш проблеми, поне така смятам аз

Oсвен с вируси!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.