Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на карти!

Featured Replies

Здравейте на всички!

Пускам темата специално за гледане на карти, но преди всичко бих искал да ви разкажа моята история!  Преди години помня как една баба гледаше на карти, стигна се моментът във който гледа и на мен, учудващо но позна всичко. Първия път ми каза че има чернокосо момиче което мисли любовта ми, после че ще ходя на далечен път, чернокосото момиче щяло само да ме потърси, след едно известно време наистина че чернокосо момиче ми призна чувствата си, наистина че ходих на далечен път, чак до Гърция!  Така и тази баба ми предсказа че ще скъсам със гаджето си, така и стана! Така ми гледаше поне 15-20 пъти, и всичко познаваше по картите. След едно известно време сам проявих интерес да гледам на карти, със времето се научих, колкото пъти си отварям карти и всичко познава, а даже и предсказват какво ще се случи. Не вярвам че това е случайност, предсказаха ми че ще имаме гости път проблеми служебно място, всичко познава както ви казвам. Но сега нещата стоят различно, колкото пъти си отварям карти, постоянно над мен се пада картата (Вале Спатия), това не е случайност, със всяко отваряне едно след друго тази карта се пада винаги на едно и също място което започва да ме притеснява, но това не е всичко, когато отварям карти на друг или за друго нещо тази карта пак се появява винаги на същото място, а това никак не го разбирам! Дали съм ги обричал някак си, че това сега да влияе.

Знам че има много хора които не вярват във картите и ще ми кажат да не се занимавам със глупости, за това ще ви помоля да не го правите, всеки има право на мнение, но лично аз ви гарантирам че има някаква сила във която картите като се обричат и наистина предсказват, надявам се ако има някой като мен да отговори и да даде мнение. Дано да има хора които са пробвали да гледат на карти, макар че не на всеки му се отдава! Само тези които гледат на карти или са гледали и разбират, само те ще  ме разберат за какво говоря! Ще се радвам ако някой отговори, благодаря!

търсачка за тебе няма ли - имаме тема и врачка форумна си имаме

Тука ви бях пуснал една тема да ви уча да гледате на карти, ама глобалният доктор я прати някъде, я в празни приказки беше, я в кошчето.
Да си гледаш сам на карти е леко смешничко.
Да гледаш на други хора на карти обаче си е нормално.
Мисля че има по две български телевизии вечер точно такова нещо, плюс и "безплатно" разваляне на магии. Това си е бизнес, който си работи и без наличието на карти. Ама на клиентките като им е по-лесно да вярват като им посочват ето тази карта какво значела, та хвърлят картите от учтивост врачките.

Опаа докато пиша госпожата ме изпреварила, аз съм я забравил къде е темата даже, пък тя знае къде е.

мислех че е в този раздел, тука беше в началото, търсачката я намери виж де ти я завряли а

преди 19 минути, presiqn88 написа:

Коя е тази тема че нещо не я намирам, ако може линк?

e нали дадох линк, ето го пак

Разказват,

че някъде, някога, имало един математик, който открил формулата, по която изчислявал продължителността на човешкия живот с точност до секундата. Естествено, както си му е реда, славата му се разнесла надлъж и нашир - при него ходели всякакви хора, богати, бедни, учени, вярващи и колкото невероятно да звучи, то познавал за абсолютно всеки човек, без изключение. Така един ден математикът, решил да пресметне, колко ще живее самия той - нещо, което до този момент така и не бил направил. Та направил сметката той и какво се случило - когато дошъл денят за неговата смърт, той се приготвил, изкъпал се, облякъл си най- хубавите дрехи, хапнал за последно, пил едно винце и седнал до часовника да чака, заветния момент. НО ..... часът наближил, ала съвсем нищо не се случвало, минутите минавали, но не изглеждало да предстои нещо, което ще доведе до смъртта му, чувствал се добре, даже по- добре от всякога, всъщност той си бил в прекрасно здраве, не се и виждало да наближава някакъв природен катаклизъм, и изобщо нищо, което да води на мисълта, че скоро ще умре. Настанала последната минута - човека се притеснил и не защото ще умре, а защото всичко си било, както обичайно си е. Секундите изтичали, 10, 9, какво става по дяволите, 8, 7 wtf  написал в скайпа 6, 5, 4 огледал се, но не, всичко е ок, 3, 2, 1 и ...... скочил през прозореца на жилището си от седмия етаж.

преди 4 часа, presiqn88 написа:

Коя е тази тема че нещо не я намирам, ако може линк?

Тя ще ти е прекалено трудничка на тебе де.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Тя ще ти е прекалено трудничка на тебе де.

фЪрли му едни карти на човека де кАжи му ко що

• 2 седмици по-късно...
на 20 Март 2016 г. at 5:53, サムライオートバイ написа:

Гледам ги картите, мешам ги спирам да ги маркирам и пак ми се пада жокер

махни го де кат ти пречи :07:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.