Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Starcraft как да започна!

Featured Replies

Здравейте!

Решен съм да играя SC2 ,обаче си нямам никаква идея как да започна. Казаха ми ,че ми е нужен клиента на близард,но нз. дали трябва да купя играта предварително или нещо подобно!?

П.С. не намерих читава българска общност на играта ,затова питам тук!

Добра идея е да се купи играта, защото специално SC2 WoL и HotS са на доста добри цени и скоро и последната ще поевтинее - LotV.

Има и безплатна версия - Started Edition, която е доста орязана и може да послужи за добиване на някакви впечатления преди да се закупи пълната версия. Тя е обаче основно за Multiplayer.

Ако не сте фен на мултито или просто искате да изиграете кампанията тогава ще ви трябва пълната версия (мисля, че в started edition могат да се изиграят само 3-4 мисии от кампанията с хората).

Ако пък се използва пиратска версия на пълната игра тогава кампанията може да се изиграе цялата, но не и мултито и няма да имате никакви възможности за спечелването на Achievements.

За истински фенове на играта покупката тук е задължителна. Игрите постепенно стават все по-евтини (има често промоции в steam, gog) и ако нямате чак толкова много на брой приоритетни игри все ще можете да отделите някой лев за оригинална игра. Струва си!

преди 11 часа, bolgarin написа:

Мисля че я имаше наскоро в промоция за 0.99 евро. Няма и два лева това

Не ми се вярва. LotV върви намалена от 80 на 60 лв, а WoL и HotS двата са общо 40 (по 20 лв парчето), което пак не е много. За 2 лв. се съмнявам да се намери освен ако не е било в G2A и подобните, където съм чувал, че е малко руска рулетка, но може и да не е така. Нямам опит с горепосочения сайт, но го имам в bookmark списъка, защото там наистина цените са доста добри.

Добрата новина е, че LotV не изисква наличието на предните 2 версии и е пълна такава.

Offtopic: Иначе аз наскоро си взех и Victor Vran на промоция, но все пак подкрепяйки българските производители. Сега обаче се запалих и мисля да тествам и Adventures of Van Helsing и Grim Down, които са доста сходни.

• Автор
преди 4 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Не ми се вярва. LotV върви намалена от 80 на 60 лв, а WoL и HotS двата са общо 40 (по 20 лв парчето), което пак не е много. За 2 лв. се съмнявам да се намери освен ако не е било в G2A и подобните, където съм чувал, че е малко руска рулетка, но може и да не е така. Нямам опит с горепосочения сайт, но го имам в bookmark списъка, защото там наистина цените са доста добри.

Добрата новина е, че LotV не изисква наличието на предните 2 версии и е пълна такава.

Offtopic: Иначе аз наскоро си взех и Victor Vran на промоция, но все пак подкрепяйки българските производители. Сега обаче се запалих и мисля да тествам и Adventures of Van Helsing и Grim Down, които са доста сходни.

Значи нека си направя равносметка:

За предпочитане е да си закупя игрите /но от клиента на Близърт предполагам?/ 

Доколкото разбрах от вас,е възможно да спестя 40лв. и да си взема директно Legacy of the void, която е пълна версия, а не надграждаща се над останалите?

Извинявам се разбира се, но ако задобрееш много на играта от замунда или арена после няма да е точно същото ако решиш да се пробваш в някой легален турнир. Пълно е с хакове, дупки и т.н. и ако решат винаги ще те смачкат. Има я и в магазините на Пулсар играта с кутия неразопакована, парола за дигитално съдържание ако счупиш диска и т.н. Но при всички положения ако влезеш в мола и я купиш от там играта ще е по-скъпа отколкото в интернет. Ама пък както казва колегата не се знае и на какъв ключ ще попаднеш и кое лапе ще изреве че са му откраднали играта. Общо взето скапана история.

на 21.03.2016 г. at 22:02, Nеo написа:

Значи нека си направя равносметка:

За предпочитане е да си закупя игрите /но от клиента на Близърт предполагам?/ 

Доколкото разбрах от вас,е възможно да спестя 40лв. и да си взема директно Legacy of the void, която е пълна версия, а не надграждаща се над останалите?

Играта може да се купи и от доста бг сайтове. Има я и в Pulsar и в Ozone. Предполагам я има и в други сайтове и в момента е на промоция - 60 лв. Аз също си я взех от един от двата сайта. Имах и предните версии заради кампанията.

Доколкото ми е известно LotV е пълната версия в смисъл, че не изисква предните версии да са инсталирани за да може да се инсталира и играе самостоятелно - standalone е. Но дали включва и кампаниите с другите раси не знам.

на 21.03.2016 г. at 0:41, サムライオートバイ написа:

Извинявам се разбира се, но ако задобрееш много на играта от замунда или арена после няма да е точно същото ако решиш да се пробваш в някой легален турнир. Пълно е с хакове, дупки и т.н. и ако решат винаги ще те смачкат. Има я и в магазините на Пулсар играта с кутия неразопакована, парола за дигитално съдържание ако счупиш диска и т.н. Но при всички положения ако влезеш в мола и я купиш от там играта ще е по-скъпа отколкото в интернет. Ама пък както казва колегата не се знае и на какъв ключ ще попаднеш и кое лапе ще изреве че са му откраднали играта. Общо взето скапана история.

Ами не съм съгласен, че е пълно с хакове. Близард следят доста за такива неща и дори за псувни (могат да се докладват играчи) и следват наказания. Единствено по турнирите има често уредено мачове, но повечето ги хващат и там и следва доживотен бан.

Днес се очаква рестартиране на сезона по някое време в battle.net и излизането на нов patch, който съдържа нови co-op мисии. Лично аз не съм срещал хакове за своите скромни игри - 600 общо. Фен съм на играта още от първата част, но тогава цъках главно кампании, custom map срещу компютъра и срещу приятели в залата, не по турнири. По турнирите се запалих наскоро макар и двойката да я имам от доста време и вече съм в top 6 на team diamond. Жалко, че няма да ми стигне времето за да се кача до Master лигата преди да занулят сезона. Доста по-динамична е от първата част играта, макар да ми липсват някои единици от първата част. Харесва ми, че и има доста режими на игра - Archon, co-op, arcade и т.н. Все има какво да се прави без да ти омръзне...дори само за да вземеш всички възможни Achievements. :)

Аз много се кефих на една от началните мисии. Забравих го как се казва с дългата коса. Но трябваше сам в началото да тръгна и беше подобна на дота. От двете страни вътрвят юнити и аз помагам на моите да превземат базата и колкото по-бързо успея толкова по-добре.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.