Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон за 1 лв.

Featured Replies

Какъв е този телефон за 1 лв. Lenovo a2010, който се предлага от емтел.

Въпроса е какво не може да се прави с него?

преди 8 минути, Mlechko написа:

Какъв е този телефон за 1 лв. Lenovo a2010, който се предлага от емтел.

Ми телефон, не е лош даже - виж

Цитат

Lenovo A2010

Lenovo A2010 MORE PICTURES
  • Released 2015, September
    137g, 9.9mm thickness
    Android OS, v5
    .1
    8GB storage,
    microSD card slot
  • N
  • 4.5"
    480x854 pixels
  • 5MP
    Video recorder
  • 1GB RAM
    MT6735M
  • 2000mAh
    Li-Po
NETWORK Technology GSM / HSPA / LTE
2G bands GSM 900 / 1800 - SIM 1 & SIM 2
3G bands HSDPA 850 / 1900 / 2100
4G bands LTE band 3(1800), 40(2300)
Speed HSPA, LTE
GPRS Yes
EDGE Yes
LAUNCH Announced 2015, August
Status Available. Released 2015, September
BODY Dimensions 131.5 x 66.5 x 9.9 mm (5.18 x 2.62 x 0.39 in)
Weight 137 g (4.83 oz)
SIM Dual SIM
DISPLAY Type Capacitive touchscreen
Size 4.5 inches (~63.8% screen-to-body ratio)
Resolution 480 x 854 pixels (~218 ppi pixel density)
Multitouch Yes
PLATFORM OS Android OS, v5.1 (Lollipop)
Chipset Mediatek MT6735M
CPU Quad-core 1.0 GHz Cortex-A53
GPU Mali-T720MP2
MEMORY Card slot microSD, up to 32 GB (dedicated slot)
Internal 8 GB, 1 GB RAM
CAMERA Primary 5 MP, LED flash
Features Yes
Video Yes
Secondary 2 MP
SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones
Loudspeaker Yes
3.5mm jack Yes
COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, hotspot
Bluetooth v4.0
GPS Yes, with A-GPS
Radio To be confirmed
USB microUSB v2.0
FEATURES Sensors Accelerometer
Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM
Browser HTML
Java No
  - MP4/H.264 player
- MP3/WAV/eAAC+ player
- Photo/video editor
- Document viewer
BATTERY   Removable Li-Po 2000 mAh battery
Stand-by  
Talk time  
MISC Colors Black, Pearl White
Price group 2/10

Disclaimer. We can not guarantee that the information on this page is 100% correct. 

А що го дават за 1 лев ?  Ми щото е с План Мтел безкрай 3XL - Стандартна такса 69,99 лв./мес. с договор за 2-години.  24 х 70 = 1'680 лева

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

ментелски боклуци аз от оператори телефони вече не купувам , когато си купувах първия смартфон харесах преди това една sony expiria беше си як за времето 10 лв на месец и като ми казаха после 2 години на стандартна такса 70 лв и аз кво нее . Така че там вече си е доста голяма набутвация аз си пазаря телефони вече от техномаркет или технополис на доста по добри оферти без програми и други глупости . Като чуя мтел ми идва да метна една бомба в офиса им .

• Автор
преди 3 минути, jhoro написа:

А що го дават за 1 лев ?  Ми щото е с План Мтел безкрай 3XL - Стандартна такса 69,99 лв./мес. с договор за 2-години.  24 х 70 = 1'680 лева

Аха. Жена ми ме излъга, че договора е за 2 години по 10 лв. Само не знам дали работи с приложенията на Play Google.

преди 1 минута, Mlechko написа:

Аха. Жена ми ме излъга, че договора е за 2 години по 10 лв. Само не знам дали работи с приложенията на Play Google.

Е, че нали е Андроид ...

• Автор
преди 1 минута, jhoro написа:

Е, че нали е Андроид ...

Па знам ли дали има мощността да ги подкара. Ще го ползва да си играе. Затова питах какво може и какво не за тия 180 лв.

Редактирано от Mlechko (преглед на промените)

Виж с коя програма се предлага и сметни сам дали има далавера от

цялата работа.

преди 23 минути, adersa написа:

ментелски боклуци аз от оператори телефони вече не купувам , когато си купувах първия смартфон харесах преди това една sony expiria беше си як за времето 10 лв на месец и като ми казаха после 2 години на стандартна такса 70 лв и аз кво нее . Така че там вече си е доста голяма набутвация аз си пазаря телефони вече от техномаркет или технополис на доста по добри оферти без програми и други глупости . Като чуя мтел ми идва да метна една бомба в офиса им .

Вземи метни една и на Теленор и те не са по-различни кръвопийци !

преди 18 минути, Mlechko написа:

Па знам ли дали има мощността да ги подкара. Ще го ползва да си играе. Затова питах какво може и какво не за тия 180 лв.

Едва ли може всичко - да прави мусака примерно.

Мен, предлагам ти да си закупиш обикновена карта на Виваком (такава с ваучери за 6лв) да е активирана и след това отиваш в магазин на Мтел и им казваш, че искаш да се преместиш към тях. Те ще ти предложат за 15,59 неограничени минути към всички оператори в страната и 3GB (точно 3000МБ) интернет. Със този план си избираш телефон :) (70% вероятност има да не те одобрят)  Вмомента аз с такъв план и съм предоволен, като се има впредвид, че напреди плащах 14лв. само за 2560MB интернет. 

Това заглавие е малко подвеждащо :D

преди 25 минути, Емил Костов написа:

Виж с коя програма се предлага и сметни сам дали има далавера от

цялата работа.

„Далавера“ има операторът при всички положения, потребителят е средство за осъществяването ѝ.

Ако не преборим монопола във всяка сфера, ще ни цедят като мокър парцал-пачаврата на Европа....

Вие сте много интересни искате телефон за 1 лев и с евтин план, а не искате ли и от Ментел и да ви плащат че сте си взели телефон от тях? Ако ви е скъп 3XL натискате на "избери план" и ще видите каква е цената на телефона с другите планове.

Редактирано от ined (преглед на промените)

• Автор

Ясно че телефона е евтин. Имено затова и попитах дали върши работата си като смартфон? Изключвам видео камерата, останалото дали ще прави проблеми при експлоатацията?

преди 1 час, Mlechko написа:

Ясно че телефона е евтин. Имено затова и попитах дали върши работата си като смартфон? Изключвам видео камерата, останалото дали ще прави проблеми при експлоатацията?

Че що да не върши, макар и нисък клас смартфон ? Само батерията не ми харесва че е 2000 мах, ама то това да му е кусура за тези пари...

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

преди 46 минути, techmaniac написа:

Че що да не върши, макар и нисък клас смартфон ? Само батерията не ми харесва че е 2000 мах, ама то това да му е кусура за тези пари...

За този екран е все едно да имаш 4000мах батерия...

преди 10 часа, Mlechko написа:

Въпроса е какво не може да се прави с него?

Ако трябва да обобщя нещата, всичко, което можеш да правиш от софтуерна гледна точка с андроидски телефон за 1000 лева, можеш да правиш и с такъв за 200 лева, стига хардуера да го поддържа. Разбира се, най-вероятно няма да можеш да снимаш видео с 240 кадъра в секунда, няма да можеш да имаш отворени 20 приложения, които да се връщат към работа моментално (заради само единия гигабайт оперативна памет) и няма да можеш да имаш инсталирани кой знае колко много различни приложения, тъй като вградената памет е малко. И софтуерните обновления няма да идват често, тъй като телефоните от този клас не са с кой знае какъв приоритет за производителите.

Ако си се засилил към безкрай 3XL плана изобщо не се замисляй и взимай Lenovo P70 за 1 левче ;) Сега... Мтел се у*раха при мен до ушите, бавиха ми телефона една седмица, после не можаха да прекарат кабелна и телевизия, защото нямали устройства налични, тоест чакат някой друг да им свърши тяхната работа. Доста са коректни откъм компенсации, като почнеш да се оплакваш и да им пишеш мейли бързо оправят нещата. За този телефон говоря, Мтел го предлагат доста изгодно с повечето си планове за над 20 лева...

Имай предвид, че да ползваш отстъпките трябва да направиш всичко по интернет, да го поръчаш, да заявиш договор и глупости, от които аз почти не разбирам.

Телефона е доста добър и го препоръчвам ;)

преди 12 часа, Mlechko написа:

Телефона не е евтин - в момента пращаш за него 1 лев, ама после две години по 70.

Аз си купих подобен (води се Vodafone, но май е ZTE). Но го взех за 50 паунда (в момента 123,10 лева) без договор - на предплатен план.

преди 10 часа, killchain написа:

... няма да можеш да имаш инсталирани кой знае колко много различни приложения, тъй като вградената памет е малко.

Паметта не е чак толкова малко - моята е 4 GB и пак имам една камара. Освен това - повечето можеш да ги преместваш на sd-картата.

Определено за да го предлагат за 1 лв има скрити уловки както написах по горе харесах си една Experia 10 лв беше на месец и после ми казаха 70 лв с програма .

Това ако още не сте го разбрали сте много назад с "матряла" ...  Операторите имат за цел да ви продават с план, не без. Както имаш цена за телефона с план за 70 лева, така имаш и с плана за 10 лв ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.