Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows Update

Featured Replies

А, да. Щом си с криптопревент, трябва да спреш защитата, за рестартираш и да стартираш като админ dism

• Отговори 72
  • Прегледи 4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
Току що, ExaFlop написа:

А, да. Щом си с криптопревент, трябва да спреш защитата, за рестартираш и да стартираш като админ dism

ОК

Ако искате да ъпдейтнете ви препоръчвам софтуер , който ми е управял даже машина с истрит .и спрян сервиз за ъпдейтите. http://www.thewindowsclub.com/repair-fix-windows-updates-with-fix-wu-utility 

преди 1 час, ivan1975 написа:

След 2 дена реване днеска ми го набиха 232 пъти.Интересното е че бях направил настройките да изтегля актуализациите но аз да решавам кои да се инсталират.По нищо не ми показваше че са изтеглени и ще се инсталират.Реших да изгася комп и ми изписа не изключваите,и като се почна та 232 парчета сичко нарина.

Gangosa, четеш или просто по инерция отговаряш на заглавието?

• Автор
преди 17 минути, ExaFlop написа:

Сега сичко е ток и жица 3.76 ГБ ми освободи супер.Мерси много :beer: Да питам след всяка актуализациия да го пускам ли да почиства?Сега ще мина и с другата метла:D

Е, чак след всяка не е необходимо. Все пак зависи и колко ъпдейта има инсталирани.

Сега можеш да деинсталираш шпиониращите ъпдейти и услуги. - dws_lite

Дефрагментирай и системния дял, че сиг е станало меш.

Можеш да използваш и Ultimate Windows Tweaker за оптимизиране на Windows 7

uwt-w8-600x401.png

И накрая сподели какъв е резултатът.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 8 часа, ExaFlop написа:

Е, чак след всяка не е необходимо. Все пак зависи и колко ъпдейта има инсталирани.

Сега можеш да деинсталираш шпиониращите ъпдейти и услуги. - dws_lite

Дефрагментирай и системния дял, че сиг е станало меш.

Можеш да използваш и Ultimate Windows Tweaker за оптимизиране на Windows 7

uwt-w8-600x401.png

И накрая сподели какъв е резултатът.

Значи положението за сега е перфект,няма никакви проблеми ОС припка като зайче:)само с тоя последния инструмент не смея да пипам нищо че не му разбирам да не прецакам нещо.

• Автор
на 31.03.2016 г. at 0:48, ExaFlop написа:

Разархивираш, стартираш задължително с админ права. Щракваш в ляво на CleanUp, сега в дясно маркираш Windows Updates, щракваш бутона Scan, като завърши - бутон Clean Up

Ще се учудиш колко място ще открие за освобождаване от ъпдейти! И не само.

Като завърши почистването, рестарт. После докладвай кефа.

Инструментът има и още хубавини, но трябва да се внимава с тях!!!

Помощ ExaFlop какво може да пречи на програмата да почисти:ohmy: Cryptoprevent не е инсталиран и няма други подобни програми инсталирани.Изписва ми достъпът  е отказан Цък

• Автор
преди 20 минути, ExaFlop написа:

Стартирана ли е с администраторски права?

преди 20 минути, ExaFlop написа:

Стартирана ли е с администраторски права?

Да всичко правя както си написал 3 пъти опитвах и нещо го спира

Я пусни cleanmgr и сканирай

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Сега с него сканирам и като завърши ще пробвам пак и ще пиша за резултата.

Чиста инсталацийка на уин 7 изкл. ъпдейти без антивирусна-мойта тъжна,слаба и стара  машинка фърка.Фърка и още мърка.

преди 7 минути, дръндю написа:

с какво помагаш на автора на темата?!!!

Здравейте при чисто нова инсталация на Win 7 pro sp1,и без това слабата ми машинка се изпържи.Цял ден проверява за актуализации и нищо не открива, и така без краи но успоредно с това товари процесор и памет --------

С това младеж.Давам му най-прекия път как да не му се товари машината.Достатъчно ли ти е това обяснение или трябва нещо по-подробно да ти се обяснява.А?Умните хора ме разбират от половин приказка,мене глупавия.Не бъди като мен.

Това че при теб го прави проблема не значи че е всеобщ. Седмицата съм си я ъпдейтвал преди винаги и проблеми съм нямал!

• Автор

cleanmgr още чисти не е истина:doh:

• Автор
Току що, ExaFlop написа:

чисти или сканира?

чисти

Ами ако има много "мат'р'ял" за чистене е нормално. След като завърши, рестарт, след рестарта чекдиск, след чекдиск дефраг и след дефрага чекдиск.

• Автор

мисля да опитам пак с оная програма дали ще стане че много повече пространство освобождава:)

Може да пробваш да я стартираш в безопасен режим на Windows

• Автор

ако ми кажеш с 8.1 как се стартира безопасен режим че незнам,и на чекдиск кво се пише точно да не объркам нещо че ме заболя малоумницата:doh:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.