Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows Update

Featured Replies

Здравейте при чисто нова инсталация на Win 7 pro sp1,и без това слабата ми машинка се изпържи.Цял ден проверява за актуализации и нищо не открива, и така без краи но успоредно с това товари процесор и памет.Интересно че нито ми дава грешка нито нищо просто си прави проверка.Некавка идея кво може да се направи:ohmy:снимка

• Отговори 72
  • Прегледи 4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Иване ,Иване .......преди време ти казах ..........от тия ъпдейти файда няма.Домашното PC на майка ми е със ХП и никога не е имало ъпдейти,инсталиран е преди 3 години.Аз ползвах  7-цата на моя лаптоп почти 3 лета без нито един ъпдейт.И не съм имал грижи.Я кажи кво ъпдейтваш.....некви секюрити шитни на Netframework ,Windows Defender и прочие ненужни простотии

• Автор
Току що, Иво Димов написа:

Иване ,Иване .......преди време ти казах ..........от тия ъпдейти файда няма.Домашното PC на майка ми е със ХП и никога не е имало ъпдейти,инсталиран е преди 3 години.Аз ползвах  7-цата на моя лаптоп почти 3 лета без нито един ъпдейт.И не съм имал грижи.Я кажи кво ъпдейтваш.....некви секюрити шитни на Netframework ,Windows Defender и прочие ненужни простотии

Да ти кажа чесно и аз не знам ма гледам че пишат че е добре да се ъпдейтва та и аз барабар с овцете:)

Мхм пържи си машината на бавен огън,поне да беше студ да я ползваш като калорифер :)

преди 18 минути, ivan1975 написа:

...и без това слабата ми машинка се изпържи.

Като е слаба машинката,защо искаш да я натовариш с ъпдейти,че после да изнемогва през цялото време?Като не си дават ъпдейтите,просто им ги забраняваш за в бъдеще и машинката ще си хвърчи по добре без тях.

• Автор

Кое е излишното от тия работи че да го спра Цък

Ще ти ги снесат на тепсия някой ден, когато най- не очакваш. Баш когато компютъра ти трябва за някаква тежка обработка, точно тогава ще ти запържат компито, понеже не си го ъпдейтвал в началото. :D

Иване слагай един Линукс ....................и машинката ще литне .Мани тоя джам

Ъъъъъъъъъъъ Иване оти имаш Кашперски и Аваст заедно бре серсемино :)

• Автор

Иване слагай един Линукс ....................и машинката ще литне .Мани тоя джам

Играя  покер,иначе бих сложил;)

Къф покер ?Инсталирана игра ли ?

• Автор

Къф покер ?Инсталирана игра ли ?

покерстарс  бет365

Това онлайн ли е ?Щото къф ти е проблема да я играеш с Линукс?

• Автор
преди 3 минути, Иво Димов написа:

Това онлайн ли е ?Щото къф ти е проблема да я играеш с Линукс?

онлайн е,мисля че нямат софтуеар за линукс

Ти се логваш през тяхната страница или чрез изтеглен файл в exe формат ?

• Автор

чрез изтеглен файл в exe формат

Ето кво пишат. Нашият ненадминат и новаторски софтуер е безплатен за теглене и е достъпен както заWindows/PC, така и за Mac/Apple.

преди 52 минути, ivan1975 написа:

Здравейте при чисто нова инсталация на Win 7 pro sp1,и без това слабата ми машинка се изпържи.Цял ден проверява за актуализации и нищо не открива, и така без краи но успоредно с това товари процесор и памет.Интересно че нито ми дава грешка нито нищо просто си прави проверка.Некавка идея кво може да се направи:ohmy:снимка

• Автор
преди 20 минути, Иво Димов написа:

Ъъъъъъъъъъъ Иване оти имаш Кашперски и Аваст заедно бре серсемино :)

де го виде тоя аваст

А добре............в таскбара ми се привидя неква икона подобна на аваст .Може и да греша :)

преди 44 минути, ivan1975 написа:

Кое е излишното от тия работи че да го спра Цък

Toва са процеси работещи в момента и да спреш някой,след рестарт пак ще си проработи.Спирането на ъпдейтите става от контрол панел/уиндоус ъпдейт/промяна на настройките/маркираш не проверявай за ъпдейти.

Може да се спрат и някои сервизни услуги ,едно време като ползвах 7 ца успях да я докарам до 500 мб рам при зареждане ,32 битова разбира се :) .Има доста сервизни услуги които стартират но са ненужни ,но трябва да се внимава ,за да не стане фал

Е тук може да види как и кои се спират :)ЛИНК

• Автор
преди 8 минути, Димитър 59 написа:

Toва са процеси работещи в момента и да спреш някой,след рестарт пак ще си проработи.Спирането на ъпдейтите става от контрол панел/уиндоус ъпдейт/промяна на настройките/маркираш не проверявай за ъпдейти.

Аз ъпдейтите ги спирам директно от Services

преди 8 минути, ivan1975 написа:

Аз ъпдейтите ги спирам директно от Services

Да,от там е най-сигурно.

Ъпдейтите е хубаво да се слагат, най-вече защото има такива които фиксват много проблеми и добавят разни работи. Това, че не ги ползвате е вече ваша работа. Тия охранителните не ги броим. С тех и без тая си е.

преди 6 часа, Евгени Симеонов написа:

Ъпдейтите е хубаво да се слагат, най-вече защото има такива които фиксват много проблеми и добавят разни работи. Това, че не ги ползвате е вече ваша работа. Тия охранителните не ги броим. С тех и без тая си е.

Хубаво е да,но те са около 40 ъпдейта,които „фиксват“ разни проблеми.Другите,почти 200 на брой са само за излишно бавене,без никаква файда.Пробвал съм с тях и без тях на слаби машини.Заключението е че без ъпдейти,работят по-бързо и безотказно с години.Тези на които съм инсталирал ъпдейти,рано или късно увисват,бавят,мислят прекалено дълго,а най вече не издържат повече от половин година,без преинсталация на системата.

преди 19 часа, Иво Димов написа:

Иво (и другите противници на ъпдейтите) - и удома има една ... ъъъ ... машина, да кажем. Над 10 - 12 години си работИ (вече я пенсионирахме), с Win 98SE - без преинсталиране и без нито един ъпдейт. Ама и без интернет достъп.

Ако искаш да надничаш към света - поне някой е хубаво да ги имаш. Според мен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.