Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ксенон на Fiat Brava 1.8 GT 96 г.

Featured Replies

Вчера си купих на тънки пари фарове от Fiat Brava 1.9 от тези с лупите и френда ми каза, че можел да ми сложи ангелски очи и понеже много им се кефя, а на старите стандартните не можех да сложа се съгласих да се разберем за някой ден, но после друг приятел, който кара BMW E39 ми каза, че всички щели да ми се смеят, защото само BMW-тата били с ангелски очи т. ест. нямало да е правилно ... не разбрах защо.Та да попитам и тук какво ще кажете да слагам ли или наистина е неуместно?Прилагам снимка с фаровете.
П.П. Препоръчайте ми някакъв ксенон от Aliexpress
DSC_0251.jpg
upload image free
DSC_0252.jpg
picture upload

Това ,че само на БМВ се слагат ангелски очи може да ви каже само някой ограничен джигит. Има ангелски очи за абсолютно всякакви автомобили и стоят добре. Работата е там ,че ако искате да правите един автомобил ,то поне да си заслужава. 
Моя съвет е първо да си вземете приличен автомобил ,който си струва да се прави ,пък после да се влагат пари. Иначе ,нищо не пречи и на фиата да сложите ,ще изглежда интересно. 

Аман от кретени с китайски самоделни ксенони по шосетата. Като заслепявате насрещното движение чиkия на мозъка ли си правите? 

С подобни преустройства на фаровете не би трябвало да минеш годишен технически преглед.

• Автор
преди 1 час, Филипов написа:

Аман от кретени с китайски самоделни ксенони по шосетата. Като заслепявате насрещното движение чиkия на мозъка ли си правите? 

С подобни преустройства на фаровете не би трябвало да минеш годишен технически преглед.

За сега мисля да слагам само за късите светлини, но по натам и на дългите.Винаги до сега съм свалял фаровете на най ниското положение точно за да не ослепя някой и няма да слагам нищо преди да се уверя, че и след това няма да стане.Иначе знам за какво говориш.Имам приятели, които нямат настройки нивото на фаровете и някои въобще не са добре и даже аз съм им казвал да си ги настроят, работа за 2 минути е, но хората ги мързи.Много ме дразнят такива, но няма какво да направи човек, като виждаш че не ти обръщат внимание.

Тоя ксенон трябва да го забранят,това е най-безполезната глезотия в автомобила,която заслепява насрещно движещите се превозни средства.

преди 10 часа, hristo58 написа:

Тоя ксенон трябва да го забранят,това е най-безполезната глезотия в автомобила,която заслепява насрещно движещите се превозни средства.

Под "тоя", сигурно имаш предвид монтирания собственоръчно, евтин ментак от някой измислен търговец на ул. Симеон. 

Аз мисля, че между обикновената светлина на старите фарове и тази от ксенона разликата е огромна. Никога повече не бих карал кола без би-ксенон. 

На пича ще му кажа да си сложи и ангелски очи, ако го кефят и ксенон, но да отдели малко повече повери за хубави крушки, баласти и т.н. и също така да отиде в читав сервиз, където да му направят хубав монтаж, за да не заслепява другите, че наистина е дразнещо. 

• Автор

Предложете някакъв ксенон (това май никой не го видя).Пък и ангелски очи може.Искам да видя какви пари вървят.Може и да е в друг сайт, но в Aliexpress съм видял доста неща, които в България са по скъпи та си мислех, че ще е яко ако има и това на тънки пари.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.