Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

• Автор
преди 1 минута, дръндю написа:

хъ, никой не харесва болката, но тя е предупреждение, че нещо не е наред

А аз не понасям хитреци, и сигурно затова откакто се помня ги привличам като магнит.:(

Определено нещо не ми е наред.

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 364,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, Реджеп Иведик написа:

Афтографи на изхода на НДК

На кой изход? Към/в подлизъ?

преди 5 минути, дръндю написа:

хъ, никой не харесва болката, но тя е предупреждение, че нещо не е наред.

Болката ни се праща за изпитание на духа.

• Автор
току-що, ExaFlop написа:

Болката ни се праща за изпитание на духа.

По-добре да нямаше такива изпитания.

От вчера съм с главоболие.

току-що, valkiria1 написа:

Трябва ли да обяснявам ,че има противоречие в поста ти ?? Или трябва да дойде Хайди да ти изясни ,защо няма никаква логика в това ,което пишеш 

Когато не си сигурна за нещо..питаш . Не хвърляш  обвинения :

Много елементарно се хвана за думи,които ти подхвърлиха и взе да ръсиш бисери и да отправяш обвинения. 

Е..човек дори и да пише в празните трябва да има мисъл в думите му.

Приемам извинението и  бих искала ,ако е възможно повече да не се обръщаш към мен. Няма как да дам на някой втори шанс да ми направи добро първо впечатление.

Е, когато говорят за мен няма как да не попипам, нали се сещаш :D Едно е аз да говоря с хората, друго е те да говорят за мен. Това не е противоречие. Не съм казала, че не ми пука, ако някой ме споменава. И споко, няма и да си правя труда да те заговарям и да печеля вниманието ти, не ми е целта да правя добро впечатление на никой :) 

току-що, Мойра написа:

По-добре да нямаше такива изпитания.

От вчера съм с главоболие.

'ма тва си е наказание, не е изпитание. Или шти проговорят свише в скоро време. :) 

преди 1 минута, Лин написа:

кой ти я праща

Съдба, карма, бог... избери си.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Болката е болка и не е болка

Тя си е състояние на духа.

преди 2 минути, California написа:

Е, когато говорят за мен

По-добре да говорят с/за теб, отколкото да те подминават...

Добър вечер! :)  Аз се завърнах пак :D  Дясната ми сливица е толкова голяма, че лекарката направо иска да ме дупчи с инжекции гентамицин...Кажете вие как  се спрявате с тия сливици, че аз от малък се мъча с тях ... 

• Автор
преди 10 минути, ExaFlop написа:

Его, те - и с черната боя си са сдобила...

Пъ сигурну мъ е учернил некой, знам ли...:D

Убикнувену съм с цвет слонува кост - и фъншну и фътрешну :shy11:

преди 3 минути, Лин написа:

бе мен кат си ме боли, си ме боли да ти кажа 

Те в това е смисълът - да преодолееш и потиснеш това усещане.

• Автор
преди 2 минути, Deco^^ написа:

Добър вечер! :)  Аз се завърнах пак :D  Дясната ми сливица е толкова голяма, че лекарката направо иска да ме дупчи с инжекции гентамицин...Кажете вие как  се спрявате с тия сливици, че аз от малък се мъча с тях ... 

До болка познато!

С антибиотици се справям, обикновено с Аугментин или Зинат.

Моят съвет е да махнеш сливиците, докато си млад, защото аз оставих моите и сега съжалявам.

току-що, ExaFlop написа:

Те в това е смисълът - да преодолееш и потиснеш това усещане.

бе за преодоляване го преодолявам, ама го потискам с аулин при нужда 

току-що, Реджеп Иведик написа:

А когато печелиш, печели цял народ. Ку пучерпиш

винаги

най обичам аз да черпя

даже не помня кога за последно съм позволила някой да ме черпи 

преди 8 минути, Deco^^ написа:

Мед

преди 5 минути, Мойра написа:

До болка познато!

С антибиотици се справям, обикновено с Аугментин или Зинат.

Моят съвет е да махнеш сливиците, докато си млад, защото аз оставих моите и сега съжалявам.

Вече съм почти на 18(октомври ги навършвам).Не бях боледувал може би от миналото лято..Започнах рядко да боледувам, но много жестоко и брутално...Тя ми изписа зинат 500 мг, но говорих и с майка ми и лекарката и 2те казаха да съм на ижекции, и сега ще ме дупчат няколко дена с гентамицин...обаче чета че от гентамицина се оглушава, но в големи дози.. и преди са ми били инжекции и нищо ми е нямало, но почвам да си вкарвам някакви филми... :D  Дано всичко мине нормално :huh:

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Мед

Една баба и бърка в устата с мед и с хлябна сода направо ми маже сливиците, но без успех вече няколко дни... Пробвах съм и гаргарас морска сол и пак нищо... Лекарката ми каза да съм пробвал гаргара с преварена кока кола... :D Не знам как това ще ми помогне ... :D  

• Автор
преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Имамбайълдъ ?

Това ястие го свързвам с един не особено приятен спомен от времето, когато бях на 5 годинки и летувахме на Златни пясъци.

Бяхме на ресторант и аз дълго разучавайки менюто(дядо ми ми биши научил да чета на 4 годишна възраст), се спрях на ястието с най-екзотичното според мен название "Имамбайълдъ", представяйки си че е най-вкусното нещо в света.

Въпреки обясненията на родителите ми, че няма да го харесам, го поръчах и...ужас!

Никога не съм била по-разочарована!

Изядох го насила, но...последва голямото повръщане в градинката пред ресторанта.:shy11:

За втори път опитах имамбайълдъ на около 20 годишна възраст и ми хареса.

Сега е едно от любимите ми ястия.:)

преди 5 минути, Deco^^ написа:

Вече съм почти на 18(октомври ги навършвам).Не бях боледувал може би от миналото лято..Започнах рядко да боледувам, но много жестоко и брутално...Тя ми изписа зинат 500 мг, но говорих и с майка ми и лекарката и 2те казаха да съм на ижекции, и сега ще ме дупчат няколко дена с гентамицин...обаче чета че от гентамицина се оглушава, но в големи дози.. и преди са ми били инжекции и нищо ми е нямало, но почвам да си вкарвам някакви филми... :D  Дано всичко мине нормално :huh:

Една баба и бърка в устата с мед и с хлябна сода направо ми маже сливиците, но без успех вече няколко дни... Пробвах съм и гаргарас морска сол и пак нищо... Лекарката ми каза да съм пробвал гаргара с преварена кока кола... :D Не знам как това ще ми помогне ... :D  

Гентамицина не е за предпочитане, но щом са ти го предписали...

При гнойна ангина помага единствено антибиотик, но и гаргарите облекчават.

преди 11 минути, Лин написа:

и сода май се слагаше

И впръскване на нишадър, което е отвратително!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.