Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Blue Screen-ове на Windows XP

Featured Replies

Здравейте, компютърът ми работи с Windows XP 32-битов. От скоро започна да показва неочаквани Blue Screen-ове. Баща ми се ядосва и ми казва, че било от игрите ми и така изчетох всичи crash log-ове , но те бяха празни (както предполагах) . Предполагам че причината е липсващ .dll файл от пиратския ми Windows. Странен факт е, че Blue Screen-ът ми представлява чистосин екран, без текста : ,,Windows error и нещо си". 

Ще съм благодарен на всеки, който ми помогне!

Редактирано от WindyFoxBGR (преглед на промените)

Може ли да дадеш една снимка, да видим точно екрана. Освен това забрани автоматичния рестарт на Windows. Това, което говори баща ти са глупости. Има BSOD поради различни причини.

• Автор

Когато ми се случи ще снимам. Благодаря ти!

Емил остов той не се рестратира сам, а аз го рестартирам след BSOD-то. Не знам дали така трябва да се направи...

Редактирано от WindyFoxBGR (преглед на промените)

Без да ни покажеш надписа, не можем да ти помогнем.

Можеш да идеш във event viewer и да видиш какво има в логовете. Можеш да си свалиш от nirsoft bluescreen viewer приложение и да се види какво ще покаже.

Тези сини екрани са характерни при при хардуерни проблеми, рам памет, твърд диск, видео карта, драйвер и какво ли още не. Можем само да гадаем.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Супер :D

Преинсталирай системата, сложи актуални драйвери или по стари, направи тестове на рама и на твърдият диск, виж температурите.

Пусни бенчмаркове на процесора и видеото.

• Автор

Оправи се! Преинсталирах драйвърите и всичко е ОК! Благодаря Ви!

Рано е да се радваш, дали се е оправил проблема ще разбереш в следващите дни.

• Автор

За жалост отново се появи вчера. За сега днес не се е случвало, но ще се разбере кон боб яде ли...

Сега виждам, че повечето температури са по-ниски от нормалното (според SpeedFan). Това проблем ли е?

Редактирано от WindyFoxBGR
Правописни грешки (преглед на промените)

Не видях да си направил тестове?

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Днес ме се случи пак синият екран, но след като го снимах и опитах да изключа компютъра не искаше! След известно време успя... Включих го отново и ми каза нещо от сорта, че кофигурацията ми е сменена от последното влючване без да съм сменял нищо! Попита ме как искам да го включа и възможностите бяха ,,Safe mode", ,,Start Windows normally" и ,,Аs last good working settings" или нещо такова. Избрах последния вариант и се включи. Яд ме е, че не успях да заснема нищо, но просто пишеше, че имам сам 25 секунди да избера. Все пак качих една снимка на екрана...

BSOD.jpg

Това под флаш в браузър ли се случва ?

• Автор

Здравейте, днес пак ми се случи, но успях набързо да заснема част от написаното.

Windows_error.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.