Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Питане относно колони Peavey

Featured Replies

Искам да Ви попитам относно едни колони Peavey , за модела , колко вата са и изобщо каква им е цената... защото нещо не мога да ги намеря в интернет.. 

Ето и обявата : http://olx.bg/ad/mnogo-silna-muzika-ID5W7EU.html

Peavey 500rx , но нещо не ги намирам .. само видях някъде , че пише 500вата на 4 ома.

Ако може да помогнете , ще съм ви благодарен.

П.п мисля да ги захранвам с ирни -л дл1000

Не си намерил,защото на снимката е блеснала светкавица и не се вижда една буква от модела.Ето информацията:peavey prosys 500RX Това са музикантски колони.Марката се е доказала сред музикантите,като една от добрите.

• Автор
преди 6 минути, Димитър 59 написа:

Не си намерил,защото на снимката е блеснала светкавица и не се вижда една буква от модела.Ето информацията:peavey prosys 500RX Това са музикантски колони.Марката се е доказала сред музикантите,като една от добрите.

Благодаря , но пак не мога да намеря конкретната информация.. излизат ми някакви сайтове и до там.. да не би да е заради това, че съм от мобилен телефон .. не знам.  Интересуват ме ватовете , дали са 500 или по- малко.

Трябва да кажа.... тва са мега грозните колони, не знам защо ти трябват ама за 500лв. можеш да си вземеш 300 пъти по добро.

Ето ти подробна информация за продукта: https://assets.peavey.com/literature/specs/116536_13931.pdf

• Автор

Предложи тогава , нещо за до 500-600лв , над 400вата 4/8ома?

Благодаря иначе :)

П.п и си ми дал грешна информация.. тези колони не са 12ки , а 15ки и защо да са грозни.. нали свирят , вида какво те бърка...?

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Е да бе свирят си ама не знам, за мен такива неща като аудио система, кутия за компютър и тн... трябва да имат малко стил, да изглеждат елегантно най малкото което е да не заемат толкова място. Това което аз ти предлагам е да си вземеш система за домашно кино... нещо подобно: http://www.pazaruvaj.com/sistemi-za-domashno-kino-c3165/samsung/ht-j4550-5-1-p274241051/# 

Със сигурност ще вади по чист и хубав звук от тези които ти търсиш. За по добър ефект 3D Surround слагаш четирите колони в четирите ъгли на даденото помещение и си ти :D  има толкова входове и изходи че тази аудио система почти за всяко устройство става, от телефона до телевизора + тъч скреен бръъъъ :D И все пак ако не те кефи дизайна, виж това: http://www.pazaruvaj.com/aktivni-koloni-c4060/logitech/z906-5-1-980-000468-p47013754/#opisanie

Това също работи с компютри телефони и тн... има адски много модели които вършат страхотна работа, аз вкъщи съм с един субуфер 20 инчов и горе по ъглите съм закачил колони и пуснеш ли нещо саунда е уникален.

• Автор

Абе човек , ти наред ли си ? Аз тук му говоря за един тип музика , той ми говори за кино хаха...  Ако обичаш , недей се изказва толкова тъпо..Ще почакам някой друг. ;)

Къд е ми сравняваш домашна система с тея колони? Ти въобще , слушал ли си реални 400вата какво правят? Това кино пред тях , само ще опърди стаята хаха :)

Момче малко, не те знам чии пари харчиш, но вземи се спри и прочети това-онова. Надписите не са всичко. Особено в оня сайт. Има абсолютно по същия начин изглеждащи китайци за 1/3 от парите.

Както ти казаха, това конкретно е музикантска колона. Подходяща е за селска сватба. Тоест за микрофон/вокал, китари, медни и дървени духови инструменти. Да вдигат гюрултия. И да им писнат ушите на мангустите.

За музика (дискотека) не стават- нямат обем и съответно ниски честоти. Бас въобще не очаквай. Това е за да ти пискат ушите от среди.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.