Премини към съдържанието
Akademika10

Сини екрани след инсталиране на Comodo Internet security Win 8

Препоръчан отговор


Здравейте инсталирах комодо и почнаха сините екрани след свързване с интернет.Това се получава при Win 8.1 при 7 няма такъв проблем.

Забравих да споделя че използвам мобилен интернет на виваком флашка.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Защо сложи 8, след като 7 е чудесна система?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Когато има омазан Windows, всеки друг, който е инсталиран на чисто е бърз. Това е до време. Проблема е в комодо или в Windows 8. В Гугъл провери ли за тоя проблем? Дай и dump файла, някой да го погледне, за всеки случай.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не 7 не беше омазан просто по тромаво работи при мен слаба ми е машинката.Ако ми помогнеш как да ги кача тия dump файлове ще съм ти много благодарен нещо не ми дава ето тук


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ванка пак ли нещо става с машинката ти? Как успяваш започвам да се чудя. :)

Иначе копирай dmp файловете на десктопа и след това ги архивирай и качи архива на dox.bg

Едва ли е от Windows 8.1 Аз ползвам CIS от началото на инсталацията ми на 8.1x64 от януари миналата година и досега не съм имал проблеми с CIS под 8.1 x64.

  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравей добре че се появи,копирам ги поставям на десктопа и пак не ми дава да ги архивирам излиза ми същото като на снимката където съм постнал:no-no:

Успях Жорка :D сто процента не е от Windows 8.1 ето; http://dox.bg/files/dw?a=c2594dc7a8

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Според файловете, проблема е в драйвера за интернета от флашката на Vivacom:

 ewusbnet.sys => Huawei Technologies Co., Ltd. USB NDIS Miniport Driver

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не съм много сигурен...да се свържеш с поддръжката на Huawei или Vivacom и да попиташ дали могат да направят нещо по-въпроса, да не ползваш нет от флашка (а нормален по ЛАН или безжичен), да смениш защитата ако конфликта е само с Comodo и дори да докладваш на Comodo за този конфликт.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря ти ще пробвам да махна комодо и виваком и после пак да инсталирам да видя кво ще стане:D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Като се замисля, ewusbnet.sys използва ndis.sys, който е вграден във всеки Windows. Виж дали си инсталирал и всички актуализации за Windows и дали има нови драйвери за лан картата, wifi адаптера, bluetooth и каквото там използваш. Като цяло дори тук се препоръчва да се използва WiFi, вместо USB адаптера:

http://community.vodafone.com.au/t5/Windows-Phone-Mobile-Broadband/ewusbnet-sys-Hauwei-pocketWifi-bluescreen-on-WIndows-7-Home-x64/td-p/56363

Мобилния интернет е кофти да се ползва за дълъг период от време. За почивка на море, планина, на село е ок (или за хора, които нямат други възможности за комуникация и интернет доставчици наблизо), но за постоянна работа...Но пък сега повечето доставчици предлагат всякакви пакети - телевизия, интернет, телефон и всеки един от тях може би има различна концепция и оборудване на предлаганите услуги. Лично аз не съм запознат с Vivacom, но помня, че преди си имаха и нормален NET и предоставяха и рутер, не мобилен интернет. Ти защо си се закотвил на мобилния?

Иначе това е често срещан проблем...потърси в Google и сам ще се увериш.

А защо проблема го е нямало под Windows 7 не мога да кажа...би трябвало под 8.1 версията на ndis.sys да е по-нова и по-изчистена от бъгове, но кой знае...

Поздрави!

  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Дай модела на флашката да видим по-нов или моднат за Win8 драйвър.

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

HUAWEI Mobile Broadband E173u-2

Нямам избор на друг интернет щото съм на място кадето само магаре излиза:D

  • Харесва ми 6

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

http://consumer.huawei.com/en/search/index.htm?keywords=e173

Изтегли Mobile Partner, инсталирай и пробвай.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)
  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 16 минути, ExaFlop написа:

http://consumer.huawei.com/en/search/index.htm?keywords=e173

Изтегли Mobile Partner, инсталирай и пробвай.

Благодаря ти тегля и ще пиша за резултата.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ExaFlop чудесна работа ми свърши тоя Mobile Partner за сега няма проблеми.Благодаря ви на всички за помоща която ми предоставихте.

  • Харесва ми 4

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

"Няма начин да няма начин"

:)

 

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)
  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте как мога да забраня на 3G модема при всяко рестартиране или гасене да тръгва да се инсталира.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.