Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Първи автомобил до 4 000

Featured Replies

Здравейте, хора искам вашето мнение относно две коли Оpel Astra G 1.6 16V и Peugeot 206 1.6 16V. Ще подчертая, че съм на 18 години и в колата търся пъргавина, нисък разход на гориво, не толкова скъпо обслужване и комфорт доколкото може. Ето и обявите, на които съм се спрял:

PEUGEOT

http://www.cars.bg/c1432322

http://www.cars.bg/c1543769

OPEL

http://www.cars.bg/c1660676

http://www.cars.bg/c1603031

Очаквам мненията ви! Може да предлагате и други двигатели от тези модели. Благодаря, предварително!

Редактирано от Aleksandar17 (преглед на промените)

Рено, пежо, ситроен, опел, форд - все марки, които ще те разочароват.За толкова пари си купи някой свестен модел на 

Vоlkswagen и ще си 1000000 пъти по-доволен, освен ако не си купиш някоя от горе изброените марки ;)

Редактирано от jorkatawe (преглед на промените)

преди 14 минути, jorkatawe написа:

Рено, пежо, ситроен, опел, форд - все марки, които ще те разочароват.За толкова пари си купи някой свестен модел на 

Vоlkswagen и ще си 1000000 пъти по-доволен, освен ако си купиш някоя от горе изброените марки ;)

Според теб не останаха автомбили. Гласувам за Астрата от гореизброените, карал съм и двата модела. Пежото нито е комфортно, нито е уютно, нито се управлява като хората. Воланът му е като гумен, а това е кофти. Астрата е една класа отгоре що се отнася до управлението, макар че окачването също е дървено. Относно Фолксваген...да, може и да са добри модели, но на висока цена. При ограничен бюджет ще попаднеш на амортизиран боклук, поне доста по-амортизиран от Пежото и Астрата.  За мен Фолксваген са само за феновете, дето искат да е Фолксваген и не искат нищо друго в повече. От там нататък няма логичен избор на Фолксваген. Вместо него могат да се погледнат СЕАТ и Шкода. 

Peugeot 206  се оказа доста сполучлив модел, за 1.6 16V двигател - разхода на гориво няма да е под 10л/100км в натоварена градска среда.

Астрата е за предпочитане, но с двигател 1.4i. Двигателя 1.6i  екотек не е  добър поради ред причини според форума на Опел.

преди 11 минути, Рик написа:

Астрата е за предпочитане, но с двигател 1.4i. Двигателя 1.6i  екотек не е  добър поради ред причини според форума на Опел.

Според форума е така, но и 1.4  не е без проблеми. Точно такъв взехме. Макар че там влияние оказа дългото каране на газ. И да, разходът на гориво е дори над 10 л/100 км  в града. 

преди 5 минути, VladkoJ написа:

VW golf 4 за 4 бона можеш да намериш

Извинявай, но това ще е най-голямата грешка. Само смяната на съединител е над 500 лева, а за такава кола явно ще се наложи. 

А за 206 сега се сетих...един колега караше доскоро такъв. Счупи му се окачването и го пробута на някакъв си :) 

Астрата просто е автомобил за каране. Когато избирах, пробвах и разни френски. Но качих ли се в Астрата, просто управлението беше супер, за разлика от френските дараци. А за един млад шофьор мисля това е най-важно - колата да се управлява точно и да прощава грешки. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Аз бих споменал и Audi A4 (1,4) около 2000г. Баща ми има такава, но 2.6 и съм доста изненадан от разхода на бензин в града - около 15/100. (говорим за задръстени места като центъра) Иначе, колата е желязна. От както я е взел (преди около година и половина) не е подменял нищо освен стандартните - масло, филтри и т.н. (също и други консумативи, като акумулатор който не ставаше за нищо)

П.П. Беше подменял и нещо по окачването, но той си беше виновен за това, след като натовари колата с връх с разтвор за бетон.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.