Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хронология в скайп

Featured Replies

Има ли начин да видя хронология от септември месец миналата година?Гледам, че максимума е отпреди 6 месеца, а на мен ми трябва по-стара.

преди 24 минути, SHANOVr написа:

Има ли начин да видя хронология от септември месец миналата година?Гледам, че максимума е отпреди 6 месеца, а на мен ми трябва по-стара.

в скритата папка ходи ли - тя е там

При мен има и от над 5 години, но съм със стара версия и ми е настроено да се води постоянно. При новите май максимума е 6 месеца.

• Автор

Еми неотдавна и при мен имаше "От началото" но сега мисля, че съм с най-новата или една от най-новите.

преди 6 часа, SHANOVr написа:

Къде е тая скрита папка?Търсих нещо в %appdata% ама съм си тъп и нищо не направих.

трябва да я направиш видима

http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows/show-hidden-files#show-hidden-files=windows-7

• 3 седмици по-късно...

На стария ми комп, който беше с ХП и бях със стара версия на Скайп, имах хронология от 2008, ама се наложи да си взема нов комп и там се пази до 6 месеца, кофти...Майкрософт каквото купят му разказват играта, сега ще съсипят и ЛинктИн....

преди 7 часа, Ivanskiq555 написа:

На стария ми комп, който беше с ХП и бях със стара версия на Скайп, имах хронология от 2008, ама се наложи да си взема нов комп и там се пази до 6 месеца, кофти...Майкрософт каквото купят му разказват играта, сега ще съсипят и ЛинктИн....

значи стигаме до извода че е важна версията

при версия 3.8 - с която съм аз и винаги ще бъда - хронологията си е запазена

преди 19 часа, haidukpikaso написа:

значи стигаме до извода че е важна версията

при версия 3.8 - с която съм аз и винаги ще бъда - хронологията си е запазена

От къде мога да си намеря такава стара версия, от сайта на скайп може да си теглиш нови само. А и ако намеря някоя стара версия тя няма да има новите функции, като споделяне на десктоп.

преди 1 час, Ivanskiq555 написа:

От къде мога да си намеря такава стара версия, от сайта на скайп може да си теглиш нови само. А и ако намеря някоя стара версия тя няма да има новите функции, като споделяне на десктоп.

заповядай :cool:

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=grkaSIoHlk9jZjGd2684679

преди 7 минути, Ivanskiq555 написа:

Благодаря ти много, да видим от днескашна дата след година дали ще се пазят съобщенията :D

за нищо, радвам се че помогнах

:)

сега с 3.8 би трябвало да ти излезе

на 16.06.2016 г. в 16:46, haidukpikaso написа:

за нищо, радвам се че помогнах

сега с 3.8 би трябвало да ти излезе

Ами то няма да ми излезе предишната хронология от 10 месеца назад примерно, а просто ще се пази от момента, в който съм си го инсталирал (3.8) и след година ако погледна ще имам хронология, а ако си сложа новия скайп от сайта на Скайп, и след година проверя, ще имам хронология 6 месеца назад. Майкрософт каквото купят, го скапват веднага, Нокиата замина, сега е наред ЛинктИн ....

преди 1 минута, Ivanskiq555 написа:

Ами то няма да ми излезе предишната хронология от 10 месеца назад примерно, а просто ще се пази от момента, в който съм си го инсталирал (3.8) и след година ако погледна ще имам хронология, а ако си сложа новия скайп от сайта на Скайп, и след година проверя, ще имам хронология 6 месеца назад. Майкрософт каквото купят, го скапват веднага, Нокиата замина, сега е наред ЛинктИн ....

ще ще - трябва да я имаш, пази се хронологията, аз също бях по принуда с по-висока версия, после тук си открих линк за 3.8, това е всъщност руски пач да живеят братушките

изтрих гадната 4 ли 5 ли кво беше и съм си доволна и щастлива пак със старата

провери при абонатите си, вземи например някой, който ти е много отдавна в списъка с абонати, година назад да речем, и ще видиш че излиза хронологията цялата

• 3 седмици по-късно...

Чатът е в main.db в %appdata%\skype\skype_ime\

А ако си копирате папката %appdata%\skype на друг дял ще си имате хронологията дори и след преинсталиране. А скайп можете да стартирате с ключове:

Path.to.skype\skype.exe  /datapath:"Profile" /removable /secondary /nosplash /minimized /profile "/user:skype.username" /savecred "Path.to.Profile\Profile\skype.username\" /username:skype.username /password:ne_se_4ete

И си имате тип преносим вариант на скайп. След преинсталиране на Windows  само цъквате на този линк и скайп пали от раз.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.