Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как мога да разбера дали една жена е обратна

Featured Replies

Незнам дали е в правилния раздел но как мога да разбера дали е обратна . Ако леко ги им пуснеш ръка и ти я бутнат или ако ти кажат НЕ ТАКА ? Много странни станаха жените в последните години ту им приятно да ги гушкаш , да им правиш комплименти , а има някои само за един комплимент и веднага ти се сърдят е това вече е феноменално . Тука няма значение каква е възрастта просто ми е любопитно да разбера една жена дали е обратна . Аз съм прегръщал 30 40 годишни красиви жени но не съм получавал отказ явно е приятно . Но при  други дори и да са самотни да нямат мъж пак получавам отказ къде е проблема тук в мен или в нея ?

• Отговори 61
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Климактеруима не прощава ,при някои настъпва доста по -рано .А дали е обратна ,може да разбереш само ако я попиташ ,то видим признаци няма  или ако не са такива като Деси Солджъра :) 

• Автор

Не ми е удобно да я питам такива работи аз ме е срам да я питам на колко години е . Та по моята логика щом получа отказ значи е така обратна е / Има и такива ако не им говориш те мислят за гей абеее странни са /

Хахах, баси темата. :D

Много лесно се разбира. Кажи и, че ти си гей и ще разбереш.

• Автор

Познавам жени които са готови да си легнат с теб за една вечер но познавам такива дето не им е приятно да им правиш комплименти както се вика путинска работа .

току що, adersa написа:

Познавам жени които са готови да си легнат с теб за една вечер но познавам такива дето не им е приятно да им правиш комплименти както се вика путинска работа .

Вие, с първия мъж, който Ви направи комплимент, ли си лягате?

• Автор

Аз си казвам така ако си иска нещо от мен никога няма да го получи при един отказ  никога няма да и проговоря камо ли да ме види повече .

току що, Ma_ri написа:

Вие, с първия мъж, който Ви направи комплимент, ли си лягате?

тука говорим за ЖЕНИ не за МЪЖЕ /

• Автор

Я така ли как така го разбра ? какъв тип мъже харесваш с татуси , мускули , бмвта мерцедеси сори не съм от тази категория ;)

нали искате да ви гушкат , да ви казват колко сте красиви и други подобни май ти си от този тип жени дето все се сърдят айде отивай при мутрите и не ме занимавай .

Редактирано от adersa (преглед на промените)

току що, adersa написа:

Я така ли как така го разбра ? какъв тип мъже харесваш с татуси , мускули , бмвта мерцедеси сори не съм от тази категория ;)

Не, просто такива мъже, които знаят как да си поискат.

И определено, не такива неустоими красавци, на които само обратните жени, им отказват. И то не всички обратни, повечето влизат в "правия път", след като ги е прегърнал, такъв като Вас.

ПП Пожелавам Ви, някога да бъдете с Жена реално. А не само във фантазиите си.

Дори и хетеросексуална да е не е длъжна да харесва всеки. Жените обичат да ги свалят и да им правят комплименти, но от мъже, които те харесват(то същото е и при мъжете). Ако не те харесва каквито и комплименти да и правиш ще те разглежда по-скоро като натрапник.

• Автор

Еми аз до сега съм правил комплименти на жени които харесвам и не съм получавал отказ дори в ден днешен пак идват при мен :)

spielberg

Явно не живееш много в реалността най - големите натрапници са именно тези с мускулите , скъпите коли , татусите . А такива като мен без да ги нямам тези неща пак идват защото не съм натрапник. Те веднага виждат доброто в тебе . Натрапника е човек който първо общува с вас после започва да те краде и няма отърване от него . Ако искаш говори с мене ако искаш недей не ти се моля !

Жени има бол не е краят на света !

Всяка жена обича да бъде прегръщана,но не от всеки мъж.Явно не си техен тип на тези които са ти отказали.К'во каза Тодор Колев в ,,Опасен чар"-всяка жена трябва да си мисли че тя е най-красивата.

• Автор

Явно харесва повече лошите мъже отколкото добрите така да бъде приемам го / Явно обича да я бият всяка вечер , отколкото всяка вечер на масата да има вино , и вкусна вечеря /

Не се притеснявайте някой ден и да си намеря жена сто процента няма да е българка ;) прекалено големи претенции и изисквания имат които не са по моите сили .

Най-вероятно си прав, защото не знам каква е тази реалност, в която всяка жена ще желае да се гушка с един мъж защото и бил направил комплимент. Толкова ли е трудно да приемеш, че не те харесва.

преди 4 минути, adersa написа:

Не се притеснявайте някой ден и да си намеря жена сто процента няма да е българка ;) прекалено големи претенции и изисквания имат които не са по моите сили .

Е какви толкова претенции имат.

Да им купуваш дрешки, обувки, новия айфон, да я возиш с новата кола, да я водиш по спа центрове и безкрайни плажове с палмички

и барчета с бяла мека мебел и дайкири на масата. Да я задоволяваш сексуално два-три пъти в седмицата и да си винаги добър с нея.

Нищо работа.

Редактирано от momolord (преглед на промените)

• Автор

Имат имат и именно са такива които никога не са работили и не знаят как да се оправят сами .

Жените които не са ми отказвали явно са имали тежък живот на времето или смотан брак явно не са попаднали на мъж .

преди 2 минути, momolord написа:

Е какви толкова претенции имат.

Да им купуваш дрешки, обувки, новия айфон, да я возиш с новата кола, да я водиш по спа центрове и безкрайни плажове с палмички

и барчета с бяла мека мебел и дайкири на масата. Да я задоволяваш сексуално два-три пъти в седмицата и да си винаги добър с нея.

Нищо работа.

Близо си до истината ;)

За начало, е достатъчно да слушат, какво говори жената. И не, да пропускат покрай ушите си, а да чуват. А другото, с подходящата жена до себе си, ще го постигнат в течение на времето.

току що, Ma_ri написа:

Близо си до истината ;)

За начало, е достатъчно да слушат, какво говори жената. И не, да пропускат покрай ушите си, а да чуват. А другото, с подходящата жена до себе си, ще го постигнат в течение на времето.

А да, Благодаря Ви за уточнението, важно е. :)

С една дума, да се правиш на "Чехлю", а тя да си мисли, че си.

току що, momolord написа:

А да, Благодаря Ви за уточнението, важно е. :)

С една дума, да се правиш на "Чехлю", а тя да си мисли, че си.

Не "да се правиш на чехлю", а да го приемеш и даже да ти харесва.

току що, Ma_ri написа:

Не "да се правиш на чехлю", а да го приемеш и даже да ти харесва.

Съжалявам, тук се разминаваме.

Аз мога да се правя, но не мога да бъда, опитвал съм и не става. Не ми харесва ролята в този домашен театър.

току що, momolord написа:

Съжалявам, тук се разминаваме.

Аз мога да се правя, но не мога да бъда, опитвал съм и не става. Не ми харесва ролята в този домашен театър.

Съжалявам, но след като не Ви харесва, обикновено се стига до пускането на подобни теми, по форумите, или дълги беседи с барманите.

преди 59 минути, adersa написа:

Не ми е удобно да я питам такива работи аз ме е срам да я питам на колко години е . Та по моята логика щом получа отказ значи е така обратна е / Има и такива ако не им говориш те мислят за гей абеее странни са /

aders!

Ти си още младо момче бре! Що за капризи проявяваш на това време?Един живот се живее - карай на ред и не прескачай, че има и такива жени, (а и мъже) - ако не я/го  уважиш - лошо ти се пише. Гейка, блейка, къпи на ред. Иначе дядо Господ знаеш ли де ще те сложи? При посерковците!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Така де, просто Си коментираме, пък автора може и да извлече ползите. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.