Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как мога да разбера дали една жена е обратна

Featured Replies

Все си мисля, че няма какво да ме изненада в този форум, но въпреки това винаги има още. Adersa нищо им няма на жените и не при всяка могат да ти минат комплиментите или "магариите". Няма точна формула, закон или пътека. Но то точно и това е уникалното. Дано съм ти бил полезен.

• Отговори 61
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Таз мома Мари виж колко начетена  :min07:

Булките в този форум трябва да се пазят от посегателства на сексуално неориентирани мъже с неясни намерения.

Както хората изобщо са различни така и жените. Един мъж га тръшка наред и му пускат е герой. Жена ако бъде тръшкана наред е к***а! Някои жени са трудни с високо самочуствие, защото са красиви примерно. И се замислят какво ще им предложиш. Понеже са красиви имат по-голям избор ухажори и спекулират.

преди 38 минути, Ma_ri написа:

Благодаря, но съм булка.

Така прозвуча че все едно е минал влак отгоре ти!

Авторе! Много залагаш на чар и празни приказки и е нормално да има такива де ще ти откажат. Което не означава че са обратни нали ? Виж празните приказки наистина са задължителни. Аз пък явно имам някакъв нюх и до сега все на нормални попадам.

преди 4 часа, momolord написа:

Булките в този форум трябва да се пазят от посегателства на сексуално неориентирани мъже с неясни намерения.

Булките и сами могат да се пазят. Но съм трогната, от загрижеността :)

преди 3 часа, BMW Маниак написа:

Така прозвуча че все едно е минал влак отгоре ти!

Не разбрах, какво имате предвид. Просто исках да поясня, на момъка, че не съм мома.

преди 3 минути, Ma_ri написа:

Не разбрах, какво имате предвид. Просто исках да поясня, на момъка, че не съм мома.

Не сме се разбрали в превода !

Тази тема дали няма повече да и отива в "Празни приказки и забава", че сериозните въпроси, относно познаването факта дали една жена е обратна или права, нещо не ми се чинят по този начин да намират ответ...

А?

на 26 май 2016 г. at 12:08, Ma_ri написа:

Близо си до истината... За начало, е достатъчно да слушат, какво говори жената. И не, да пропускат покрай ушите си, а да чуват. А другото, с подходящата жена до себе си, ще го постигнат в течение на времето.

Айде бе. Повечето тръгват с най-големите боклуци. Вече да си "свестен" стана обидна дума. Много ти се моля.

на 26 май 2016 г. at 12:37, Емил Костов написа:

Няма точна формула, закон или пътека. Но то точно и това е уникалното. Дано съм ти бил полезен.

Така ли е? За това ли разните pick-up техники са с такава висока успеваемост? Нищо уникално няма, просто нещата в света малко или повече станаха маскарад. Мога да се правя на пик-ъпър и да си ги хващам, но ако си отворя душата и сърцето и се покажа колко съм свестен, веднага си хващат някой друг, "лошо момче" - тъпкач. Това примерно го говоря.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Така  е. Имаш два варианта:

Да си останеш девствен, или да обърнеш резбата. Избирай.

преди 3 часа, simtech написа:

но ако си отворя душата и сърцето и се покажа колко съм свестен, веднага си хващат някой друг, "лошо момче" - тъпкач. Това примерно го говоря.

Ами тя козата си сака пръч. Не влизай в излишни романтики ами ръгай чушки в боба. Ако не си влизаш в задълженията ще си намери тъпкач то е логично.

преди 11 часа, simtech написа:

Айде бе. Повечето тръгват с най-големите боклуци. Вече да си "свестен" стана обидна дума. Много ти се моля.

Така ли е? За това ли разните pick-up техники са с такава висока успеваемост? Нищо уникално няма, просто нещата в света малко или повече станаха маскарад. Мога да се правя на пик-ъпър и да си ги хващам, но ако си отворя душата и сърцето и се покажа колко съм свестен, веднага си хващат някой друг, "лошо момче" - тъпкач. Това примерно го говоря.

Да, няма точна формула или пътека. Право на избор е кой на какъв да се прави. Техниката ти може да работи при 50 жени, но при 51-вата да не сработи. 

A има ли вече жена която да не е к***а??То мъжете взеха да стават курви та за жените кво да говорим.

преди 13 часа, momolord написа:

Така  е. Имаш два варианта. Да си останеш девствен, или да обърнеш резбата. Избирай.

Трольо, ти ли на мене ще ми кажеш какви са вариантите? Има и трети вариант, да се правиш, да не ти пука и да ги минаваш просто. То хубава работа, но от опит казвам че е бездушно.

преди 10 часа, BMW Маниак написа:

Ами тя козата си сака пръч. Не влизай в излишни романтики ами ръгай чушки в боба. Ако не си влизаш в задълженията ще си намери тъпкач то е логично.

Значи, лошото е, че всичко се свежда до това кой има по-голям портфейл и по-малка пишка. Другият вариант е някой нацепен батка с мангизи, още по-добре. Е никой не търси вече никакъв смисъл в живота.

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Да, няма точна формула или пътека. Право на избор е кой на какъв да се прави.

Техниката е показваш портфейла и колата и ти се връзват всички. Или се покажеш като готян и щото си модерен ти се връзват.

преди 2 часа, ivan1975 написа:

A има ли вече жена която да не е к***а??То мъжете взеха да стават курви та за жените кво да говорим.

И аз това се чудя.

Нормално е като покажеш портфейла и колата всяка една жена да те провери и да ти обърне внимание. Жената търси сигурност. После вече ако си глупак и идиот тя сама ще се махне от теб и ще потърси друг.

току що, Емил Костов написа:

Нормално е като покажеш портфейла и колата всяка една жена да те провери и да ти обърне внимание. Жената търси сигурност. После вече ако си глупак и идиот тя сама ще се махне от теб и ще потърси друг.

Не бе, те стоят при глупаци и идиоти. Понякога се чудя на конкурс за идиоти ли ги избират.

току що, Емил Костов написа:

А ако си глупак с пари да ли ще се махне ми е интересно??

току що, simtech написа:

Не бе, те стоят при глупаци и идиоти. Понякога се чудя на конкурс за идиоти ли ги избират.

Тук си напълно прав и аз не ти го оспорвам.Повечето стоят при идиотите и глупаците, но не всички. И си е тяхно право на избор. Впрочем и при мъжете е същото.

току що, ivan1975 написа:

А ако си глупак с пари да ли ще се махне ми е интересно??

Да, в един момент се маха, защото глупака прекалява с глупостта. Другия вариант е да си намери любовник, но тогава се започват едни сапунки. Право на избор е. Коментара ми беше, че не всички жени са такива, не може да слагаш всички под един и същ знаменател.

Да! Момичетата ! Докато имат пъпки търчат при малоумници с пари и коли! Некъпани чалгаджии, биткаджии, но с пари! След това им надуват коремите и ги зарязват! Мъжете тръгват на "лов и риболов"  Ненужните пък трябва да готвят и гледат дете и ако знаят много получават грим ту на едното, ту на другото око! Това е цената! Осъзнават се, но късно! Хукват да търсят "питомното",но пак твърде късно! Тръгва се по любовници или по спиралата на нова връзка на всяка цена! Не се ли получи ,то може и обръщане на пола да се случи. Свестните момичета и жени не са кът! Важното е къде се търсят! В чалга дискотека ще намерите чалгаджиика, а не принцеса! В клуб за обратни ще намерите обратни!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 11 минути, Емил Костов написа:

Тук си напълно прав и аз не ти го оспорвам.Повечето стоят при идиотите и глупаците, но не всички. И си е тяхно право на избор. Впрочем и при мъжете е същото.

Да, в един момент се маха, защото глупака прекалява с глупостта. Другия вариант е да си намери любовник, но тогава се започват едни сапунки. Право на избор е. Коментара ми беше, че не всички жени са такива, не може да слагаш всички под един и същ знаменател.

И къде отива при бедняка ли??

току що, ivan1975 написа:

И къде отива при бедняка ли??

Различно. Има някой отиват и при бедняка. Не казвам че това е правилното решение, но има и такива случаи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.