Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Купуване на игри от G2A (България)

Featured Replies

Здравейте! Решил съм да си взема American Truck от G2a, та имам въпрос. Значи играта пише Region: Global, предполагам става за бг, като дам нали buy играта струва 11,73 + 1 евро на G2A защитата 12,73, но след това се начислява нещо като ддс 20% за България има ли някакъв начин да се избегнат тези 20% и да си платя 12,73, а не 15 евро? Там където пише Select region е на Bulgaria - 20% VAT ако дам някоя държава, която не е с 20% какво ще стане и някой пробвал ли е?

Просто избери някой регион без това VAT и няма проблеми.Купувал съм няколко неща и никога не съм плащал повече от цената за играта , дори не съм ползвал и защитата.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Ако избера регион Русия, а не Глобал какво може да стане? Защото гледам, че гта 5 е 18 долара в руският регион..Могат ли да разберат че съм от БГ и какъв е проблема....

преди 45 минути, Djani_Varna написа:

Ако избера регион Русия, а не Глобал какво може да стане? Защото гледам, че гта 5 е 18 долара в руският регион..Могат ли да разберат че съм от БГ и какъв е проблема....

Разбира се. Трябва ти VPN  за да активираш играта и след това всеки път да пускаш VPN  докато играеш. Аз имах 3 закупени така игри - ARK:Survival, Far Cry 4 и Dying Light. И трите след половин година някъде, вече не искаха VPN. Не знам защо се получи така, но нищо чудно да е свързано с някакви конкретни мои действия, защото винаги отпадането на изискването на VPN  бе свързано с форсмажорни обстоятелства. Разбирай - бъзикам това онова и хоп, играта Global. Да ме питаш кво, не мога ти кажа.  По принцип да играеш с VPN  има няколко неудобства. Първо, за подобна програма искат доста пари и то на месец. Руски, украински и тем подобни сървъри почти няма безплатни, а ако има, те са с ограничение. Тоя, дето ползвах, е с ограничение да пускаш 3 пъти на денонощие прокси сървъра. И след като го пуснеш, след 5-10 минути те разкача. Така ако играеш онлайн ще удариш на камък. Това, че ме пускаше само 3 пъти на денонощие ме принуждаваше като пусна игра, да не я спирам цял ден. Така бе с Dying Light  и Far Cry 4. по цял ден се въртят на компа ми, а ако не играя, просто минимизирам. Та сам си решавай дали си заслужава. 

• Автор
преди 9 часа, Кико написа:

Разбира се. Трябва ти VPN  за да активираш играта и след това всеки път да пускаш VPN  докато играеш. Аз имах 3 закупени така игри - ARK:Survival, Far Cry 4 и Dying Light. И трите след половин година някъде, вече не искаха VPN. Не знам защо се получи така, но нищо чудно да е свързано с някакви конкретни мои действия, защото винаги отпадането на изискването на VPN  бе свързано с форсмажорни обстоятелства. Разбирай - бъзикам това онова и хоп, играта Global. Да ме питаш кво, не мога ти кажа.  По принцип да играеш с VPN  има няколко неудобства. Първо, за подобна програма искат доста пари и то на месец. Руски, украински и тем подобни сървъри почти няма безплатни, а ако има, те са с ограничение. Тоя, дето ползвах, е с ограничение да пускаш 3 пъти на денонощие прокси сървъра. И след като го пуснеш, след 5-10 минути те разкача. Така ако играеш онлайн ще удариш на камък. Това, че ме пускаше само 3 пъти на денонощие ме принуждаваше като пусна игра, да не я спирам цял ден. Така бе с Dying Light  и Far Cry 4. по цял ден се въртят на компа ми, а ако не играя, просто минимизирам. Та сам си решавай дали си заслужава. 

Принцпино къде са 33 евро къде са 18, но всякаш ще дам 33...

Много сложно ми идва това с VPN-а

преди 21 минути, Djani_Varna написа:

Принцпино къде са 33 евро къде са 18, но всякаш ще дам 33...

Много сложно ми идва това с VPN-а

Не само сложно, но ако играеш онлайн, няма да може да го направиш или поне ще трябва да даеш много повече от тия 33 евро, ако трябва всеки месец да си плащаш за прокси сървър. Аз купувам игрис VPN  активация, защото не играя онлайн, а и след време знам, че това неудобство отпада. Иначе ако бе толкова лесно...светът щеше да бъде по-красив ;) За последно си купих ARK:Survival  за под 20 лева...мисля бе 15. Стори ми се изгодно, а исках да потествам малко. Затова си я купих и не съм играл...щото пък и нямаше руски тогава. Едва вчера разбрах, че имала и руски, та поиграх малко. Но докато играта си стоеше в библиотеката ми, дойде време да стане "безплатна" и да не ми иска VPN :)  Сега мисля да я поиграя като имам време. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Аз просто го цъкнах "Outside Europe" и си купих BF4 по тоя начин. Към Origin си е и няма региони - проблема е, че не иска да се пусне под Win10.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.