Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Антивирусна програма

Featured Replies

Здравейте кое е по добре,да инсталирам Panda Free Antivirus или да си остана с вградената в WIN 10.Смисъл има ли някъква разлика?Благодаря предварително.

Като цяло WD в 10 е доста подобрена и облака и е добър и работи на ниво kernel, но все пак ако ще се използва вградената бих я комбинирал с Comodo Firewall например. Panda е добра като детекция (като изключим фалшивите тревоги), но първо интерфейса и на български не знам дали са го оправили (за последно като я пробвах беше на едни квадрати и нищо не се разбираше) и второ, че инструментите, които инсталира за предпазване по време на сърфиране (подобно на ad-aware antivirus) се засичат от редица други антивирусни като потенциално нежелани обекти. Сигурно може да се избере да не се качват по време на инсталацията, но пък така човек се лишава от екстрите, които предлага. Та специално между тези програми, бих заложил на вградената. Avast не е лоша и тя, но често прави проблеми и сини екрани, но пак бих комбинирал WD + Comodo, 360 TS + Comodo (с подбор на модулите в 360) или avast + Comodo. Avira в последно време не съм я ползвал и не знам как се държи. Същото важи и за AVG. KFA докато не стане на английски и нея я пропускам. За съжаление Bitdefender free вече не работи на 10 иначе и тя е добър избор.

Но пък не пречи да си направиш един Image и да си тестваш всичките и да си оставиш тази, която ти допадне. Може пък Panda-та да са я изчистили от недостатъците. Но така или иначе в безплатната и версия няма DataShield, та комбинация с Comodo заради Protected Files and Folders си остава препоръчително.

Иване винаги съм казвал ,че за домашно PC най-добрата антивирусна е задклавиатурното устройство :)

• Автор
преди 7 минути, Иво Димов написа:

Иване винаги съм казвал ,че за домашно PC най-добрата антивирусна е задклавиатурното устройство :)

Съгласен ама по някои път задклавиатурното устройство употреби 3-4 грозданки и влиза и тегли от всякъде;)

А това WD + Comodo но някъква алтернатива на Comodo че имам проблеми с него.

Ами не знам, може би PrivateFirewall. Преди имаше OnlineArmor, но вече няма, няма и Outpost. ZoneAlarm не е лоша, но безплатната версия няма HIPS мисля.

• Автор

Оставам с WD+ PrivateFirewall ;)Благодаря ви на всички.

преди 22 минути, дръндю написа:

знаеш ли къде е пълно с вируси, за да си пробваш системата ...ъ-ъ-ъ... тъй де. аз така си пробвам системата и съм доволен
от вградената защита на десятката
когато бях със седмица, нито една от посочените в предишни постове не върши работа, а за аваста пък ...ъ-ъ-ъ... нямам думи

Чак пък нито една...как пък аз за последните няколко години само скучая... :)

От няколко години не използвам антивирусни защити, Преди две години някъде бях сложил комодо и куриоза е, че точно тогава лепнах вируси и се наложи да преинсталирам.Имам чувството, че целта на атаките е към тези, които използват антивирусен софтуер и техните машини са по-уязвими, колкото и абсурдно да звучи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.