Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Huawei модели?

Featured Replies

• Автор

Благодаря,оопределено ще си взема bronze gold 

току що, LiedAndDied написа:

Благодаря,оопределено ще си взема bronze gold 

Аз бих те посъветвал да отидеш на място и да видиш цветовете, пък тогава да решаваш, защото от прочетен цвят до реален цвят на апарата има бол разлики понякога.

преди 36 минути, algor написа:

Аз бих те посъветвал да отидеш на място и да видиш цветовете, пък тогава да решаваш, защото от прочетен цвят до реален цвят на апарата има бол разлики понякога.

Това е най правилното решение при покупка на такъв телефон. Още повече, ще имаш възможност да поработиш с него за времето докато подготвят договора.

• Автор

А относно Huawei p9 и sony z5 Кой е по-добрия телефон .. ? Гледах характеристики, но все пак мненията на друго хора някак си по ме устройват.

току що, LiedAndDied написа:

А относно Huawei p9 и sony z5 Кой е по-добрия телефон .. ? Гледах характеристики, но все пак мненията на друго хора някак си по ме устройват.

Конкретно за двата телефона - Huawei има малко повече възможности за малко по-малко пари.

Huawei p9 няма оптична стабилизация и не снима в 4k.

Редно е да се знае!

• Автор
преди 41 минути, BreakPoint написа:

Huawei p9 няма оптична стабилизация и не снима в 4k.

Редно е да се знае!

Да,това го знам,но все пак,каква е разликата?

преди 3 часа, LiedAndDied написа:

И двата телефона са много добри за парите си. Останалото Вие го решавате. Който и да предпочетете от двата модела, няма да сбъркате.

преди 3 часа, BreakPoint написа:

Huawei p9 няма оптична стабилизация 

Тъй де, тъй.

IMG_20160603_1513574dfD1cx_sredna.jpg

IMG_20160603_151431DPdJaUv_sredna.jpg

IMG_20160603_192452t8cZZ4G_sredna.jpg

IMG_20160604_2023136kxPq32_sredna.jpg

Това са снимки правени в движение с по 50-60 км/час, а втората е стационарна, но са снимани движещи се обекти.
По какво може да познаем, че камерата няма оптична стабилизация на изображението?

С това искам да кажа, че не винаги дадена опция или екстра има решаващо значение.

Редактирано от algor (преглед на промените)

преди 1 час, algor написа:

Тъй де, тъй.

С това искам да кажа, че не винаги дадена опция или екстра има решаващо значение.

В момента ползвам един ... и аз не знам точно производителя.

Камерата е само 5MP (без екстри), но прави по-хубави снимки от фотоапарат 12MP.

преди 12 часа, LiedAndDied написа:

Да,това го знам,но все пак,каква е разликата?

Ами виж какво е оптична стабилизация цитирам:

Цитат

Вторият вид е оптичната стабилизация. При нея се използва подвижен елемент от оптиката на фотоапарата с чиято помощ се компенсират трептенията на ръката по време на снимане

Ето ти и тест:

https://www.androidpit.com/best-camera-phones

преди 9 часа, algor написа:

Тъй де, тъй.

Това са снимки правени в движение с по 50-60 км/час, а втората е стационарна, но са снимани движещи се обекти.
По какво може да познаем, че камерата няма оптична стабилизация на изображението?

Ако ти треперят ръцете ще видиш разликата или дори при неволно трептене.

Честно щеще да бъде аз да си взема моя телефон и да щракна същите неща и тогава да ги сравняваме така нищо не се доказва.

Sony също няма OIS.

Аз съм за Сонито щом се налага да се избира между тези два модела.

Иначе моите предпочитания са за Iphone 6s plus и Galaxy 7 Edge.Минали са ми през ръцете, други са все още при мен,но там цените са други.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Съгласен съм с казаното, но ти сам си отговаряш.

преди 7 часа, BreakPoint написа:

... но там цените са други.

За толкоз пари - толкова.

• Автор

Ъм,а днеска ходих във Виваком и щях да си го взема,но нямаше и утре ще ми се бадят,но е 5.2 инча,а п9 плюс е 5.5 инча,което ми се струва по-добре ама е по скъп :D и го нямаха. И все пак,в женска  ръка стояло по-добре 5.2 но все пак 5.5 не е ли по-хубаво.. бях с Htc desire 820 с 5.5 инча и беше доста хубаво

• Автор

Телефончето е страхотно,вчера го закупих :D ,страхотен звук,слушалки,обаче понякога не ми разпознава пръстовия отпечатък :D 

Продавам радиостанция за колите на спешна помощ в Лондон.

преди 6 минути, LiedAndDied написа:

Телефончето е страхотно,вчера го закупих :D ,страхотен звук,слушалки,обаче понякога не ми разпознава пръстовия отпечатък :D 

Кой пръст ползвате ?!?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.