Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос относно Windows 10

Featured Replies

Добър ден ;) Казано накратко въпроса ми е следния : Струва ли си да пробвам Windows 10 на мойта малко дърта конфигурация (в подписа) :D

Не.

преди 14 минути, RudeBoy написа:

Не ти виждам конфигурацията, ама засега не си струва.

От подписа му долу.

преди 5 минути, Емил Костов написа:

От подписа му долу.

:questions:

large.2016-06-19_190255.jpg.77feb2449d86

Хубаво е питащите да знаят, че подписите в този форум могат и да не се показват.

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

В никакъв случай. Пък и не мисля, че ще се намерят Windows 10 драйвери за видеото. Няма и директен ъпгрейд от Windows XP до Windows 10. Аз не бих се мъчил да ползвам едноядрен Pentium 4 днешно време.

Редактирано от plamenbm86 (преглед на промените)

• Автор
преди 3 часа, RudeBoy написа:

Не ти виждам конфигурацията, ама засега не си струва.

Intel ® Pentium4 530 HT 3GHZ

Nvidia GeForce 7600GS 256MB

2GB RAM

WINDOWS XP SP3 32BIT

преди 3 часа, RudeBoy написа:

Хубаво е питащите да знаят, че подписите в този форум могат и да не се показват.

Ами в опциите показва,че е видим за всички потребители ;)

преди 3 часа, plamenbm86 написа:

В никакъв случай. Пък и не мисля, че ще се намерят Windows 10 драйвери за видеото. Няма и директен ъпгрейд от Windows XP до Windows 10. Аз не бих се мъчил да ползвам едноядрен Pentium 4 днешно време.

Еми шанс всеки с възможностите си както има една дума ;) Не всеки може да си позволи да отдели било 500-600-1000 лева за нова конфигурация :)

За по-малко от 500 лв може да се вземат нов процесор, дъно и RAM, които осигуряват много по-добра производителност. Да не говорим, че има и цели компютри втора употреба с четириядрени i5 под 500 лв. Вграденото видео на новите Intel в повечето случаи е по-добро от този Geforce. Но всеки сам си решава. Зависи как се ползва машината и колко търпение има човек.

преди 13 часа, RudeBoy написа:

Аз го виждам, та предположих че всички го виждат.

С тази конфигурация, всичко над Уиндоус XP, ще е мъка. Евентуално, Уиндоус 7 32 бита, ама Home версията. С тия 2GB RAM, е за никъде този компютър. Ако няма излишни пари, за нов /втора ръка/ компютър, да кара със сегашната ОС. Макар че, тя е архивна и е добре да я смени. Вземи още една плочка RAM, и слагай Уиндоус 7.

П.П Този процесор, не поддържа 64 битови инструкции. Тъй че, само още 1 GB RAM, поне да имаш малко повече.

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

преди 15 часа, Емил Костов написа:

Не, да не говорим че след 29.07.2016 става и платена.

Кой те излъга? След тази дата, ако все още не си инсталирал ще трябва да си платиш. Но ако вече имаш инсталация, няма да се налага да плащаш....

преди 7 минути, Viiipeer написа:

Кой те излъга? След тази дата, ако все още не си инсталирал ще трябва да си платиш. Но ако вече имаш инсталация, няма да се налага да плащаш....

Чудесно, ще видим!!! Ще се плаща за всяко едно приложение просто.

Теб това какво те бъка? Ти приложения ли използваш, или програми?

преди 3 часа, дръндю написа:

качи му версия 8.1 х86

Ето това е най-добрия съвет и според мен.

преди 2 часа, AntiAlGor написа:

С тази конфигурация, всичко над Уиндоус XP, ще е мъка. Евентуално, Уиндоус 7 32 бита, ама Home версията. С тия 2GB RAM, е за никъде този компютър. 

Ако му се добави едно SSD, ще стане приемливо бърза машинка, макар и с Pentium 4...

Абе не знам, до колко на тази конфигурация, му трябва SSD. Предполагам, диска му не е и SATA, та е малко под въпрос.  Аз аКо трябваше да избирам, бих сложил още една плочка рам, от 1GB.

Нека пробва. Не знам, до колко ще работи 8.1, с този хардуер.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.