Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телефон

Featured Replies

Аз съм за Note 4. Note 3 и досега е страхотен телефон, а има и стилус.

• Отговори 70
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 35 минути, momolord написа:

Аз съм за Note 4. Note 3 и досега е страхотен телефон, а има и стилус.

Мерси за мнението, но искам да видя и другите мнения :)

S7 Edge по куп предимства. Най-вече това за SD картата. (леле, най-вече научих колко е гадна липсата й при 16gb)

• Автор
преди 8 минути, niki292002 написа:

S7 Edge по куп предимства. Най-вече това за SD картата. (леле, най-вече научих колко е гадна липсата й при 16gb)

И аз мисля, че S7 edge е по-добра идея. Проблемът е, че надхвърля бюджетът ми. При максимално 1200 лева, S7 edge е поне толкова, което е много.

За SD картата, таблетът ми, който е с 16гб, и е Samsung Galaxy Tab S е ужасно. Нямам почти никакви инсталирани приложения, а ми остава около 3 гб свободна памет.... 

Без повече 16 гб варианти. Note 5 със само 32 гб и без SD карта не е добро решение, като се има предвид, че е пълно с глупави приложения, които без руут не могат да се изтрият

Само за  Sony Xperia Z5 Premium ще изчакам да видя дали някой няма да каже нещо, защото той е единственият вариант освен Самсунгите.

Има UHD екран, но не вярвам, че ще се използва навсякъде тази резолюция. А и е доста ръбест

Мен ме кефи как са му скрили скенера за пръстови отпечатъци. (в бутона за захранването)

А относно руут-а, спокойно - вигани му хващат цаката да го руутнат без да мърдат knox брояча. (специално на S4-то има начин и за инсталиране на определени custom rom-ве без да го мърдаш)

• Автор

Някой няма ли да каже поне едно нещо за  Sony Xperia Z5 Premium . Знам, че всички харесваме Samsung , но може да се окаже, че Sony също е на нивото им.

NightExplorer, имам усещането, че ти харесва да има тема в която да си пишеш и нямаш никакво намерение да купуваш смартфон?! Лаф да става....Телефон, смартфон се избира в магазина, а не във форума.

• Автор
преди 1 час, Muadib написа:

NightExplorer, имам усещането, че ти харесва да има тема в която да си пишеш и нямаш никакво намерение да купуваш смартфон?! Лаф да става....Телефон, смартфон се избира в магазина, а не във форума.

Аз не обмислям да купувам смартфон от магазин, а онлайн, защото е много по евтино. Имам намерение, защото ми трябва за рсбота, а не за игри ики други глупости

Внимавай с покупката онлайн. Мой приятел си купи по-евтино телефон онлайн от някакъв варненски сайт. След време се развали. Трябваше да го праща по куриер до Варна за собствена сметка. Мотаха го близо месец и на всичкото отгоре не му признаха гаранцията. Бил заливан с вода, което не е вярно. Той, човека толкова стриктно си пази телефоните. То не са калъфи, протектори и други.

• Автор
преди 8 минути, andreygg написа:

Внимавай с покупката онлайн. Мой приятел си купи по-евтино телефон онлайн от някакъв варненски сайт. След време се развали. Трябваше да го праща по куриер до Варна за собствена сметка. Мотаха го близо месец и на всичкото отгоре не му признаха гаранцията. Бил заливан с вода, което не е вярно. Той, човека толкова стриктно си пази телефоните. То не са калъфи, протектори и други.

Затова винаги поръчвам от софийски сайтове ;)

За Skyfon мисля, че говориш, защото имат магазин във Варна.

От много сайтове съм поръчвал, но не телефони, а само DVD, MP3 players и други подобни

току що, NightExplorer написа:

Затова винаги поръчвам от софийски сайтове ;)

За Skyfon мисля, че говориш, защото имат магазин във Варна.

От много сайтове съм поръчвал, но не телефони, а само DVD, MP3 players и други подобни

Да за Skyfon.

• Автор

Намерих един Note 5 64 GB от eBay . http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Note5-SM-N920-64GB-Black-Sapphire-T-Mobile-PLEASE-READ-/191914502030?hash=item2caefee78e:g:4HsAAOSwJQdW-6D-

Чудя се на цена от 500 $, дали си заслужава пред S7 edge за 1170 лева ? 

Ноут 5 е един прекрасен във всяко едно отношение апарат.
Дали е с предимство пред S7 е трудно да се каже с лека ръка, но аз лично съм ползвал и двата и Ноут 5 повече ми допада.
Важно е и ти самия как усещаш двата модела в ръката си и кой повече ти допада.

Ама дали си струва да поръчваш Note 5 от Америка.

Първо - този който си избрал е заключен към T-Mobile.

Второ - при 500$ ДДС-то ти е 100$.

Трето - нямаш гаранция валидна в Европа.

Амо има кой да ти го вземе и донесе от там - тогава е на далавера. Отклюването заедно с доставката и някой такси го слагаме 50$ и общо ти се получава 1150 лева. Хубаво си помисли над това.

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

След дълго мислене, Note 7 излезе и ще бъде много скоро в България и най-вероятно ще бъде много скъп. Спрямо S7 Edge, той изглежда много по-добре и е по-голям. Pre-order в сайта на Самсунг е 850 $ , което е доста, но според мен си заслужава. До 25 август трябва да имам нов телефон, така че трябва да избирам между S7 edge,  Note 5, Note7, и LG V10

преди 2 часа, NightExplorer написа:

До 25 август трябва да имам нов телефон, така че трябва да избирам между S7 edge,  Note 5, Note7, и LG V10

Чудесно до тук, а после?
В поста пише "трябва да избирам", а от нас какво се очаква?

Ползвал съм всички изброени (без Ноут 7, разбира се) и всеки един флагман е невероятен като параметри, функционалност, поддръжка, хардуер, софтуер и т.н.
Опираме до личния избор и това кой от тези апарати стои най-добре в ръката ти, кой усещаш като твоя апарат, кой софтуер най-добре ти пасва като функционалност и прочие и прочие.
Тук всеки ще каже същото като мен.
Ти си на ход и не очаквай някой друг да избере вместо теб.

• Автор
преди 43 минути, algor написа:

Чудесно до тук, а после?
В поста пише "трябва да избирам", а от нас какво се очаква?

Ползвал съм всички изброени (без Ноут 7, разбира се) и всеки един флагман е невероятен като параметри, функционалност, поддръжка, хардуер, софтуер и т.н.
Опираме до личния избор и това кой от тези апарати стои най-добре в ръката ти, кой усещаш като твоя апарат, кой софтуер най-добре ти пасва като функционалност и прочие и прочие.
Тук всеки ще каже същото като мен.
Ти си на ход и не очаквай някой друг да избере вместо теб.

Не очаквам, защото вече избрах Note7. Само искам да попитам, какво означава pre-order и за колко време ще дойда ако избера този вариант ?

преди 5 минути, NightExplorer написа:

Не очаквам, защото вече избрах Note7. Само искам да попитам, какво означава pre-order и за колко време ще дойда ако избера този вариант ?

означава,че предварително трябва да се поръча,защото не е в наличност.

на 5.08.2016 г. в 21:50, emil644466 написа:

означава,че предварително трябва да се поръча,защото не е в наличност.

Обикновенно на по-ниска цена/с подарък. (При S7 беше безплатени очила за VR)

• Автор
преди 10 часа, niki292002 написа:

Обикновенно на по-ниска цена/с подарък. (При S7 беше безплатени очила за VR)

Благодаря за отговора. Ох, знам че сигурни вече съм ви писнал, ама баща ми, който реши да ми помогне с избора за телефон, твърдо отказа да си взема Note 7, по предлог, че неговият Elephone M3 Prо имал много по-добра камера и е толкова мощен, колкото и Note7. Дори ми каза, че iPhone 6s Plus бил по-добър вариант. Не знам какво са правя. Обясних му, че неговия Elephine не може да се сравнява с Note7, освен по камера, която на Note7 e 12 МP, а на Елефона 21 МР.

Наистина ми писна, поне кажете дали наистина Elephone M3 Pro е по-добър от Note7, за да убедя баща си, че Note7 си заслужава 850 $

За телефони и други домашни техники онлайн нееее там са най - големите мошеници искам да отида на място да го видя , да го тествам и тогава да си дам парите . За дрехи да там си пазаря онлайн , обувки също но за телефони ъпсурд и дума да не става .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.