Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows Update проблем

Featured Replies

здравейте, с Windows 7 съм, от известно време имам следният проблем: Windows Update не може да открие никакви актуализации

wu1.png

в това състояние може да седи с часове. Освен това вече пише. че никога не съм правил актуализации и проверки за актуализации, което не е така. С програмата MicrosoftFixIt не е по различно, и при нейното стартиране дълго време не намира нищо 

wu2.png

с WindowsUpdateDiagonostic успява да намери проблеми, оправя част от тях, но една грешка не я разрешава

wu3.png

Благодаря предварително за помощта! 

Като за начало, с пиратски Windows 7 ли си ?

Microsoft не  спряха ли подръжката на Windows 7...., от 29.07.2016 год. почват да събират пари от лиценза на Windows 10...

Чакане му е майката аз съм чакал за тия ъпдеити по 1 седмица.

Опитаи с това

• Автор

niki292002 - не

Person - не съм запознат, но и да е така, няма изведнъж да почне да пише, че никога до сега не съм правил update 

ivan1975 - благодаря, пробвах програмата, но отново... в началото преди да почне да се инсталира почва да търси актуализация и седи така вече от 1 час

wu4.png

според мен проблема е друг. Като четох за тази грешка, на едно място пишеше, че трябва да стигна до папката на Windows Update и установих, че просто я НЯМА. В  C:\Windows\SoftwareDistribution\Download има само това: 

wu5.png

някакви идеи ?

Минах през този път преди няколко месеца и до сега,

актуализациите ми липсват на компютъра !

Това е последната информация по въпроса от месец март т.г.,

може при вас пък нещата да потръгнат:

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-update/error-code-0x80070057-security-update-030916/685bbe42-2df3-4fa4-b3e6-fdd4c4029a34?auth=1

преди 7 часа, Person написа:

Microsoft не  спряха ли подръжката на Windows 7...., от 29.07.2016 год. почват да събират пари от лиценза на Windows 10...

Що пишете на изуст?

https://support.microsoft.com/bg-bg/lifecycle/search?sort=PN&alpha=Windows 7 Home Premium&Filter=FilterNO

Публикувани продукти Начална дата на цикъла на живот Крайна дата на основната поддръжка Крайна дата на разширена поддръжка Дата на изтичане на срока за поддръжка на сервизния пакет Бележки
Windows 7 Home Premium 22.10.2009 г. 13.1.2015 г. 14.1.2020 г. 9.4.2013 г. Купете Windows 8 сега!

Или с други думи - разширената поддръжка /т.е. получаване на кръпки по сигурността/ е до 14.01.2020 год.

https://toolslib.net/downloads/viewdownload/21-winupdatefix/

От разработчиците на Adwcleaner

Стартираш инструмента и кликаш на Tous да се маркират всички и след това Exйcuter. Накрая ще поиска рестарт.

Дано проработи!

преди 8 часа, Person написа:

Много бързаш :D до колкото си спомням е до 2020

• Автор

благодаря, _Alex&Vanko_ , тази програмка наистина помогна! 

лек и успешен ден на всички! 

• 1 месец по-късно...
на 30.07.2016 г. в 17:42, ivan_pop написа:

Излиза ми това съобщение за ъпдейтите:

Да се съгласявам ли,като не ми е лицензиран Уиндоса?

Updates.jpg

То тва не проверява дали ти е лицензиран или не, този ъпдейт е ненужен и да се съгласиш и да не се съгласиш все тая. Тва сканира за вируси май.

на 30.07.2016 г. в 17:42, ivan_pop написа:

Излиза ми това съобщение за ъпдейтите:

Да се съгласявам ли,като не ми е лицензиран Уиндоса?

Updates.jpg

Съгласявай се нема проблем.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.