Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Голяма преумора.

Featured Replies

• Автор
преди 27 минути, Бай Хой написа:

Tемата на автора ме връща в студентските години на младини...

Връщам се късно през нощта от лекции и работа в общежитието в Студентски град. Отворя си прозореца на стаята, за да си събуя чорапите, че обувките са ми спарвали краката цял ден, докато съм бил на лекции и работа. Изкъпвам се. Пусна си Преслава, намажа си една филия с мас и сланинка, налея си водка с утеха. После като видя, че не мога да заспя - отскачам в съседното заведение за малко бой със сръбска музика, т.е. мен батковците ме бият на фона на сръбската музика...

Ех, младини... :(

Спомени, спомени! Кажи ми го, че сега ми е времето, след някоя друга година и аз ще си спомням и ще ми е мъчно така като теб.

Сега съм във най хубавите години.

Редактирано от Емил44 (преглед на промените)

преди 6 часа, Емил44 написа:

Хммм, благодаря ви и ще си помисля. Вярно че всеки ден вдигам тежести и направо съм зомби, тяло мускули всичко ме боли. Имам Б категория, ще се запиша на курс С категория да стана тираджия, надявам се по да си заслужава.

Още нещо приготви се да бъдеш без семейство...Аз станах на 41 и със тея камиони и пътувания из Европа не ми остана време да се оженя...Приготви се да пиеш яко както аз сега...Сега опънах бутилка водка Ще ударя още 7-8 бири и си лягам...В понеделник като захапя волана пак 15 дена само каране....Та те така сме тираджиите :) Айде наздраве.

преди 3 часа, Me4oPyx написа:

Още нещо приготви се да бъдеш без семейство...Аз станах на 41 и със тея камиони и пътувания из Европа не ми остана време да се оженя...Приготви се да пиеш яко както аз сега...Сега опънах бутилка водка Ще ударя още 7-8 бири и си лягам...В понеделник като захапя волана пак 15 дена само каране....Та те така сме тираджиите :) Айде наздраве.

Все някой трябва да я върши и  тази работа както пеят едни момчета ... " аз сам си избрах тази съдба  вечната черна овца"

току що, Azhen написа:

Все някой трябва да я върши и  тази работа както пеят едни момчета ... " аз сам си избрах тази съдба  вечната черна овца"

Момко, ако правилно си изиграеш картите в живота  - може от "вечната черна овца" накрая и във "възкръсващ от пепелта феникс" да се превърнеш!

=Бай ви Хой=

преди 9 минути, Бай Хой написа:

Момко, ако правилно си изиграеш картите в живота  - може от "вечната черна овца" накрая и във "възкръсващ от пепелта феникс" да се превърнеш!

=Бай ви Хой=

Не тая такива надежди , вредни са за здравето.

Редактирано от Azhen (преглед на промените)

Лошо е да играеш на безкоз цял живот :D

• Автор
преди 17 часа, Me4oPyx написа:

А, не така, то без жена не е живот, иначе кой ще ми пие от кръвта. Пък може първо да се женя после тираджия, пък тя да му мислли.

преди 13 часа, Бай Хой написа:

=Бай ви Хой=

Това ми е целта.

преди 13 часа, Azhen написа:

Не тая такива надежди , вредни са за здравето.

Кое му е вредното?  То във живота има ли нещо което да Не е вредно?    А даже и всичко е вредно  :)

преди 13 часа, Me4oPyx написа:

Лошо е да играеш на безкоз цял живот :D

Много е лошо даже, а без риск няма на къде.

Редактирано от Емил44 (преглед на промените)

преди 2 часа, Емил44 написа:

А, не така, то без жена не е живот, иначе кой ще ми пие от кръвта. Пък може първо да се женя после тираджия, пък тя да му мислли.

Не само кръвта ще ти изпият жените - и париците ще ти изпият за най-новия модел АйФън на ябълката!

Що пък той да не изпие кръвта на некоя Milf за некоя сносна колица ;) 

Ех... ще цитирам по памет, един възрастен човек, който гледайки ме как бачкам на минусови температури (тва на възрастта на автора), каза нещо подобно:

"Деца, деца... сега давате здраве за пари, ама да знаете, че ще дойде време да давате пари за здраве. Само дето, здраве с пари не се купува."

Автора, сменяй работата и хич не му мисли. Особено пък, ако за 12 часа на ден вдигане на тежести взимаш 700 лева, направо не си добре. Дейба и бизнесмените, взимат деца на работа и им отпарят ушите от бачкане...:mad:

преди 9 минути, веселия Роджър написа:

Ех... ще цитирам по памет, един възрастен човек, който гледайки ме как бачкам на минусови температури (тва на възрастта на автора), каза нещо подобно:

"Деца, деца... сега давате здраве за пари, ама да знаете, че ще дойде време да давате пари за здраве. Само дето, здраве с пари не се купува."

Автора, сменяй работата и хич не му мисли. Особено пък, ако за 12 часа на ден вдигане на тежести взимаш 700 лева, направо не си добре. Дейба и бизнесмените, взимат деца на работа и им отпарят ушите от бачкане...:mad:

За съжаление монетарната система е така изградена - продаваш си времето и здравето СРЕЩУ пари.

Дефиниция на "пари": хартийки с измислена от Новия световен ред (шепа масони) стойност, които хартийки служат за контрол и редуциране на населението.

=Бай ви Хой=

Редактирано от Бай Хой (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Бай Хой, ако ти в студентските си години си си пускал Преслава, трябва да си доста по- млад от мен... че и от голяма част от форума даже. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.