Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще тръгне ли 450W захранване на тази конфигурация?

Featured Replies

Аз, честно, нямам много опит, но иска пробване.

Може просто да паднат напреженията по-ниско отколкото трябва при първоначално инициализация, която хич не е лека, и дъното хич да не иска да тръгне. Даже при първоначална инициализация напрежението на процесора е стандартно /високо/, честота и множителя му е стандартна, тдп-то му е максимално. При гпу-то положението е същото. Даже и при чипсета. Абсолютно никакви драйвери не работят в случея.

Имай предвид че нови дъна имат още схеми за регистриране на слабо захранване. Щом като при силов импулс на тока, напрежененията рязко паднат до под 11 волта например, дъното ще откаже да пали.

• Автор
преди 5 минути, Roujin Z написа:

Захранването ти е достатъчно. Всъщност е по-яко от Zalman-а. 

Само че с наличния хардуер игрите ще са проблем без значение какво захранване сложиш или колко рам.

Просто това е 9 годишна антика та какъвто и процесор да и сложиш ще е зле а видеокартата е на нивото на вградените в днешно време.

Знам,че процесора и видео картата и рамта са проблемни но игри като LoL cs:go cs source cs 1.6 Far Cry gta v ми вървят но искам по-добре затова искам този процесор.Също така използвам dell optiplex 745 с дънна платка на сокет lga 775 и това ми се стори добро решение с този процесор и 6гб рам щом ще тръгне без да сменям захранването съм доволен.

Божее че то наистина е по-добро от залмана. Само дето е по малко ватове, иначе е кораво ако цифрите са верни. Не, карай с тоя дел не се занимавай да купуваш. Ако някой ден издъхне тогава.

• Автор
преди 12 часа, goodly написа:

Божее че то наистина е по-добро от залмана. Само дето е по малко ватове, иначе е кораво ако цифрите са верни. Не, карай с тоя дел не се занимавай да купуваш. Ако някой ден издъхне тогава.

Така и ще направя щом казвате, че е по-добро много не разбирам от захранвания даже нищичко но ще закупя процесора ще го сложа и дано всичко е добре.

• 3 седмици по-късно...
на 7/10/2016 в 22:01, Kristian Denkov написа:

Знам,че процесора и видео картата и рамта са проблемни но игри като LoL cs:go cs source cs 1.6 Far Cry gta v ми вървят но искам по-добре затова искам този процесор.Също така използвам dell optiplex 745 с дънна платка на сокет lga 775 и това ми се стори добро решение с този процесор и 6гб рам щом ще тръгне без да сменям захранването съм доволен.

Ти шегуваш ли се?

Аз с Intel Pentium G3258 4.40Ghz има stutter / freeze и е невъзможно да се играе ти с q6600 на ниска честота от 2.40Ghz? ще играеш не взимай захранвания по 130 лв вземи сложи някой i5...

Ако искаш да нямаш никакви проблеми ,събирай пари.

Редактирано от Lenovo606 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
на 30.07.2016 г. в 0:39, Lenovo606 написа:

Ти шегуваш ли се?

Аз с Intel Pentium G3258 4.40Ghz има stutter / freeze и е невъзможно да се играе ти с q6600 на ниска честота от 2.40Ghz? ще играеш не взимай захранвания по 130 лв вземи сложи някой i5...

Ако искаш да нямаш никакви проблеми ,събирай пари.

Доколкото знам i5 няма как да стане ма дъно със socet Lga 775, а за да сменя процесоря с i5 трябва да сменя и дъното след това рамта захранването става нов компютър.Затова искан да сложа колкото мога по-мощен процесор за този socet, а Q6600 струва 40лв и е 200% по-добър от моя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.