Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

инсталиране на Уин не ми буутва инсталацията

Featured Replies

Здравейте Всички, 

надявам се да може да ми помогнете!

Дадоха ми един лаптоп без сд да му преинсталирам уиндолса, защото изобщо не го стартира.

Излизаше Windows-failed-to-start.png

и с двата варианта нищо не се получаваше, та свалих RUFUS и сложих win 7 На юсб. Когато го буутна зарежда файловете и после изкарва зареждащия екран на уин (но  по-бледо) и нищо не се получава. Реших, че трябва да форматирам харда и го направих със  Ultimate Boot CD -> parted magic -> partition editor. След цялата тази процедура резултата е все същия слагам флашката с уин 7 зарежда файловете и изкарва същия екран...

Реших да пробвам със ХР, там също зарежда файловете и стига до Setup is starting windows и чаках 5 мин нищо не стана...

П.С: И двата уин-а съм ги слагал и преди не е от тях 100%  и съм форматирал на ntfs

Благодаря предварително за помоща ви!

Редактирано от AccurseD_BG (преглед на промените)

преди 4 минути, AccurseD_BG написа:

и с двата варианта нищо не се получаваше, та свалих RUFUS и сложих win 7 На юсб. Когато го буутна зарежда файловете и после изкарва зареждащия екран на уин (но  по-бледо) и нищо не се получава. Реших, че трябва да форматирам харда и го направих със  Ultimate Boot CD -> parted magic -> partition editor. След цялата тази процедура резултата е все същия слагам флашката с уин 7 зарежда файловете и изкарва същия екран...

Реших да пробвам със ХР, там също зарежда файловете и стига до Setup is starting windows и чаках 5 мин нищо не стана...

П.С: И двата уин-а съм ги слагал и преди не е от тях 100%  и съм форматирал на ntfs

Благодаря предварително за помоща ви!

Направете проверка на харда през  Hiren's BootCD 15.2 , например с HD Tune или chkdsk c: /x /f /r

Редактирано от Богатир (преглед на промените)

И аз тъкмо си мисля за проблем с комуникацията с диска.

преди 7 минути, AccurseD_BG написа:

...

Обаче - гледайки ей това ръководство - не се сещам откъде е показания на снимката екран.

• Автор

Богатир сега свалям  Hirens Boot CD  и ще пусна тест на харда (аз  вече проверих с  Ultimate Boot CD и нямаше проблем, но все пак)  та даже и memtest 86+ пуснах и там нямаше ядове

Jhoro аз така го правя, но ми забива инсталацията между степ 7 и степ 8 , излиза ми това и не зарежда 

Забравих да спомена, че след като не стана със rufus пробвах със Windows 7 USB DVD Download Tool да направя флашката... разлика нямаше

преди 9 минути, AccurseD_BG написа:

Jhoro аз така го правя, но ми забива инсталацията между степ 7 и степ 8 , излиза ми това и не зарежда 

Да де, ама аз си мисля, че преди стъпка 11 или даже стъпка 12 - няма комуникация с диска.

То затова отдолу си пише - "Collecting information"

PS. Ще ме накараш да махна диска и да пусна една инсталация.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

• Автор
току що, jhoro написа:

Да де, ама аз си мисля, че преди стъпка 11 или даже стъпка 12 - няма комуникация с диска.

То затова отдолу си пише - "Collecting information"

изобщо не стигам до тези стъпки... излиза ми това и после снимката дето трябва да зареди уин инсталера и там забива

Да ти се намира накоя флашка с Linux liveCD ?

преди 3 минути, AccurseD_BG написа:

имам този инсталатор linuxmint-16-cinnamon-dvd-64bit

Пробвай да инсталираш - така и така на харда няма нищо ...

• Автор

сега ще видя както ще излезе от хиренс и ще пробвам...трябва да си припомня как ставаше номера,че го слагах преди 2 години това нещо

преди 2 минути, AccurseD_BG написа:

сега ще видя както ще излезе от хиренс и ще пробвам...трябва да си припомня как ставаше номера,че го слагах преди 2 години това нещо

How to Install Linux Mint

• Автор

IMG_20160712_195955491.jpg

Без никакви флашки излиза това. 

чакам да стане флашката със хиренс и после ще видя минт-а, но като цяло трябва да сложа уин на лаптопа...

все си мисля, че нещо не е наред при харда или при форматирането....

• Автор

много интерсно... пробвах с mini windows xp от хиренс и тои заби.....

и ето резултата от от hdd test IMG_20160712_201654312.jpg

това значи ли че харда е заминал?

преди 8 минути, AccurseD_BG написа:

много интерсно... пробвах с mini windows xp от хиренс и тои заби.....

и ето резултата от от hdd test 

Явно да. Ти като буутна HBCD-то - що направо не пусна тест на харда?

преди 20 минути, AccurseD_BG написа:

99,99% да. И прилича на проблем с електрониката на диска. Абе, с две думи - нов диск.
Ама, въпреки всичко може да се пусне фирмения тест на диска.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ви! 

Ще пробвам да закача друг хард и ще го подтвърдя на 100%. 

утре ще пиша какво е станало...

,

• Автор

днес закачих друг хард  и sentinela казва че е 98% здрав, но ми направи впечатление, че има малко като нагоряло в зоната на хард диск слот-а. (дали нещо е ставало там и от това да е порблема?) Като дам друг тест (cpu/video/disk performance test 5.7)  не ми засича харда, вика:

"primary... empty

primary.... empty

secondary... empty

secondary ....empty"

Резултата когато опитам да инсталирам уин бе същия като със оригиналния си му хард...

та реших и върнах оригиналния хард и пак му пуснах сентинел и го изкара 100% здрав и без никакви забележки... но на другия тест (cpu/video/disk performance test 5.7) не го засича.

Какво да правя? Със cpu/video/disk performance test 5.7 от хирен само харда не ми го засича... всичко друго минава без забележки 

Нещо се е случвало по захранване. Ако дискът е окъсил захранващата линия на компютъра, може да има и други щети.

• Автор
преди 38 минути, Krastio Zarev написа:

Пробва ли да пипаш в биоса ? Да смениш на AHCI SATA  или IDE.

13682584_10206855884975818_1172100984_o.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.