Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да плащам когато изпращам пратка с Еконт

Featured Replies

Здравейте преди 3 дена пуснах телефона си в олх за продан, писаха ми искат да го купят. Така до тук добре отивам в Еконт да го пратя но преди това ностройките на пратката ги нагласих дирекно от олх преписах кода който им трябва и отидох да дам телефона. Но преди да го направя ги попитах дали ще поискат някакво доплащане и от мен? Те ми отговориха ''Да 5.лв'' при положение че настройх прадката на ''Доставката се поема от купувача'' Не че 5.лв са много но мразя да ме правят на маймуна и да си играят с мене! Незнам но това нормално ли е да искат пари и от мен?

Нещо или не си направил както трябва или нещо системата не им е отчела правилно нещата .

Когато доставката се поема от купувача за какви пари изобщо питаш . Това просто се е случило инцидентно и вероятно си има причини за това , споменати са по горе от мен .

А какво бихте казал/а при положение че след прегледа от купувача, откаже получаване на пратката? Все някой трябва да плати на куриерската служба за услугата. Прегледайте отново правилника на куриерската служба в този вариант.

Много пратки съм подготвял точно от там и системата им няма грешка, поне с опциите, които съм ползвал. Проблема е в твоя телевизор нещо. :)

П.п.: Голям е и шанса в тоя ред на мисли да си сложил и опцията, ако не му хареса на човека - ти да платиш връщането. :D

Редактирано от XYconstant (преглед на промените)

Пусни си една жалба до куриера и опиши съдържанието. Възможно е проблемът да е от тяхната система. Случвало се е и преди да стават грешки.
В тази връзка Еконт например си имат система за компенсиране на "щетите"

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

@* СТЕФАН *, имам и една случка с пратка, която отива от точка А до точка Б, там престоява около 2-3 седмици, след като купувача решава, че не трябва да я вземе (пълна малоумщина, дори да не отидеш да видиш), та след тоя срок пратката се връща тук, на СМС-а пише "дължите 0.00лв.", отивам и питам безплатно ли е пътувала, отговора беше "колегите от офиса са я платили, тъй като е стояла много време". :D

Към автора, погледни какво си писал на товарителницата, можеш да я провериш и в сайта. Направи повторно една товарителница (пробно) и виж дали ти не бъркаш някъде.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.