Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лили Иванова стана модел

Featured Replies

Напълно си прав за Слави.Мисля обаче че баба ви Лили не е заслужила неуважение въпреки че вече е едно капризно бабе тя има невероятни успехи на сцената на естрадата.До ден днешен се удивляват на нейния невероятен глас.Всеки става бабе или старец някога.

Само не разбрах що намесихте Дългият в цялата история????? Аз му се кефя ама тва няма значение....въпрос на вкус....

Обаче Лилито модел??????

Тя и Валя Балканска е една от най-известните българки, но да се прави на модна кралица случайно....Стига...за всичко си има време и място. Лилито не е могла да се гъзурчи по времето на социализма и сега като видя демокрацията се юрна като монахиня....аре да не казвам за кво...

Мисля обаче че баба ви Лили не е заслужила неуважение въпреки че вече е едно капризно бабе тя има невероятни успехи на сцената на естрадата.До ден днешен се удивляват на нейния невероятен глас.Всеки става бабе или старец някога.

Добре де, ама тя като непрекъснато се прави на маймуна, защо пък после се цупи, като я подиграват. Всички остаряват, но някои много изкуфяват cool.gif

Ами бабите ви не се ли вдетеняват?То е същото,трябва да се подминават с усмивка старите хора.Що да се обиждат?

Ами бабите ви не се ли вдетеняват?То е същото,трябва да се подминават с усмивка старите хора.Що да се обиждат?

Да ти кажа не ми е хрумвало да подхвърля на баба ми да стане модел...Но това е идея и без това все се оплаква, че пенсията и е малка....Само се чудя на модел за какво???? Космодиск ли?????

Не е зле и баба Лили да се насочи на там смятам, че наколенките на д-р Ливайн ще направят истински бум ако им стане ракламно лице

Според мен изобщо няма база за сравнение между Лили и Слави по отношение на музика. Лили е доказана певица и нейните песни ще си останат част от скромнoтo богатства на родината. Слави е смешник, не отричам, че е направил някои и друга добра песен, но не разбирам за какво е целия този шум около него ;) Единственото общо нещо между тях е, че и двамата се правят на циркаджии, не знам, обаче, защо само Лили отнася критиките, при условие, че и Слави претендира, че е нещо повече. Не оправдавам нейното държание по никакъв начин, но не можем да отречем таланта. Друг е въпросът, че е набор на баба и дядо ми...

възхищавам се на желязната дисциплина на Лили Иванова. Но не е тя основната причина да изглежда така на преклонната си възраст. Колкото и да лъже, че диетата й и музиката я подмладяват, не може да се отрече, че е "пипната" тук-там. А не мога да се впечатля от едно преобразено от хирурзите тяло и лице.

Това не я прави по-малко изключителна и допринесла за българската естрада.

Понякога ми е мъчно за тая жена. Винаги е била сама. Всичките й съпрузи са се облагодетелствали по един и друг начин от нея. Била е използвана, лъгана, отхвърляна, но не и обичана. Затова и така е оскотяла на старини. А и жълтата преса ще я довърши напълно.

Това не я прави по-малко изключителна и допринесла за българската естрада.

Понякога ми е мъчно за тая жена. Винаги е била сама. Всичките й съпрузи са се облагодетелствали по един и друг начин от нея. Била е използвана, лъгана, отхвърляна, но не и обичана. Затова и така е оскотяла на старини. А и жълтата преса ще я довърши напълно.

И в момента я използват. Тя го позволява, защото не може да приеме мисълта, че идва време, когато всеки трябва да се оттегли с достойнство

Амм... не разбрах само защо ви дразни изявата на Лили като модел. Това, че не е на 22, че има пластични операции или това че изглежда в дрехи по-добре от доста 22 год. дупести и коремести жени. Тя многократно си е залужила правото да има капризи и това да не се харесва на някои псевдо разбирачи от изкуство и пеене с 40 години на върха сцената и над 30 албума.

Питайте я защо всичко и е закрито на баба Лили,или по-точно всички тоалети и са дълги и защо не дава да я снимат отблизо :hush: защото баба Лили имала бръчици...Не знам още как ходи :> бтв пластичните лекари доста-добре се крижат,за нея.А горе който каза че Лили Иванова пеела по-добре от Слави Трифонов просто няма да коментирам...

И като за край поздрав с един стар шлагер:

"Недей,да плачеш,

недей да страдаш

заради еднаааа жена-

аааааа" и т.н. :mark:

Хубав шлагер, но относно музикалните ти вкусове бих ти насочил вниманието към една басня:

"Магарето съгледа славея веднъж

и рече му: - На шир и длъж

по цялата земя за теб разказват всички,

че бил си най-велик певец от всите птички

и на певците цар.

Бих искал сам да чуя твойта песен,

да видя истина ли имаш дар небесен.

И славеят показа своя дар:

запя, зачурулика той

посред вечерния покой

вълшебните си, нежни

трели -

ту морни, трепетни, ту

смели,

като планински бърз

порой,

ту пълни с мъка и любов

и с някакъв далечен зов.

Омая целий свят певецът -

заслушаха се птички, хора,

утихна даже и ветрецът

пред вечния любимец на зората.

Певецът млъкна - а магарето,

глава

навело към земята, тез слова

премъдри рече:

- Чуй, не ще сгреша, ако реша,

че слушах те без мъка; ала жал,

че с нашия петел не си се запознал:

голяма полза ще получиш,

ако при него се поучиш."

cool.gif

това наистина ми хареса. Може да се използва по повод нападките на Слави Трифонов с/у Лили Иванова. Според мен те имат сродна съдба. Донякъде.

Нямам предвид това, че и двамата са известни.

Ако случайно се засечем с Лили в любимия ми ресторант "Кавказ", ще подкупя оркестъра.В мига, когато Драго the The влезе в тоалетната ще зазвучи песента на моята душа в изпълнение на Paul Anka "You Are My Destiny".На Лили ще се наложи да разбере кой е краля на любовта.Прожекторите ще ни следват във вихъра на танца.

Ако случайно се засечем с Лили в любимия ми ресторант "Кавказ", ще подкупя оркестъра.В мига, когато Драго the The влезе в тоалетната ще зазвучи песента на моята душа в изпълнение на Paul Anka "You Are My Destiny".На Лили ще се наложи да разбере кой е краля на любовта.Прожекторите ще ни следват във вихъра на танца.

Успех приятел! Ако ти се случи да разкажеш после.... ;)

• 3 месеца по-късно...
Та за всички които си мислят че Слави "пее" по-добре от Лили Иванова давам доказателство:

http://mp3.bol.bg/list/index.php?dir=bg/ES.../Lili%20Ivanova

cool.gif Благодаря, за доказателството много ми хареса. ;):);)

Успех приятел! Ако ти се случи да разкажеш после.... :)

Стига госпожица Иванова да ме удостои с тази чест и Драго Чая да не ме изпляска с ръкавица по лицето.Даже премислих...ще започнем с някой динамичен брейк да разкършим, да загреем телата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.