Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със яркостта на лаптопа

Featured Replies

Здравейте, от 2-3 дена вече не успявам да намаля нито пък да увелича яркостта на дисплея на лаптопа ми. Спомням си че преди това я бях увеличил за да изгледам един филм ( не знам защо бях решил да увеличавам яркостта) и след това изключих лаптопа , но пък преди това забравих да върна яркостта както си беше. И от тогава  яркостта е увеличена и не мога нито да я намаля нито пък увелича. Лаптопа е HP Pavilion Notebook. Пробвах да я оправя от контрол панела , от клавишите F2 и F3 , plan settings , показва ми че уж променям нещо , но яркостта си остава същата. Дали има решение на проблема ? Благодаря ви предварително.

Конкретно за HP Pavilion Notebook за целта се ползва комбинация Fn+някой от фунционалните клавиши (F1-F12)

graphic   В случая трабва да е Fn+F3.

Ако не е забранен функционалния клавиш (Fn) в BIOS.

• Автор

Когато натисна Fn+F3 ми отваря  някаква търсачка от дясната страна на екрана. А Fn+F2 не прави нищо.

Ти с такава клавиатура ли си ?

2012-01-23_053732_dv3-1.jpg

Значи - Fn+F7 за намаляване на яркостта и Fn+F8 - за увеличаване.

преди 19 минути, Ownage написа:

От esc до F11 имам напълно същите картинки.

csm_Pavillion15_Tastatur_be89df97ed.jpg

Ако ти е такава клавиатурата - Fn+F2 за намаляване на яркостта и Fn+F3 - за увеличаване.

Освен ако не са променяни фунциите на клавишите.

• Автор

Напълно нищо не става , пробвах и от контрол панела да намаля яркостта , но отново не се случва нищо.

С каква ОС си? На мен чат пат ми прави проблеми на 8.1 про , когато забравя да го ъпдейтна.

Ако си с 10 премахни драйвера на видеото и  сложи по стар,и след това забрани да ти набутва новия драйвер.

преди 13 часа, Ownage написа:

Здравейте, от 2-3 дена вече не успявам да намаля нито пък да увелича яркостта на дисплея на лаптопа ми. Спомням си че преди това я бях увеличил за да изгледам един филм ( не знам защо бях решил да увеличавам яркостта) и след това изключих лаптопа , но пък преди това забравих да върна яркостта както си беше. И от тогава  яркостта е увеличена и не мога нито да я намаля нито пък увелича. Лаптопа е HP Pavilion Notebook. Пробвах да я оправя от контрол панела , от клавишите F2 и F3 , plan settings , показва ми че уж променям нещо , но яркостта си остава същата. Дали има решение на проблема ? Благодаря ви предварително.

пробвай  winkey+X (това работи само при 7) и после плъзгача на яркоста, ако не стане си пре/инсталйрай драйвера за видеокартата, може да пробваш влизане в биос и там да си увеличиш подсветката с функционалните клавиши - при някои HP-та работи... а ако си заливал клавиатурата и функционалния бутон не работи става много сложно (инсталация на 7 + драйвери и после winkey+X )... п.с. на HP 655 и 635 след ъпдейт на биоса подсветката спира да се регулира от Fn, но при оставане на батерия яркостта се намалява автоматично, winkey+X продължава да работи...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.