Премини към съдържанието

    Препоръчан отговор


    Здравейте, Моля ви за мнение какъв може да е проблема. Въвеждам име и парола при влизане в  скайп, вписва ме и след точно една секунда ме отписва. Отново се появява първоначалната страница (или както се нарича) горе точно под надписа Skype пише на български "Бяхте отписан" като преди това има едно триъгълниче с удивителна.3 дни вече така. Смених паролата. Пак същия проблем. Днес опитах да вляза в скайп с един друг акаунт, който някога съм регистрирала, но никога не съм ползвала. Стана по нормалния начин. Но с този акаун, който стандартно ползвам и всички приятели имат - не става.Влизам и след секунда ме отписва. Бих се радвала да чуя мнения, благодаря ви. 

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Така описано звучи като грешни данни за вписване. Покажете снимки на появяващте се грешки.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Аз за съжаление съм технически не много грамотна и даже не знам как да направя снимка, колкото и да звучи странно на повечето тук. След отписването се появява първоначалната страница, където се пишат името и паролата . Единствената добавка е едно триъгълниче с удивителна и след това надписа "Бяхте отписан". Възможно ли е някой да ми направил проблем.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Да, за Windows 8.1. Преди малко го деинсталирах и инсталирах отново. Пак същата работа. 


    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    сигурна съм че с 3.8 това няма да се получи !

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    https://login.skype.com/login?client_id=578134&redirect_uri=https%3A%2F%2Fweb.skype.com%2F

    върви на всичко

    Редактирано от Без умствен капацитет (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    3.8 не стана, изписа  че има проблем с нещо и така... Благодаря haidukpikasо

    Без умствен капацитет - влизам, но няма никакви абонати, и съм постоянно невидима. Не мога да променя на "онлайн" или друг статус :help wanted4:

     

     

    Редактирано от DetelinaDetelina (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Вие хубаво деинсталирате, но не правите почистване на регистрите. Друго. Отваряте  папка Program file  - в нея след деинсталацията не трябва да има папка SKYPE. Ако има такава я премахвате ръчно. И ако ползвате камера, с версия 3.8 я тръгне, я не на вашата операционна система(8.1). А във вторият пост колегата Ви попита за версията на Skype а не за операционната система!

    Редактирано от * СТЕФАН * (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Възможно ли е някой да ми прави "мръсно" и да прави нещо с профила ми. Без да знае парола възможно ли е? Дано да не звучи параноично.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 43 минути, DetelinaDetelina написа:

    Да, за Windows 8.1. Преди малко го деинсталирах и инсталирах отново. Пак същата работа. 

    А папка %appdata%\skype почистихте/изтрихте ли?

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 4 минути, DetelinaDetelina написа:

    Възможно ли е някой да ми прави "мръсно" и да прави нещо с профила ми. Без да знае парола възможно ли е? Дано да не звучи параноично.

    Не мислете за глупости, а четете правилно какво ви съветваме!

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 10 минути, DetelinaDetelina написа:

    3.8 не стана, изписа  че има проблем с нещо и така... Благодаря haidukpikasо

     

     

    не става щото...

    имаш ЛС

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

    параноично е

    8862905s.png

    Точно така направих. Не става. Нито зелена, нито оранжева, и няма списък с абонати :(

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Така и не разбрах с коя версия какво прави.

    Ако не ще - изтрий (или премести на друго място) config.xml и shared.xml, ще си ги направи наново. Намират се в %appdata%/skype

    Ако държиш на камера и не ти се занимава с последните версии - има и 4.2 модифицирана, 3.8 не работи с камера, смениха протокола.

    Налични пипнати 3.8.0.188, 4.2.0.187, 5.5.0.124 и 6.16.0.105

    И за да е от полза - къде е "заровено кучето" за V4
    На просторах интернета решения не было. Пришлось самому шаманить и плясать с бубном.
    Взял файлик shared.xml от нового скайпа и кинул в профиль, который лежал c:\Users\"юзер"\AppData\Roaming\Skype\"п рофиль" Тогда программа запустилась. Но я не искал лёгких путей и решил добиться чистого запуска версии 4.1.0.166
    Несколько часов потратил на поиск нужной строки, которая позволяет скайпу запуститься.
    В результате нашёл!

    Содержимое файла shared.xml должно быть таким:
     
    Код:
    <?xml version="1.0"?>
    <config>
      <Lib>
        <Connection>
          <LastIP>1592908362</LastIP>
       </Connection>
      </Lib>
    </config>

    Ему нужен был параметр LastIP, только я не понял, для чего. Какой-то странный набор цифр, но он работает )) Если же оставить пустым, не коннектит.

    В результате получил очень шуструю версию, никакой рекламы и прочего говна. почему я раньше не обратил на это внимания.

    Просто му трябва параметъра, конкретните цифри не са важни. При мен дори е отрицателно число.

    Редактирано от Филипов (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    • Горещи теми в момента

    • Подобни теми

      • от Teodor31
        Здравейте.
        Да ви попитам имам Форд фокус 1.4 бензин, като работи на място и я форсирам работи добре не прекъсва, като подам газ почва да прекъсва на високи обороти се пооправя.
        Благодаря предварително. 
      • от Потребител №1
        Здравейте понеже не намерих тема с като моя проблем точно искам да попитам какъв би бил проблема ако нито един канал не свири но когато свързвам колона се чува звук от нея когато са свързвам. Само да отбележа бях допрял - във капака на усилвателя докато + беше свързан. Искам просто мнение за да знам дали има смисъл да го водя на ремонт. Ако го занеса на ремонт за да попитам какво му има те ще трябва да го вземат и направо да го оправят а като не знам колко пари е лошо... Благодаря предварително на хората които ще се опитат да помогнат. 
      • от Тъп Но Грозен
        Здравейте имам един много странен проблем. При набиране на даден номера преди още да е дало свободно, и разговора прекъсва. Когато някой ме набира мен по-същият начин, преди да даде свободно "Разговорът завърши". Проблема се решава при рестартиране на телефона, за няколко часа или ден и после е пак същата ситуация.   
        Пробвах да реша проблема, с нова карта от оператора, не се получи. Сменях мобилната мрежа от 3 на 4г оправя се за известно време и пак е същото.

        Телефона е с най-новият софтуер 5.1.1 
         
        Моля, ви помагайте
      • от xXx*Triple*xXx
        Добър вечер Имам много странен и изнервящ проблем при свалянето на торенти с програмата Uttorent !!! Значи всеки път като тръгна да свалям нещо ми отваря в браузера нов прозорец в който пише :
        uBlock Origin предотврати зареждането на страницата:
        http://cdn.bitmedianetwork.com/
        Блокиращ филтър
        ||bitmedianetwork.com^
        Намерен в: Peter Lowe’s Ad and tracking server list
        Каквото и да правя немога да вляза в този сайт всеки път блокира Така ... ако някой случайно знае какъв е този сайт cdn.bitmedianetwork и защо всеки път като ме тегля нещо ме праща към него ... нека да ми пише да обясни и ако има някво решение да спре да се показва всеки път като свалям нещо Мерси Предварително 
         
      • от Cyberforce
        Здравейте. От доста време насам имам проблем със скоростта на работа на лаптопа.. първоначално не ми правеше толкова впечатление, защото си мислех, че този проблем ще се разреши след покупката на SSD, но уви, ползвам лаптопа със SSD от няколко месеца и ефект почти нулев.. Единствената разлика, която се усеща е още при самото стартиране на ОС.. този процес се случва за няколко секунди, но когато започна да сърфирам например в браузъра, дори при отворени само 2 таба при превключването от единия на другия отнема супер много време за зареждане на страницата .. и това е при всяко едно превключване.. Цялостната работа на лаптопа е много бавна не само в браузъра.. Лаптопа е почистван, не е пълен с глупости и излишни програми и addons в браузъра, с чиста инсталация на ОС.. Днес реших да пусна тест на ССД то за да видя read write скоростта, но програмата, която намерих пусна цялостен тест, който не изглежда обнадеждаващ.. От къде би могъл да идва проблема и как по точно бих могъл да го разбера ? Как бихте постъпили в такъв случай ? Ако премина към 7ца дали ще има някаква разлика ?

    • Разглеждащи в момента   0 потребители

      Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

    • Дарение

    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.