Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте

Преди 2 дни дойдох в Поморие на почивка..знам,че Виваком има 4G тук,тъй като там където живея няма и очаквах,че ще е бърз,но бях изненадан...само при мен ли са такива скоростите?

Screenshot_2016-08-06-01-22-25.png

0.03 Mbps = 3.75 KB/s. Аз бих рестартирал телефона във подобна ситуация, може нещо да се е сбъгясало.

Една кадърно направена стара мрежа може да бъде много по-добра от нескопосана нова мрежа.

• Автор
преди 1 час, Sa3ana3a написа:

0.03 Mbps = 3.75 KB/s. Аз бих рестартирал телефона във подобна ситуация, може нещо да се е сбъгясало.

Една кадърно направена стара мрежа може да бъде много по-добра от нескопосана нова мрежа.

Рестартирах го,но пак е същата помия :@

Screenshot_2016-08-06-13-08-37.png

Автора е писал, че и там където живее няма 4G, тогава с кой акъл си подписал договор, че и плащаш месечна такса за услуга, която практически няма как да използваш?
Наистина погледни да не си изхразходвал максималната скорост по план, макар че ако нямаш 4Г нито у вас, нито в Поморие идея си нямам къде може да я изразходиш, освен ако не ходиш на 4Г туризъм (пръв използвам този термин май, май:))

преди 30 минути, icekiller написа:

Автора е писал, че и там където живее няма 4G, тогава с кой акъл си подписал договор, че и плащаш месечна такса за услуга, която практически няма как да използваш?
Наистина погледни да не си изхразходвал максималната скорост по план, макар че ако нямаш 4Г нито у вас, нито в Поморие идея си нямам къде може да я изразходиш, освен ако не ходиш на 4Г туризъм (пръв използвам този термин май, май:))

Ето как се появяват новите термини.

При подобни обстоятелства - мобилните оператори в нормалните държави прекратяват договора (по искане на клиента) без уговорки. За българските не съм чувал - но доколкото знам - на цялата територия покритието добро. Дали?

на 8/10/2016 в 18:53, Valeri12580 написа:

Отидох в магазина и се оправих...

И какъв беше проблема?

на 8/8/2016 в 13:16, icekiller написа:

Мобилните оператори са включили автоматично услугата в тарифният план. Сиреч, тя върви с тарифният план, не плащаш повече или по-малко ако я има или няма. Сиреч не може да се е прецакал.

на 8.08.2016 г. в 13:16, icekiller написа:

Ако няма 4g МОГАТ ДА СЕ ИЗРАЗХОДВАТ БЪРЗИ МЕГАБАЙТИ И ПРИ 3G КАКТО И НА HPDA мрежи. Има бърза скорост на всяка мрежа. Така беше когато изпозлвах услугите на Виваком до миналата година. Просто бързите скорости на различните мрежи са различни, но си ги изразходваш по план.

Ето примерно как е при мен на Виваком при 4G.  Имам 6000 мегабайта на максимална скорост и неограничени разговори към всички . Това го ползвам,когато не съм в къщи и разговарям с мой приятел от Америка през скайп с камерата. Връзката е много добра,картината - също.Иначе,в къщи ползвам WI-FI втората картинка през телефона. Но забелязах последният ви пост, че сте се оправил вече в офиса на Виваком.

Screenshot_2016-08-12-02-05-00.png

Screenshot_2016-08-12-02-06-46.png

на 14 август 2016 г. в 14:42, * СТЕФАН * написа:

Ето примерно как е при мен на Виваком при 4G.

Сериозно ли ползваш мобилен интернет?? На телефон?? :)

на 14.08.2016 г. в 12:42, * СТЕФАН * написа:

Нещо се губят картинките.

преди 1 час, simtech написа:

Сериозно ли ползваш мобилен интернет?? На телефон?? :)

Не разбрах - какво питаш?

преди 6 часа, jhoro написа:

Нещо се губят картинките.

Не разбрах - какво питаш?

Картинките се губят Жоро защото не еднократно съм казвал - качвам снимки от страницата на форума, а не през линк. Обикновено ги държа 3-4 дни и ги махам. Сега ще ги кача отново само заради теб. На другият колега - сериозно ползвам интернет и на телефона доколкото съм извън къщи и то предимно работа на Скайп или ooVoo. Живко! Не разбрах кое те учудва толкова.

Преди няколко дена, познат се оплака, че нета на вива му бил много бавен и пуснах един тест при мен. Преди ми е показвал около 40 на 20mbps, но този път ме изненада и мен :)

Screenshot_2016-08-12-16-13-52.png

Аз си спрях всички телефони на сметки, изхвърлих картите. Тъй като доста говоря и трите оператора ги набарах в крачка да ме цакат всеки месец. На виваком последно имах две карти, едната си е нормална и беше със 3G интернет, бях доволен от скоростта дори след мегабайтите в пакета. НО се опитаха да ме прекарат със 600 лв и хвърлих картата. Оставих си само тази с мобилния интернет и модем за PC. Изтече ми договора и нея я метнах в коша. За сега съм доволен от Макс 25 лв. на месец 100 GB включен интернет 4G, който ми е достатъчен, стигам потребление от 70 GB на месец. С една огромна антена хващам сигнал и извън града :D:D:D

преди 52 минути, StefanG написа:

Преди няколко дена, познат се оплака, че нета на вива му бил много бавен и пуснах един тест при мен. Преди ми е показвал около 40 на 20mbps, но този път ме изненада и мен :)

Screenshot_2016-08-12-16-13-52.png

4G ли  е това ?

преди 2 минути, adersa написа:

брейй дано и кабелния нет да им е добър и стабилен .

Ооооо кабелния им грешка няма и никога не е имал :) Сигурно 10 години съм го позлвал, преди да се преместя. Живот и здраве, като заживея в собствено жилище, ще си закача кабелен на виваком пак :)

И аз се замислям ако доставчика ми фалира да се преместя на нет на вивакома само ако цялото трасе до мазата на входа е опасано с оптика или булсата , Булса имат оптика до дома в моя вход кутията им е в мазата :) 

Редактирано от adersa (преглед на промените)

преди 5 часа, * СТЕФАН * написа:

Картинките се губят Жоро защото не еднократно съм казвал - качвам снимки от страницата на форума, а не през линк. Обикновено ги държа 3-4 дни и ги махам. Сега ще ги кача отново само заради теб.

:wors:  Благодаря за вниманието - просто мислех, че не си забелязал и ти акцентирах.  :wors:

преди 21 минути, adersa написа:

И аз се замислям ако доставчика ми фалира да се преместя на нет на вивакома само ако цялото трасе до мазата на входа е опасано с оптика или булсата , Булса имат оптика до дома в моя вход кутията им е в мазата :) 

Дори и да няма оптика, имат и сателити така че няма да се безпокоиш и на върха на планина да си :D:D:D

За кабелен нет, ползвам вече бившите мегалан и настоящи мтел. Оптика до дома за 10 кинта почти, 50мбит. Над 5 години ползване с общо 3 проблема за това време, което си е постижение :)

Не уважавам м-телците :)Твърде дълго ме прецакваха и в сметки и във всичко и т.н. та се постараха да ги намразя и то доста добре се постараха. Като видя тяхна реклама по телевизията  и сменям канала. Не че другите са чисти паници, но... Както и да е лично мнение от ''патилото'' ми :)

преди 3 часа, callpchelp написа:

Не уважавам м-телците :)Твърде дълго ме прецакваха и в сметки и във всичко и т.н. та се постараха да ги намразя и то доста добре се постараха. Като видя тяхна реклама по телевизията  и сменям канала. Не че другите са чисти паници, но... Както и да е лично мнение от ''патилото'' ми :)

Какво означава "прецакваха". Не прочетохте ли условията за услугите?

Повечето хора ги мързи да четат, пък после не ги мързи да пишат крайни мнения по форумите. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.