Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация около 1700лв.

Featured Replies

преди 11 часа, kyoshinn написа:

Вика "Seasonic" какви били... Ходи си тресни главата в стената и не пиши повече... Овърклок на 6700К с охладител за 30 лева и B150M дъно.... Леле... В другата тема дадох конфигурация с Z170 дъно и Arctic Freezer i32 и пичовете казаха, че няма да може да се клокне на 4,2/4,3, а ти искаш с B150 дъно и охладител за 30 лева да го клокнеш на 4,6... Призовавам @Roujin Z и @Qnko222222да "оправят" спора :D  :D 

Че тоя Roujin Z какво разбира от захранвания,че изобщо от хардуер?! Мята ви на черешата,щото не вдявате.

преди 18 часа, Roujin Z написа:

IN WIN 503 Black 
 FRACTAL DESIGN Edison M 450W, Gold 
 ASUS 6144M DUAL-GTX1060-O6G 
 ASUS H110-PLUS
 KINGSTON 2 x 8GB DDR4 2133MHz HyperX FURY, CL14 
 INTEL CORE i5-6600

Крайна цена 1 718 лв.

пс. В случай че имаш стар хард които може да ползваш (няма смисъл от нов особено щом скоро ще взимаш и SSD). 

Гледам че си се насочил към кутия с прозорче иначе ако външния вид не е толкова важен може да се спести и от кутия и от захранване

а и от памет като се вземе по-евтина без шарени радиаторчета и т.н.  По-точно 17 лв. като ще имаш възможност и за ъпг. - 

http://shop.sky.bg/index.php?route=product/product&path=1_11&product_id=13965&sort=p.price&order=ASC

http://shop.sky.bg/index.php?route=product/product&path=1_14&product_id=9975&sort=p.price&order=ASC

http://shop.sky.bg/index.php?route=product/product&path=1_14&product_id=10867&sort=p.price&order=ASC

Като количество 16ГБ са препоръчителни заради видеообработката а и цената е с десетина лева разлика за двойно количество сравнение с тая която си избрал.

Тя между другото също ще работи на 2133MHz та не се вкарвай във филми в това отношение. ;) 

Иначе какво викаш,че предлагаш,само изгодни неща ли рече в другата тема?Кутията-смехория за 140 лева,захранването толкова изгодно-същото и то 550 вата е 135 лв на ХФХ злато,каква е разликата м/у двете та да набуташ с 40 лв повече за по-малкото 450 вата.Гледам надолу си предложил сисоник 430еко-нали бяха китайски боклук с лепенка сисоник.Много ги разбиташ,точно ХФХ ХТ е китайския боклук,ама и него яко го буташ в конфигурации.Асус картите не разбрахте ли,че са с китайски кондензатори и охлаждането хвърчи от чипа,много си изгоден и тук.Асус дъното с китайски кондензатори и на тая цена Н110 и то е супер и е изгодно.Кингстън паметите по-хубави ли са от на АДАТА,много ги разбираш,същите чипове на Hynix слагат,ама и на Micron боклука чистят.Ай лъжи децата,че разбираш.Преди месец си купи първия интел процесор,а иначе конфигурациите с интел ги разбираш,само дето си взе i3,а клокърски конфугурации пишеш.Големи локуми и за видео карти разтягаш,а ти самия нямаш,а и последните няколко поколения,не най-новите не си ги виждал,та камо ли пипал.Дали майка ми ми дава пари,работата е,че ти нямаш за хардуер,а акъл на другите даваш.

преди 24 минути, Qnko222222 написа:

Че тоя Roujin Z какво разбира от захранвания,че изобщо от хардуер?! Мята ви на черешата,щото не вдявате.

Иначе какво викаш,че предлагаш,само изгодни неща ли рече в другата тема?Кутията-смехория за 140 лева,захранването толкова изгодно-същото и то 550 вата е 135 лв на ХФХ злато,каква е разликата м/у двете та да набуташ с 40 лв повече за по-малкото 450 вата.Гледам надолу си предложил сисоник 430еко-нали бяха китайски боклук с лепенка сисоник.Много ги разбиташ,точно ХФХ ХТ е китайския боклук,ама и него яко го буташ в конфигурации.Асус картите не разбрахте ли,че са с китайски кондензатори и охлаждането хвърчи от чипа,много си изгоден и тук.Асус дъното с китайски кондензатори и на тая цена Н110 и то е супер и е изгодно.Кингстън паметите по-хубави ли са от на АДАТА,много ги разбираш,същите чипове на Hynix слагат,ама и на Micron боклука чистят.Ай лъжи децата,че разбираш.Преди месец си купи първия интел процесор,а иначе конфигурациите с интел ги разбираш,само дето си взе i3,а клокърски конфугурации пишеш.Големи локуми и за видео карти разтягаш,а ти самия нямаш,а и последните няколко поколения,не най-новите не си ги виждал,та камо ли пипал.Дали майка ми ми дава пари,работата е,че ти нямаш за хардуер,а акъл на другите даваш.

Разбира повече от мен, затова помолих и него. Не знам какво се чекнете пък вие двамата, но ми е интересно, изчакайте само да си взема пуканки :D От друга страна не съм съгласен това за парите и хардуера, има си тестове в нета за различните неща, а и не всички могат да си позволят скъпи компютри от 2+ бона, затова не съм съгласен с теб, особено, ако твоя случай е както Roujin Z каза "Парите на татко и викай по другите, че нямат". Би ли обяснил на Lenovo606 защо няма да успее да клокне този процесор с B150 дъно и охладител за 30 лева.

преди 32 минути, kyoshinn написа:

Би ли обяснил на Lenovo606 защо няма да успее да клокне този процесор с B150 дъно и охладител за 30 лева.

Трудно приема а и не му се чете. http://www.overclockers.com/msi-b150a-gaming-pro-motherboard-review/

Дъното е лишено от възможности за overclok. MSI sent along thier B150A Gaming Pro that makes use of Intel’s B150 chipset devoid of overclocking bells and whistles. И с охладител за 500лв няма да го клокне.

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

преди 27 минути, nikolela написа:

Трудно приема а и не му се чете. http://www.overclockers.com/msi-b150a-gaming-pro-motherboard-review/

Дъното е лишено от възможности за overclok. MSI sent along thier B150A Gaming Pro that makes use of Intel’s B150 chipset devoid of overclocking bells and whistles. И с охладител за 500лв няма да го клокне.

На такива аз им викам "Дървени философи". Каквото и да кажеш/напишеш, каквито и аргументи да дадеш, те ВИНАГИ си знаят тяхното и не приемат нищо ново...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.